BMW Stockwagens


BMW

Voor de ultieme rijbeleving, BMW.


Een BMW stockwagen is een nieuwe onmiddellijk beschikbare model op stock bij een officiële BMW-verdeler. Met een BMW stockwagen heb je in enkele dagen een splinternieuwe auto! Ook ontvang je veel meer korting dan een op maat gemaakte configuratie. Een stockwagen van BMW is altijd ruim uitgerust met populaire en meest gewenste opties. Als je op zoek bent naar een snel leverbare BMW model, dan is een stockwagen uw ideale keuze. Via de mycarena autozoekmachine vind je alle BMW stockwagen deals terug in één klik! Of je op zoek bent naar een BMW SUV, sedan, break of een compact stadswagen. De autozoekmachine vindt zeer eenvoudig je gewenste BMW stockwagen terug.Alle BMW deals

Vind alle BMW stockwagens op mycarena

Als u van autorijden houdt, dan moet BMW bovenaan uw verlanglijstje staan. Het Duitse premium merk staat alom bekend om het leveren van sportieve auto's aan enthousiaste bestuurders. Het merk heeft een lange geschiedenis met Motorsport en bracht dit terug in al hun auto's. Alle BMW-producten zijn ontworpen met rijdynamiek als voornaamste gedachte. Dus, als u op zoek bent naar een dynamische stockwagen, dan is BMW uw beste optie.

Het begrijpen van alle BMW modellen is heel eenvoudig. Alle auto's zijn ingedeeld van de kleinste serie 1 tot en met de grootste serie 8. Voor het nummer staan verschillende letters om de auto te categoriseren. Geen letter voor het nummer betekent dat het een gewone coupé, hatchback, sedan of stationwagon is. Maar als het begint met de letter X, dan is het een SUV. Je hebt nu ook modellen die beginnen met "i", dit zijn alle nieuwe volledig elektrische modellen van BMW. Tot slot heb je de letter "M" die staat voor Motorsport en zijn de sport versies van de serie. De letters kunnen door elkaar gebruikt worden om een model te vormen. Bijvoorbeeld, de BMW X5 M of BMW i40 M.

Het vinden van een BMW stockwagen is heel eenvoudig. U kunt direct op onze autozoekmachine gaan en het merk BMW selecteren in het filtermenu. Na uw selectie, zult u zien dat alle auto's zijn overgeschakeld naar een BMW. Dit zijn alle BMW stockwagens die direct beschikbaar zijn in België. Wij zijn een autozoekmachine, dus de wagens die u te zien krijgt komen rechtstreeks van de officiële BMW stockwagen site. Zodra u op een BMW zoekresultaat klikt, zal uw browser een nieuw tabblad openen om u door te verwijzen naar de officiële stockwagen site. Daar kunt u in contact komen met de BMW dealer die de auto van uw interesse verkoopt.

Ontdek alle types BMW stockwagens

Compact

BMW 1 Reeks

Berline

BMW 2 Reeks Gran Coupé, BMW 3 Reeks, 4 Reeks Gran Coupé, 5 Reeks, 7 Reeks & 8 Reeks GC

Break

BMW 3 Reeks Touring & 5 Reeks Touring

SUV

BMW X1, X2, X3, iX3, X4, X5, X6, X7 & iX

Cabriolet

BMW 2 Reeks Cabriolet, BMW 4 Reeks Cabriolet, BMW 8 Reeks Cabriolet & BMW Z4

Coupé

BMW 2 Reeks Coupé, BMW 4 Reeks Coupé en BMW 8 Reeks Coupé
BMW 2 Reeks Active Tourer

MPV

BMW 2 Reeks Active Tourer & 2 Reeks Gran Tourer

Help me de juiste BMW te vinden!

