Over ons

mycarena de autozoekmachine
Welkom bij mycarena, de ideale zoekmachine om de beste nieuwe autodeals te vinden! Lees op deze pagina hoe onze zoekmachine werkt en alle relevante vragen die u kunt hebben over dit nieuw ontworpen concept. Ons doel is om autokopers te helpen de automarkt beter te begrijpen en het zoekproces te vereenvoudigen bij het vinden van de juiste nieuwe auto voor de beste prijs.

Zoekmachine voor stockwagens

De functie van een zoekmachine is gebaseerd op een "crawler" en creëert een kopie van het world wide web in een database, de index. Wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd, worden de resultaten uit de index geordend op basis van de zoektermen. De populairste crawler is Google, maar je hebt ook zoekmachines zoals Trivago die alleen hoteldeals crawlen.

Wij hebben ook een crawler ontwikkeld die alle online stockwagen deals van verschillende automerken bij elkaar brengt. Onze op maat gemaakte crawler indexeert periodiek belangrijke gegevens van de beschikbare stockwagens. De geïndexeerde gegevens worden vervolgens georganiseerd en weergegeven op basis van de opgegeven zoekopdracht.

Hoe werkt het?

Zoekresultaten op mycarena kunnen worden getoond op de meest afgeprijsde deals, goedkoopste of meest efficiëntste. U kunt uw zoekopdracht ook verfijnen via ons filter menu. Alle resultaten die u ziet zijn volledig organisch, hiermee bedoelen we dat geen van de resultaten zijn aangepast of gepromoot. De enige manier waarop een bepaald merk of dealer hoger in onze index zou willen komen, is door organisch hun aanbiedingen te verbeteren. Bijvoorbeeld, het verlagen van de prijs zal helpen om een bepaalde auto hoger in de zoekresultaten te krijgen.

Wanneer is mycarena handig?

Ons platform is nuttig tijdens het begin en het einde van uw zoektocht naar een nieuwe auto. De zoekmachine toont u meteen welke auto's aan uw criteria voldoen, bijvoorbeeld uw budget en het type auto dat u zoekt. Met deze informatie weet u over welke auto's u meer moet lezen en een proefrit moet maken bij uw lokale dealer. Als u eenmaal een definitieve beslissing heeft genomen over een of twee auto's, kunt u mycarena gebruiken om eenvoudig de meest afgeprijsde stockwagens van uw interesse te vinden.

Kun je online kopen vertrouwen?

De resultaten op onze zoekmachine leiden u door naar de officiële website van het merk, waar u alle details over de auto en de verkoper kunt lezen. Bij sommige merken kunt u de auto online reserveren of zelfs kopen. U bent echter niet verplicht om dat te doen en in plaats daarvan kunt u contact opnemen met de dealer via e-mail of telefoon.

Er is geen band tussen ons en het merk of de verkoper. Wij creëren geen verdiensten via de zoekresultaten, noch treden wij op als tussenpersoon tussen twee partijen. De mycarena zoekmachine heeft als enige doel om een zoekmachine voor autokopers te blijven.

Moet ik online kopen?

Nee, u hoeft niet online te kopen. U kunt altijd contact opnemen met de verkoper via e-mail en telefoon. U kunt ook direct de dealer bezoeken en de auto persoonlijk bekijken.

Echter, het kopen van een auto online kan altijd worden geannuleerd op elk gewenst moment vóór de ontvangst van de auto. Het schaadt uw portemonnee dus op geen enkele manier. Als u de auto al persoonlijk hebt gezien, garandeert online bestellen via de officiële merksite u de beste prijs. In de meeste gevallen krijgt u met de online prijs een hogere korting in vergelijking met een bestelling bij de dealer.

Begin uw zoektocht naar een nieuwe auto hier!

Op zoek naar een nieuwe auto voor de beste prijs? Zie direct hoeveel u kunt besparen op het model van uw interesse. Op mycarena kunt u bladeren door duizenden aanbiedingen in slechts een enkele klik! Zoek de auto die u interesseert, zie direct alle meest afgeprijsde deals en koop, reserveer of neem contact op met de verkoper met het volste vertrouwen! Via mycarena bent u er 100% zeker van dat u een goede deal heeft gevonden!

Begin hier

Zijn er nog vragen?

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina. Wij zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden.

U kunt ons ook vinden op sociale media. Alle links naar onze sociale mediakanalen vindt u onderaan de pagina. U kunt ook contact met ons opnemen via sociale media.