Audi Stockwagens

Meer dan perfectie, Audi.


Een Audi stockwagen is een gloednieuwe wagen, af fabriek en onmiddellijk beschikbaar bij een Belgische Audi-verdeler. Het voordeel van een stockwagen is een zeer korte wachttijd, bij een nieuwe geconfigureerde Audi is de gemiddelde wachttijd minimum 4 maanden tot meer dan een jaar afhankelijk van uw configuratie. Een stockwagen is altijd ruim uitgerust met alle populaire opties die je verwacht in een moderne Audi. Bovendien krijg je bij een nieuwe stockwagen veel meer korting dan een eigen bestelling. Bekijk alle Audi modellen en Audi deals op mycarena! Zie meteen hoeveel je kan besparen op een splinternieuwe SUV, stadswagen, berline, break, hybride of zelfs elektrische Audi stockwagen! Via de officiële Audi stockwagen site kan je uw droomwagen online reserveren.Alle Audi deals

Vind alle Audi stockwagens op mycarena

Het merk Audi is ontwikkeld voor de perfectionist, die waarde hecht aan de kleinste details in een product. Audi is een voorloper in het toepassen van de meest geavanceerde technologie op zijn auto's. Dit alles heeft als gevolg een hogere prijs, maar is de extra prijs het allemaal wel waard?

Als u op zoek bent naar een Audi stockwagen, dan is mycarena zeker de juiste plaats om te zijn. Als u al gekeken hebt op onze autozoekmachine, zult u merken dat populaire modellen zoals de A1 of A3, circuleren voor zeer mooie prijzen. Het prijskaartje van een Audi is gelijkwaardig aan de andere twee premium merken BMW en Mercedes. Audi is echter zeer voorzichtig met het geven van kortingen waardoor een goede deal niet te lang beschikbaar blijft. Het zeer begeerde merk in België verkoopt heel wat auto’s, zorg er dus voor dat je er snel bij bent als je de juiste Audi stockwagen wilt kopen voor de beste prijs.

Audi onderscheidt zich vooral in kwaliteit. Dit wordt bereikt door uitgebreid onderzoek tijdens de ontwikkeling van de auto. Maar ook tijdens de productie is de kwaliteitscontrole zeer streng om de top kwaliteitsnormen van een Audi te bereiken. Wat bij Audi ook heel anders is, is de afwerking en het gevoel van het interieur. Elk onderdeel van de auto is zorgvuldig ontwikkeld, om de juiste emoties van premium kwaliteit over te brengen op de bestuurder en passagier die in de Audi zitten.

De meerwaarde die u voor een Audi betaalt, is niet altijd onmiddellijk zichtbaar. Maar na verloop van tijd, maakt het verschil dat u voelt de hogere prijs verklaarbaar. Maar voor sommige kopers kunnen de details te veel zijn. Maak zeker een proefrit met een Audi, voordat u een definitieve keuze maakt met een stockwagen.

Ontdek alle types Audi stockwagens

Compact

Audi A1 & A3

Berline

Audi A4, A5 Sportback, A6 & A8

Break

Audi A4 Avant & A6 Avant

SUV

Audi Q2, Q3, Q4 e-tron, Q5, e-tron, Q7 & Q8

Cabriolet

Audi A5 Cabriolet, R8 Spyder

Coupé

Audi A5 Coupé & R8 Coupé

e-tron

Audi e-tron is een aparte merknaam van Audi voor al hun elektrische modellen. De naam werd voor het eerst geïntroduceerd in 2009 met hun eerste concept voor een elektrische sportwagen. Het voertuig kreeg de naam "e-tron" en het had een vergelijkbare look als de eerste generatie Audi R8.

Audi ontwikkelde nog een paar concepten en zelfs een productiemodel A3 e-tron hybride. Totdat ze in 2018 het eerste echte e-tron productiemodel uitbrachten. Oefening baart kunst en dat gold ook voor de nieuwe e-tron SUV. Dit model was de eerste poging van Audi om te concurreren met merken zoals Tesla. Helaas is de elektrische aandrijflijn niet van dezelfde standaard als een Tesla, maar het designwerk en de kwaliteit van Audi is van een ander niveau. Onlangs hebben ze hun e-tron sedan uitgebracht, de e-tron GT. Opnieuw leverde Audi een overprestatie op het vlak van design, en won het heel wat interesse van nieuwe kopers voor premium elektrische voertuigen.

Met de aankomst van de nieuwe Audi Q4 e-tron, zal het e-tron merk verder evolueren in alle vormen en variaties.

Vind alle elektrische Audi stockwagens

Hoe vind je de juiste Audi?

Audi is een van de weinige merken op mycarena met zo'n uitgebreide collectie wagens. Er is voor elk wat wils, dus het vinden van de juiste stockwagen kan erg lastig zijn. Onze beste gids is om het filtermenu in uw voordeel te gebruiken. Zorg ervoor dat je begrijpt wat voor soort stockwagen je wilt. U kunt kiezen uit verschillende carrosseriestijlen, zoals een compacte auto, sedan, break enzovoort.

Selecteer de filters naar uw wensen. Selecteer dan uw minimum en maximumbudget. Dit stelt de autozoekmachine in staat om u alleen Audi stockwagens te tonen die aan uw budget voldoen.De resultaten die u te zien krijgt kunnen nog verder worden verfijnd door meer filters te gebruiken totdat u de juiste Audi stockwagen heeft gevonden.

