Overzicht BMW stockwagen deals


Als u van autorijden houdt, dan zal BMW zeker bovenaan uw verlanglijstje staan. Bayerische Motoren Werke heeft zich gespecialiseerd in luxueuze prestatiewagens, met een uitstekende bouwkwaliteit en speelse rijeigenschappen. BMW modellen beginnen bij de 1-Serie hatchback tot en met de 8-Serie coupé. Hoe groter het cijfer, hoe groter de auto. SUV's beginnen met de letter "X", gevolgd door een nummer (BMW X3).

Volledig elektrische auto's beginnen met de letter "i", gevolgd door een cijfer of letter (BMW i4). Dan heb je Motorsport sportwagens van BMW die beginnen met de letter "M" gevolgd door een nummer (BMW M3) en tenslotte hun unieke cabriolet model dat begint met de letter Z en gevolgd wordt door een nummer (BMW Z4). Bekijk op deze pagina alle beschikbare BMW stockwagens en zie hoeveel u op elk model kunt besparen.

Op zoek naar een BMW stockwagen?

Lees ons gedetailleerd artikel over stockwagens van het merk BMW. Ontdek alle type BMW stockwagens en lees hoeveel korting je kan krijgen op een BMW in stock. Wij begeleiden kopers zoals uzelf bij het vinden van de beste stockwagen voor de beste prijs!

Meer over BMW stockwagens

Is een BMW stockwagen een goede keuze voor u?

Er zijn een aantal belangrijke vragen die je zelf moet stellen voordat je een beslissing neemt met een BMW. Het merk BMW bevindt zich in het premium segment van automerken, naast Audi en Mercedes. Terwijl alle drie merken premium kwaliteit en design leveren. Is BMW degene die extra aandacht geeft aan rijdynamiek. Daar gaan ze trouwens zeer diep op in.

Als u een bestuurder bent die geniet van een beetje overstuur in de bocht, geniet van de directe respons op het gaspedaal en het snel schakelen van de automatische versnellingsbak. Dan spreken we dezelfde BMW-taal. Al hun auto's hebben de meest aangename rijervaring, vooral als je hun M-Sport uitvoering kiest. Met de M-Sport uitvoering is de ophanging verbeterd met een sportievere setup. De ophanging is stijver voor minder carrosserierol en lager om de balans van de auto te verbeteren. De carrosserie van de auto is ook sterk verbeterd voor een sportievere look op de baan. Omdat bijna al hun auto's achterwiel aangedreven zijn, heeft de acceleratie in een BMW een zeer uniek gevoel. Elke keer dat je het gaspedaal intrapt, krijg je een prettige duw van achteren. Het voelt heel ontspannen en comfortabeler aan dan bij een auto met voorwielaandrijving, waar je in het gevoel krijgt dat je getrokken wordt.

Begrijpen wat een BMW echt is om in te rijden, kan alleen als u een proefrit maakt in een van hun auto's. Ga dus gerust langs bij uw lokale dealer en vraag of u in hun 3-Serie model mag rijden. De 3-Serie BMW is het perfecte voorbeeld van een BMW, hij is achterwiel aangedreven met een perfecte gewichtsverdeling voor een optimale rijervaring. Wat het interieur betreft, geeft BMW voorrang aan logica en eenvoud. Het interieurontwerp is zeer eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Alle knoppen zijn juist geplaatst, met een minimaal gebruik van capacitieve aanraaktoetsen. Alles voelt sterk gebouwd, goed in elkaar gezet en met een zachte afwerking. Als rijdynamiek, sportief design en een uitstekende bouwkwaliteit uw prioriteit zijn, dan is een BMW uw keuze. Een gelijkwaardig merk als BMW is zeer moeilijk te vinden, daarom zijn ze een van de best verkopende merken in Europa. Bezoek zeker onze zoekmachine om uw BMW stockwagen voor de beste prijs te vinden!

Lees meer over BMW modellen

14 resultaten

Een BMW iX1 stockwagen kopen?

Vind BMW iX1 stockwagen aanbiedingen met de hoogste korting. Beschikbaarheid, leverdatum, prijzen en specificaties van de nieuwe BMW iX1.
7-6-2022

BMW 7 reeks

Meest geavanceerde BMW ooit! Ook beschikbaar als volledig elektrisch model (i7)!
28-4-2022
BMW X4 Stockwagen

BMW X4

De X4 maar dan in een coupé SUV design.
5-10-2021
BMW 2 Reeks Coupe Stockwagen

BMW 2 Reeks

De ideale grote voor de beste rijervaring!
5-10-2021
BMW 1-Serie Audi A3 Stockwagen

BMW 1 Reeks

De sportiefste compacte hatchback.
5-10-2021
BMW iX3 Stockwagen

BMW iX3

De X3 SUV als een volledig elektrische auto.
1-10-2021
BMW X6 Stockwagen

BMW X6

De X5 maar in een coupé SUV design.
1-10-2021

BMW 3 Reeks

De perfecte uitgebalanceerde sedan.
30-9-2021