Overzicht Audi stockwagen deals

Ontdek de ruime keuze aan Audi stockwagens direct beschikbaar op deze pagina en zie hoeveel u per model kunt besparen. Het beroemde merk uit Ingolstadt Duitsland staat bekend om zijn innovatieve ontwerp en premium bouwkwaliteit. Alhoewel veel van de mechanische onderdelen gedeeld worden met auto's uit de Volkswagen Groep (VW, Skoda en Seat) - voelen de auto's van Audi verfijnder aan, zijn ze kwalitatief beter, zitten vol met technologische snufjes en hebben een sportiever design.

Het modellengamma van Audi is zeer divers en gemakkelijk te begrijpen. Je hebt modellen die beginnen met A en modellen die beginnen met Q. De Q-modellen zijn allemaal SUV's, te beginnen met de Audi Q2, Q3, Q4, Q5, Q7 en het grootste model de Audi Q8. Dan zijn alle andere modellen A-modellen, dat kunnen hatchbacks zijn zoals de Audi A1 en A3, maar ook sedans of stationwagens met de Audi A4, A6, A7 en A8. Er zijn ook een paar uitzonderingen, zoals de e-tron modellen en de Audi R8 sportwagen.

Op zoek naar een Audi stockwagen?

Wil je meer lezen over het merk Audi? Lees dan ons gedetailleerd artikel over Audi en hoe je het best een Audi stockwagen deal vindt. Ieder merk is anders en eist een verschillende aanpak. Aan de hand van de mycarena zoekmachine kan je zeer eenvoudig Audi stockwagen deals vinden.

Meer over Audi stockwagens

Is een Audi stockwagen een goede keuze?

Je zult jezelf een paar belangrijke vragen moeten stellen vooraleer je een beslissing neemt om een nieuwe Audi stockwagen te kopen. In het segment van de premium automerken heb je naast Audi, Mercedes-Benz en BMW. Dit trio heeft een zeer vergelijkbaar modellengamma. Als u een huidige eigenaar van een van deze merken bent, dan zal de overstap naar een ander premium merk een comfortabele en verstandige stap zijn voor u.

Elk van deze merken is op zijn eigen manier premium. Bij Audi wordt veel aandacht besteed aan kleine details om de ervaring beter te maken. Zoals een aangenaam klikgeluid bij het aanraken van knoppen of het geluid bij het sluiten/openen van deuren. Audi heeft ingenieurs en ontwerpers die zich specifiek op dit soort details richten. Terwijl bij BMW de focus ligt op ergonomie en bouwkwaliteit. Het interieur van een BMW valt nooit op, maar het heeft de knoppen op de juiste plaatsen omarmd met een uitstekende bouwkwaliteit. Mercedes neemt het meeste risico als het op design aankomt. Hun bouwkwaliteit, gebruik van materialen, is niet van hetzelfde niveau als de andere twee premium merken. Maar het heeft zeker een zeer mooi en uniek ogend ontwerp.

Je bent een Audi koper, als je kwaliteit verwacht in de kleinste details. Je bent een perfectionist, maar je wilt zich niet wagen aan iets heel radicaals of afwijkends. Met al deze premium voordelen stuit je echter op één belangrijk nadeel bij Audi en dat is de prijs. In vergelijking met de mindere premium equivalenten van de Volkswagen Groep is uw Audi duurder in aanschaf en onderhoud. Als je eenmaal Audi-klant bent, ben je bereid om meer te betalen voor de premium kwaliteit. Ook uw hele ervaring en interactie met de dealer worden naar een hoger niveau getild. Als het extra premium gevoel, kwaliteit en ervaring niet uw belangrijkste behoefte is. Dan is een Audi misschien te veel voor jezelf. In wezen betaalt u meer voor de details, terwijl de meeste onderdelen die in een Audi te vinden zijn, gedeeld worden met een veel goedkopere Volkswagen.

Zorg ervoor dat je bij Volkswagen, Skoda of Seat de gelijkwaardige Audi bekijkt en er een proefrit in maakt. Ze zijn net zo goed als een Audi, afgezien van de details die we hier hebben genoemd. Je zult het verschil zelf moeten ervaren en beslissen of het premium verschil voor een Audi de prijs waard is.

Lees meer over Audi modellen

8 resultaten

Audi Q8 Stockwagens

Audi Q8 Stockwagens - 10% korting

Luxe coupé SUV, de grootste in het Audi SUV-gamma.
16-12-2021
Audi Q5 Stockwagen

Audi Q5

Een premium middelgrote SUV in een zakelijke stijl.
15-12-2021
Audi e-tron Stockwagens

Audi e-tron SUV Stockwagens

De allereerste volledig elektrische Audi SUV.
10-12-2021
Audi Q4 e-tron Stockwagens

Audi Q4 e-tron

De gloednieuwe elektrische middelgrote Audi SUV!
9-12-2021
Audi e-tron GT stockwagen

Audi e-tron GT

Iets waar Iron Man in zou rijden.
23-9-2021
Audi A1 Stockwagens

Audi A1

De meest premium kleine hatchback!
22-9-2021
Audi Q3 Stockwagens

Audi Q3

Stijlvolle en premium compacte SUV.
19-9-2021
Audi A3 Sportback Stockwagen

Audi A3

De meer verfijnde optie voor een Volkswagen Golf.
18-9-2021