We zijn hier om kopers zoals u te helpen bij het vinden van de juiste BMW stockwagen. Gebruik de mycarena autozoekmachine en verfijn het resultaat van auto’s door de juiste vakjes aan te vinken in het filtermenu. U kunt kiezen naar welk type BMW u op zoek bent, de brandstof, versnellingsbak en meer. U kunt dan resultaten zien op de meest afgeprijsde, goedkoopste of meest efficiënte auto eerst.

Zodra u de juiste auto begint te vinden, zorg er dan voor dat u uw lokale dealer bezoekt en vraagt om een proefrit te maken in een vergelijkbare auto. De meeste dealers hebben een auto klaar staan om mee te rijden, het enige wat u hoeft te doen is uw ID-kaart laten inscannen.

Hoe vind ik de beste BMW deal?

Afdingen wordt steeds moeilijker bij nieuwe auto's, vooral bij stockwagens. Dealers kiezen voor een vaste prijs en bepalen vooraf de maximale korting die zij aan kopers willen geven. Alleen uitzonderlijke klanten kunnen nog meer korting krijgen. BMW is bij ons weten het enige merk dat zeer hoge kortingen geeft.

In de meeste gevallen zult u dus een betere deal vinden met BMW dan met alternatieve merken zoals Mercedes of Audi. Op onze autozoekmachine kunt u direct de meest voordelige deal vinden. Als u niet filtert op iets, is de kans vrij groot dat van alle merken een BMW het meest zal verschijnen. Gebruik de mycarena autozoekmachine, om de beste BMW stockwagen deal met de hoogste korting te vinden.

M voor Motorsport

Heeft u ooit "M" emblemen op een BMW gezien? De letter M staat voor Motorsport en gaat ver terug in de jaren '60 toen BMW hem voor het eerst gebruikte voor hun raceprogramma. De allereerste BMW Motorsport kwam in 1978 met de M1. Tegenwoordig zie je de badge "M" op bijna elke andere BMW.

Er is een grote misvatting over een BMW M-Sport en een echte M-auto. Een M-Sport auto is een type uitrusting dat je kunt kiezen voor een sportievere look en opstelling. U kunt een M-Sport op elke motorconfiguratie hebben. Terwijl een M-wagen een exclusief model is dat door BMW Motorsport wordt geproduceerd en het toppunt van autoprestaties voor een specifiek BMW model laat zien. Als u op zoek bent naar de meest hardcore BMW M-auto, dan moet u op zoek gaan naar het "CS"-model, dat staat voor "Competition Sport".

Vind uw ideale BMW

Elektrische sportwagens

BMW was een van de eerste Europese automerken die geloofde in de toekomst van elektrische mobiliteit. Tevens de eerste grootproducent die elektrische mobiliteit in de praktijk bracht met sportwagens. De BMW i8 is de eerste hybride sportwagen die sinds 2014 op de markt verkrijgbaar was. Sindsdien is de "i" divisie van BMW geëvolueerd met meer veelbelovende modellen en ook de M divisie heeft zijn aandacht gegeven aan "i" modellen.

Zo is de BMW i4 M50 de eerste van heel wat andere "i"-modellen die een Motorsport-behandeling zullen krijgen. De i4 M50 kan in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren met een motor die 544 paardenkrachten levert en presteert met een respectabele actieradius van 520 km. Heel wat sportieve Tesla alternatieven zullen in de toekomst door BMW ontwikkeld worden, dus volg BMW zeker om op de hoogte te zijn voor de laatste nieuwe elektrische sportwagens.

Alle Elektrische BMW stockwagens

Voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en xDrive

Decennialang was BMW en achterwielaandrijving een lang levend liefdesverhaal dat nooit gescheiden kon worden. Het zit nog steeds in het hart van het merk, dat een auto met achterwielaandrijving een echte BMW is. Maar met de tijd moet je evolueren en andere technologieën accepteren, die in sommige gevallen het werk beter doen.

