Audi Q4 e-tron Stockwagens - 5% korting


Audi • Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is een volledig elektrische SUV die tussen de Audi Q3 SUV en de grotere Audi Q5 SUV staat. Qua prijsstelling is de Q4 gelijkwaardig aan de Q5. Beiden staan in de prijslijst vanaf 50.000 euro en gemiddeld liggen ze rond de 60.000 euro. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over de Audi Q4 e-tron en hoe u de juiste deal kunt vinden via onze autozoekmachine.

Alle Q4 e-tron deals

Tot 5% korting beschikbaar

Ontvang tot 5% korting op een nieuwe Audi Q4 e-tron stockwagen dankzij de mycarena autozoekmachine. Wij maken het eenvoudiger voor u om de juiste Audi Q4 e-tron stockwagen te vinden voor de best mogelijke prijs. Elektrische auto's zijn erg gewild, dus de kortingen zijn miniem in vergelijking met traditionele auto's. Houd de autozoekmachine in de gaten om op de hoogte te blijven van komende aanbiedingen.

Bespaar op een Audi Q4 e-tron

Verschillende Audi Q4 e-tron modellen

Audi Q4 e-tron Attraction stockwagens

Attraction

De Attraction-uitvoering is de standaarduitvoering en het instapmodel voor de Audi Q4 e-tron.
Audi Q4 e-tron Advanced stockwagens

Advanced

De Advanced-uitvoering wordt geleverd met grotere 19-inchwielen, in grijs contrast gespoten bumpers en wielkasten.
Audi Q4 e-tron S-Line stockwagens

S-Line

Sport trim met grotere 20-inch wielen, S-Line bumpers en een sportonderstel voor een optimale wegligging.

Zou u een Audi Q4 e-tron kopen?

Qua prijs vergelijkt u de Audi Q4 e-tron met de iets grotere Audi Q5. Het voordeel van beide is afhankelijk van uw eigen wensen.

De Audi Q4 e-tron blinkt uit doordat het de volgende generatie van auto's is. Hij is puur elektrisch en is de weg vooruit. Vanaf nu en de komende 5 jaar rijdt u zorgeloos met de Audi Q4 e-tron. Lage belastingen in combinatie met minder onderhoudskosten zullen uw totale eigendomskosten ten goede komen. Ook is de kans dat er iets misgaat met een elektrische auto veel kleiner door het schaarse aantal bewegende onderdelen.

Elektrisch rijden vergt echter veel planning. Met de beperkte actieradius van 400 km in ideale omstandigheden, zal de Audi Q4 e-tron heel vaak in het stopcontact moeten. Het vereist planning en een andere mentaliteit. Waar u ook naartoe gaat, u zult altijd een parkeerplaats met een lader zoeken. Als u thuiskomt, vergeet dan niet uw auto aan te sluiten. Ga je ergens buiten België op reis, dan zul je je reis moeten plannen.

De infrastructuur is er nog niet voor elektrische auto's om probleemloos rond te rijden. Terwijl je met de Audi Q5 wel een veel grotere auto krijgt zonder alle moderne veranderingen van een elektrische auto. Je hebt een uitstekende Audi SUV die je van punt A naar B brengt zoals elke andere auto uit het verleden.

Is de Audi Q4 e-tron een goede auto?

De Audi Q4 e-tron kan worden vergeleken met de Skoda Enyaq en de Volkswagen ID.4. Alle drie de auto's maken deel uit van hetzelfde autoconcern (Volkswagen AG), maar zijn op hun eigen manier uniek. De Skoda Enyaq hecht waarde aan ruimte en praktische bruikbaarheid. De Volkswagen ID.4 biedt de meeste waarde voor kwaliteit. Terwijl de Audi Q4 e-tron het meest luxueuze en premium model is.

Terwijl de Enyaq en ID.4 zich richten op de gemiddelde consument. Is de Audi Q4 e-tron voor de liefhebber die op zoek is naar een stijlvolle auto en een uitstekende bouwkwaliteit. Het merk Audi staat bekend om het leveren van kwaliteitsauto's, waarbij het verschil te zien is in het exterieurdesign, de technologie en de bouwkwaliteit van het interieur.

Als gevolg van de betere kwaliteit en natuurlijk de merknaam. U betaalt een veel hogere premie in vergelijking met de alternatieven in zijn segment.

Als je een auto wilt die is gemaakt van de best beschikbare materialen voor een duurzame en duurzame auto. Dan is de Audi Q4 e-tron echt de beste keuze en dus een zeer goede auto om te kopen.

Alternatieven voor een Audi Q4 e-tron

Skoda Enyaq Stockwagens

Skoda Enyaq

Als u op zoek bent naar de meeste ruimte en bruikbaarheid in een elektrische auto voor uw geld.
VW ID4 Stockwagen

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4 elektrische SUV is de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs.
BMW iX3 Stockwagen

BMW iX3

Iets duurder, maar een prima alternatief als u op zoek bent naar een middelgrote elektrische SUV.

Wat is de actieradius van een Audi Q4 e-tron?

De actieradius van een Audi Q4 e-tron is afhankelijk van het type accu dat u kiest. Er zijn vier batterij-opties beschikbaar met een actieradius van 285 km tot 405 km.

35 e-tron: 285 km
40 e-tron: 405 km
45 e-tron: 385km
50 e-tron: 385km

Audi Q4 e-tron Sportback

Net als veel andere Audi-modellen is de Audi Q4 e-tron ook verkrijgbaar in een Sportback-uitvoering. De Sportback-uitvoering geeft het traditionele SUV-design van de Q4 een aflopende daklijn om de vorm van een coupé na te bootsen. Het resultaat is een sportief gevormde SUV.

Alle Q4 e-tron Sportback aanbiedingen

Audi Q4 e-tron stockwagen prijzen

De beste Audi Q4 e-tron aanbiedingen zijn te vinden via stockwagens. De vanafprijs van een Audi Q4 e-tron is 50.000 euro. De gemiddelde prijs van een Q4 e-tron ligt rond de 60.000 euro en u kunt tot 5% korting verwachten op een nieuw Q4 e-tron stockwagen.

Gebruik de mycarena autozoekmachine als u op zoek bent naar de beste prijs voor een nieuwe Audi Q4 e-tron. De autozoekmachine maakt het mogelijk om alle onmiddellijk beschikbare Audi Q4 e-tron stockwagens te vinden. Het sorteert de resultaten met de meest afgeprijsde deal eerst.

Zodra u de juiste Audi Q4 e-tron voor de beste prijs heeft gevonden. Klikt u op het resultaat, dan komt u op de officiële stockwagen-site van Audi terecht. Daar kunt u de auto online reserveren of kopen.