Hoe vind je de beste Audi deal?

Onze autozoekmachine is de beste manier om een Audi stockwagen deal te vinden. Zodra u het Audi model of configuratie van uw keuze selecteert, zult u de resultaten zien van alle auto's die overeenkomen met uw interesse. Gebruik het eerste tabblad om de meest afgeprijsde auto's eerst te zien.

Iedere auto die op de eerste pagina verschijnt, is de beste optie voor u. Kies de auto van uw interesse door erop te klikken. De zoekmachine zal u doorverwijzen naar de officiële stockwagen website van Audi. Daar kunt u meer lezen over de beschikbare stockwagens. Vervolgens kunt u contact opnemen met de dealer voor meer informatie, of direct de Audi online reserveren.

Vorsprung durch technik

De slogan van Audi is de Duitse zin “Vorsprung Durch Technik”, dat zich laat vertalen als "Vooruitgang door Technologie". Dit zijn niet alleen mooie woorden, maar Audi heeft ook daadwerkelijk baanbrekende technologie op de markt gebracht.

Audi was de eerste fabrikant die in 1980 met de Audi Quattro B2 permanente vierwielaandrijving in niet-commerciële auto's introduceerde. Tot op heden blijft Quattro de meest historische prestatie van Audi. Dankzij het All-Wheel Drive-systeem won Audi 8 keer het Wereldkampioenschap Rally, waardoor de Audi Quattro de meest succesvolle racewagen uit de geschiedenis werd.

Audi was ook het eerste bedrijf dat LED-koplampen introduceerde en sindsdien hebben ze pionierswerk verricht op het gebied van adaptieve LED "Matrix"-verlichting. De koplampen van de nieuwste Audi modellen zijn zo geavanceerd dat ze verkeersborden op de weg kunnen projecteren. Dit kan worden gebruikt om de bestuurder te helpen attent te worden op bepaalde gevaren op de weg, maar ook om andere bestuurders te ondersteunen met slimme signalering.

Waarom kost een Audi zo veel?

Er zijn tal van geldige redenen om te beschrijven waarom het prijskaartje van een Audi relatief duurder is dan dat van vele andere merken op de automarkt. Audi is een premium merk, onderdeel van de grotere Volkswagen Groep waar je naast Audi ook Volkswagen, Skoda en Seat hebt. Daarnaast heb je nog luxe merken als Lamborghini en Bentley.

Audi heeft een zeer grote invloed in Lamborghini en Bentley. Beide merken zijn afhankelijk van Audi voor de levering van onderdelen. Dit betekent dat het merk Audi componenten van hoge kwaliteit ontwikkelt die ook kunnen worden gedeeld met zeer dure luxemerken. Zo is het infotainmentsysteem van een Lamborghini afkomstig van Audi. Of de meeste knoppen in een Bentley komen ook rechtstreeks van een Audi.

De kwaliteitsnormen van Audi moeten op een zeer hoog niveau liggen, zodat bepaalde Audi onderdelen gedeeld kunnen worden met die luxe merken. Het is dus begrijpelijk dat de hoge onderzoeks- en ontwikkelingskosten van Audi uiteindelijk tot hogere totale kosten zullen leiden.

Het hoge prijskaartje van een Audi is niet alleen omdat ze "proberen" premium te zijn, ze zijn het ook echt. U betaalt dus niet voor een herontworpen Volkswagen, andere badges, andere carrosserievormen en hier en daar een beetje meer geluidsisolatie. Nee, een Audi-product is een totaal andere ontwikkeling, met een hoge zorg voor kwaliteit.

Hoeveel korting kunt u krijgen op een Audi?

De maximale korting die u kunt krijgen op een Audi stockwagen bedraagt ongeveer 20%. Dit geldt alleen voor oudere modellen die binnenkort vervangen gaan worden. Op nieuwere auto's kunt u niet meer dan 15% korting verwachten. Voor de meeste modellen geeft Audi meer dan 10% korting. Soms kan Audi auto's vrijgeven die erg gewild zijn op de markt. Deze stockwagens zijn dus zeer beperkt in voorraad en daardoor is het kortingspercentage ook zeer laag. Bij deze zeldzame stockwagens zult u niet meer dan 5% korting zien.

Als conclusie krijgen oudere Audi stockwagens 20% korting, nieuwe modellen tot 15% en zeer zeldzame stockwagens tot 5%.

Hoe weet je of je een goede deal hebt voor een Audi?

De gemiddelde beste kortingspercentage voor een Audi stockwagen bedraagt 15%. Houd echter rekening met de leeftijd van het model en de situatie van de markt.Sommige modellen zijn erg nieuw waarvan er zijn maar een handvol stockwagens beschikbaar zijn. Vanwege het korte aanbod van stockwagens, kunnen de kortingen niet hoog genoeg zijn.

Tijd is een belangrijke waarde bij stockwagens en kortingen. Kijk goed hoe oud de auto is, is de auto ouder dan 3 jaar dan moet je op zoek naar een kortingswaarde van meer dan 15%. Als de auto jonger is dan 3 jaar, dan is alles rond de 10% korting voldoende. In zeer zeldzame gevallen, kunt u een Audi stockwagen te zien krijgen voor slechts 5% korting. Dit zijn uitzonderingen en meestal zeer dure modellen. In dit geval moet u het kortingspercentage vergelijken met dezelfde modellen voor een eerlijke vergelijking.