Neem bijvoorbeeld sneeuw, de slechtste conditie waarin je een BMW kunt aantreffen. Achterwielaandrijving op sneeuw is lastig omdat de achterkant van de auto meestal lichter is. De achterbanden vinden dus niet genoeg tractie en blijven spinnen in de sneeuw. Ook bij het nemen van bochten is de achterkant vaak de eerste die doordraait bij het accelereren. Waardoor de BMW ongecontroleerd gaat driften.

Om dit op te lossen, is vierwielaandrijving het beste. Alle vier wielen worden aangedreven en regelen motorinput onafhankelijk. Zo kan de ene band de andere ondersteunen wanneer de auto meer tractie nodig heeft. In zeer zware winterse omstandigheden zullen alle vier de wielen de auto gemakkelijker vooruit trekken dan twee wielen. BMW kwam veel later met deze technologie, maar ze hebben het zo veel verbeterd dat nu M auto's vierwielaandrijving gebruiken. BMW noemt het xDrive en het is alleen beschikbaar met bepaalde motorconfiguraties. Vierwielaandrijving is van cruciaal belang voor de stabiliteit en de acceleratieprestaties. De nieuwe BMW M wagens met vierwielaandrijving presteren zo goed door de extra tractie. Bij het wegrijden hebben alle wielen tractie om de auto op de meest stabiele en consistente manier te laten accelereren.

Voorwielaandrijving is zeldzaam bij BMW en is alleen beschikbaar in de 1-serie en 2-serie, behalve in de 2-serie coupé. De reden waarom BMW voorwielaandrijving heeft toegevoegd, is om financiële redenen. Het bouwen van een voorwiel aangedreven auto is veel goedkoper dan achterwielaandrijving. Dus hun instapmodellen zijn nu toegankelijker dan voorheen. Sommigen beweren dat hun klanten ook niet wisten of de auto voorwiel- of achterwielaandrijving heeft. Dit betekent dat hun klanten in instapauto's niet zo technisch zijn in deze details. Dus, overschakelen naar een voorwiel aangedreven auto zal waarschijnlijk onopgemerkt blijven.

BMW zal echter trouw blijven aan auto's met achterwielen of xDrive met focus op de achterwielen. Ze weten dat hun klanten voorrang geven aan rijplezier en dat kan alleen met een goede afstelling van de aandrijflijn. Nu de meeste auto's in de toekomst elektrisch zullen zijn, zullen voorwielaangedreven auto's bij BMW niet langer bestaan.

Hoeveel korting op een nieuwe BMW?

De maximale korting op een nieuwe BMW stockwagen in België bedraagt 30% en een minimum van ongeveer 10%. Het kortingspercentage hangt af van hoe oud het model is. Nieuwe BMW modellen die net zijn uitgebracht beginnen vanaf ongeveer 10% korting, maar het kan in zeldzame gevallen dalen tot ongeveer 5% korting. Oudere BMW modellen, vooral deze die reeds vervangen zijn door een nieuwer model gaan voor maximum 30%.

Op de Belgische stockwagen markt, geeft BMW de hoogste korting op stockwagens. 30% korting is een enorm getal en een zeer goede deal voor elke stockwagen koper.

Hoe weet je dat je een goede deal hebt?

Voor een oudere BMW model die al vernieuwd is, kan alles boven de 25% korting als een goede deal beschouwd worden. Voor stockwagens die binnen een jaar of twee worden vervangen, moet u op zoek gaan naar 20% of meer korting. Voor zeer nieuwe modellen, moet u kijken voor minimum 10% korting. Houd in gedachten dat een model afgeprijsd aan 30% dat binnenkort wordt vervangen, gelijk staat aan een recent model met 10% korting.

Tijd is een depreciërende waarde met auto's, zelfs als de auto gloednieuw is daalt het met de tijd in waarde. De technologie en het ontwerp van een auto wordt ouder. Vergelijk dus de korting van een nieuw model tegenover een oud model niet. Vergelijk de kortingspercentages van hetzelfde model met elkaar.