Vergelijk en ontdek alle elektrische SUVs

Op zoek naar een elektrische SUV? Bekijk hier een overzicht van alle elektrische SUV modellen onmiddellijk beschikbaar via de mycarena autozoekmachine.
Een SUV is een grote auto met een verhoogde zit. Binnen de categorie SUV hebben wij grote SUV's en kleine CUV's (crossovers). Door de populariteit stijgende voor SUV's, is het aanbod elektrische SUV's enorm veel in vergelijking met andere type wagens. Op deze pagina kan je per type SUV de beste elektrische SUV's bekijken. Met een klik op de wagen kan je meteen naar de autozoekmachine gaan waarbij je alle deals kan bekijken van onmiddelijk beschikbare stockwagens.

Wat voor type SUV's zijn er allemaal?
  • Crossover (CUV) of Kleine SUV
  • Compacte SUV


Alle elektrische SUV deals

Elektrische Crossover (CUV) of Kleine SUV

Een kleine SUV is vaak een crossover. Dit zijn normale compacte wagens met een hoge zit. Een verhoging van de chassis, met een SUV-achtige design creëert een crossover look. Een crossover lijkt groter doordat het meer plaatwerk heeft. Maar binnenin is het even groot of klein als een compacte stadswagen. Een goed voorbeeld van een elektrische kleine SUV is de Peugeot e-2008 met een elektrisch actieradius van 345km.

Peugeot e-2008 stockwagens

Peugeot e-2008

*Voorlopig zijn er geen Peugeot stockwagens beschikbaar.
Hyundai Kona Electric Stockwagens

Hyundai Kona Electric

Bijna 400km aan bereik met de Hyundai Kona Electric!
Mercedes-Benz EQA Stockwagens

Mercedes-Benz EQA

Een premium kleine elektrische SUV!

Compacte SUV

Een compacte elektrische SUV zoals een Volvo C40 is een veel voorkomend type voertuig. Ze zijn niet klein maar ook niet te groot. Binnenin bieden ze genoeg ruimte voor 5 personen. De populairste compacte elektrische SUV is de Audi Q4 e-tron met een maximale actieradius van 514km. Meer weten over de Audi Q4 e-tron kan je hier doen.

Audi Q4 e-tron Stockwagens

Audi Q4 e-tron

Elegant en tijdloos design.
Volkswagen ID.4 Stockwagens

Volkswagen ID.4

Elektrische SUV voor het gezin.
Volvo XC40 Recharge Stockwagens

Volvo XC40 Recharge

Zweeds minimalistisch karakter.

Midsize SUV

Een midsize elektrische SUV is een redelijk grote auto. Ze zijn vaak luxueuze modellen met heel wat technologie standaard inbegrepen. De beste midsize elektrische SUV's op de markt is de Skoda Enyaq. Hoewel de Skoda Enyaq heel veel gelijkenissen heeft met de Volkswagen ID.4 (compact SUV) is de grote van de Enyaq eerder midsize.

BMW iX3 Stockwagen

BMW iX3

Uitstekend presterende SUV met een actieradius van meer dan 400km.
Skoda Enyaq Stockwagens

Skoda Enyaq

Beste SUV voor prijs/kwaliteit.
Tesla Model Y Stockwagens

Tesla Model Y

SUV versie van de populaire Model Y.

Grote SUV

Een grote elektrische SUV is enorm groot, met sommige grote elektrische SUVs, zoals de Model X, gaan tot 5 meter in lengte! De beste elektrische is de Tesla Model X, het heeft zeer futuristische deuren en fenomenale prestaties. Tesla heeft onder alle merken het meeste ervaring met elektrische wagens, waarme de actieradius, oplaadnetwerk en algemene prestaties gewoon beter zijn. Voornaamste reden waarom je voor een duitse grote SUV zou gaan is de bouwkwaliteit. Duitsers bouwen veel betere auto's dan de Amerikanen.

BMW iX Stockwagens

BMW iX

De meest begeerlijke elektrische SUV van het moment!
Tesla Model X Stockwagens

Tesla Model X

*momenteel niet verkrijgbaar
Audi e-tron S Sportback stockwagens

Audi e-tron

Grote elektrische SUV met een sportief uitstraling.