Familiewagen kopen? Tot 25% dealerkorting! [stockwagen deals]

Vergelijk alle familiewagens te koop in België. Bekijk een overzicht van alle soorten familiewagens en vind meteen de beste familiewagen deal! Ontvang tot 25% korting op een familiewagen!
Een familiewagen kan heel wat zijn. Bijvoorbeeld een grote gezinswagen, een auto met 7 zitplaatsen, een elektrische gezinswagen, enzovoort. Lees op deze pagina meer over de verschillende soorten familiewagens en wat er beschikbaar is voor de beste prijs-kwaliteit.

Grote gezinswagen?

Een grote gezinswagen heeft plaats voor 7 personen. Een goed voorbeeld van grote gezinswagens zijn grote SUV's zoals de Skoda Kodiaq in dit voorbeeld. Wil je meer lezen over grote gezinswagens, klik dan hier. Een grote gezinswagen kan een monovolume zijn zoals de Mercedes-Benz V-Klasse.

Bekijk SUV deals

De beste gezinswagen prijs-kwaliteit

Als u een grote gezin heeft, dan is het van belang dat je een familiewagen vindt met 7 plaatsen. Dit hoeft niet persé een dure gezinsauto te zijn, je hebt heel wat keuze beschikbaar in een redelijk budget. Een SUV gezinsauto is natuurlijk het meest aantrekkelijke en stoere gezinsauto. Maar je betaalt natuurlijk ook veel meer voor een suv met 7 plaatsen.

De beste gezinswagen voor prijs en kwaliteit is de Volkswagen Caddy.
 • Een Caddy is een Volkswagen, een premium duits merk met een oog voor kwaliteit.
 • De prijs van een Volkswagen Caddy begint bij 26.000 euro.
 • Je hebt tot 12% dealerkorting bij een Volkswagen Caddy.
 • Kies voor de Caddy Maxi als je 7 plaatsen nodig hebt.
Wij raden de Volkswagen Caddy aan als je op zoek bent naar een gezinswagen dat heel wat kwaliteit biedt voor de prijs. Met een vanafprijs van 26.000 euro is de Caddy een redelijk betaalbare gezinsauto. Je hebt tal van verschillende motoren met een Caddy, zo kan je kiezen tussen een benzine of een diesel. Beide type motoren kosten ongeveer even veel.

Ook dankzij de mycarena autozoekmachine wordt het zeer eenvoudig om meteen de hoogste dealerkorting te vinden in één overzicht! Stel, je bent op zoek naar de beste deal voor een Volkswagen Caddy, dan ga je naar de autozoekmachine en kies je in de filter voor Volkswagen en ten slotte model Caddy. Nadat je uw selectie hebt aangepast zal het zoekresultaat automatisch veranderen naar enkel Volkswagen Caddy deals. De autozoekmachine sorteert alle online deals bij Volkswagen in een overzicht met de meeste korting eerst. Je kan ook de Volkswagen Caddy bekijken met de zuinigste motor eerst.

Ook zeker een aanrader is de Citroën Berlingo met 7 plaatsen. De nieuwe Berlingo heeft een stoere look en een hoge instap. De Citröen Berlingo is 10cm korter en 7cm minder breed dan de Volkswagen Caddy. Maar de Berlingo is wel 8cm hoger dan de Caddy! De hoogte is zeker merkbaar, als je op zoek bent naar een goedkope gezinsauto met 7 plaatsen én een hoge zit, dan is de Citroën Berline in Maat M uw ideale keuze!

Ook de Citroën Berlingo is beschikbaar op de autozoekmachineen kan je meteen uw nieuwe Berlingo vinden met de hoogste korting.

Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

De beste prijs-kwaliteit!
Citroën Berlingo Stockwagens Hoge Zit

Citroën Berlingo

De hoogste zitpositie.

Beste gezinswagen van 2022?

De beste gezinswagen van 2022 is een lijst van alle nieuwe gezinswagen dat eind 2021 en 2022 gelanceerd zijn. Onder andere de Volkswagen Taigo is een splinternieuw model van Volkswagen. De Taigo is een coupé SUV, een type SUV met een aflopende daklijn voor een sportievere look. Bekijk ons lijst van de beste gezinswagen van 2022 hier.

Bekijk SUV deals

Wat is de ideale gezinsauto?

Vraag je af wat de beste gezinswagen is op de markt? Er zijn tal van zaken die je moet onderzoeken om een antwoord te krijgen op je vraag. Voor iedereen is een ideale gezinsauto iets anders, laten wij eerst de meest voorkomende vragen opsommen.

Wat kan een ideale gezinsauto zijn?
 • Een auto met hoge zit
 • Een auto met 7 plaatsen
 • Een auto met veel baggageruimte
 • Een stoere auto
In de meeste gevallen kom je tot een SUV terecht. Een SUV is altijd een hoge zit, is stoer en biedt tal van plaats. De beste 7 zits SUV is de Skoda Kodiaq. Een zeer stoere auto, met plaats voor 7 en voldoende kofferruimte zelfs met de achterste rij opgeklapt.

Enige nadeel aan je ideale auto is de prijs. Voor een Skoda Kodiaq betaal je ruim 38.000 euro voor een basisuitrusting. Een meer opgevoerde specificatie zal je snel 50.000 euro kunnen kosten.

Skoda Kodiaq Stockwagens

Skoda Kodiaq

De ideale gezinsauto!
Hyundai Santa Fe Stockwagens

Hyundai Santa Fe

Nog duurder dan de Skoda Kodiaq, maar iets ruimer!

Elektrische gezinswagen?

Iedereen wilt een elektrische auto kopen! Ben jij ook klaar voor de overstap naar een elektrische auto? Indien je zoekt naar een elektrische gezinswagen, dan heb je tal van keuzes met onder meer SUV's. De beste elektrische gezinswagen vandaag op de markt is de Skoda Enyaq, een gezinswagen met ruim plaats voor 5 personen en een grote kofferbak. De Enyaq is een SUV met zeer goede elektrisch rijbereik en een voordelige prijs! Bekijk hier de beste elektrische gezinswagens!

Bekijk elektrische auto deals

Monovolumewagen kopen?

Een monovolumewagen is de grootste passagiersvoertuig dat je kan besturen met een rijbewijs B. Een monovolumewagen is gebaseerd op een bestelwagen dat omgevormd is voor het vervoeren van zo veel mogelijk passagiers. Je hebt uiteraard ook luxe monovolumewagens zoals de Mercedes-Benz V-Klasse, die veel minder plaats aanbieden in ruil voor meer luxe binnenin. Wij raden de Volkswagen Transporter aan, als je op zoek bent naar een voordelige monovolumewagen. Lees meer over monovolumewagens hier.

Bekijk monovolume deals

Welke auto heeft meeste bagageruimte?

Als je op zoek bent naar een familiewagen, dan is kofferruimte of bagageruimte van hoogst belang! Wat voor auto's hebben nu een grote baggageruimte? Een stationwagen, SUV en monovolume wagens doen het best met baggaruimte. Dit komt doordat ze een grote opening hebben, een vijfde deur achteraan. Ze zijn ook lange wagens, waarbij het dak doorloopt in dezelfde hoogte tot aan het einde van de auto. Dit hebben alle drie type wagens van elkaar gemeen.

Hierbij per type auto met de grootste kofferruimte
 • Stationwagen: Skoda Superb 660L
 • SUV: Peugeot 5008 780L
 • Monovolume: Mercedes-Benz V-Class 1.030L