Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

BMW X6 Stockwagen - 12% korting

Tot 7% korting!

Ontvang de hoogste korting binnen 24u!

Deze korting is exclusief voor mycarena gebruikers. Wij regelen uw uitzonderlijke korting voor een op maat geconfigureerd BMW X6 met onze BMW partner. Dit aanvraag is geen overeenkomst tot verkoop.

 

In samenwerking met een erkende BMW dealer.
Uw gegevens

 

BMW • X6

De BMW X6 was de eerste auto die werd ontworpen in de nieuwe "coupé SUV" carrosserie stijl. BMW maakte een zeer grote innovatieve verandering en creëerde een geheel eigen categorie in SUV's. Wat BMW deed was het herontwerpen van het achterste deel van de X5 SUV in een coupé design. Ze deden dit door een aflopende daklijn naar de achterkant van de auto te creëren. Zo bootsten ze de lijnen van een echte sportieve coupé na. Van buiten zie je dus een zeer grote auto met een sportief dakdesign. Binnenin betekende dit echter dat de passagiers achterin aanzienlijk minder hoofdruimte zouden hebben.

Toen de X6 voor het eerst op de markt kwam, was de prijs relatief hoog, maar voor de meesten betaalbaar. Het werd een zeer grote hit op de markt. Sommigen vonden hem erg mooi, terwijl anderen er een hekel aan hadden. Met de tijd is de trend om een coupé SUV te rijden afgenomen. Je betaalt evenveel voor een gewone X5, maar met beduidend minder praktische mogelijkheden.

De X6 is een unieke verschijning op de weg. De verhouding van een enorme SUV met een coupé dak is heel anders. Het is nu een SUV geworden voor diegenen die zich willen onderscheiden van alle andere SUV's op de weg. Als dat is wat u zoekt, zorg er dan voor om de beste BMW X6 stockwagen aanbiedingen te bekijken via de mycarena zoekmachine!

Alle BMW X6 Deals

Tot 12% korting beschikbaar

Ontvang tot 12% korting op een nieuwe BMW X6 stockwagen. Via de mycarena zoekmachine kunt u de juiste BMW X6 stockwagen vinden voor de best mogelijke prijs. Onze zoekmachines helpt u bij het vinden van uw ideale X6 met de hoogste korting. Als u de ideale BMW X6 heeft gevonden, wordt u door te klikken op de advertentie doorverwezen naar de officiële BMW stockwagen site. Daar kunt u meer lezen over de auto en eventueel contact opnemen met de dealer. Of u kunt de auto meteen online reserveren, zodat u zeker weet dat niemand anders hem koopt.

Bespaar op een BMW X6

Verschillende BMW X6 modellen

BMW X6 Standard Stockwagen

Standaard

De standaarduitvoering van de X6 heeft alle carrosseriedelen in dezelfde kleur, waardoor de slanke lijnen van de BMW X6 zichtbaar worden.
BMW X6 xLine Stockwagen

xLine

De xLine is haast een luxueus uitrustingsniveau, met aluminium koetswerkpanelen die meer uitstraling geven.
BMW X6 M Sport Stockwagen

M-Sport

Het M-Sport-pakket zorgt voor meer aerodynamische bumperontwerpen en een algehele sportievere look.

Zou u een BMW X6 stockwagen kopen?

De BMW X6 is een ultra luxueuze SUV ervaring die maar weinigen kunnen ervaren. De X6 is een SUV waar stijl belangrijker is dan ruimte. De afmetingen van de X6 zijn gelijk aan wat u van de X5 mag verwachten, alleen het interieur heeft beduidend minder ruimte dan een X5.

Waarom zou je dan een minder praktische auto kopen? Het is niet minder praktisch. De afmetingen van de X6 zijn misschien gelijk aan die van een minibusje dat plaats biedt aan 9 personen en toch voldoende bagageruimte heeft. Maar dat is een verkeerde vergelijking. De X6 is, als auto op zich, zeer praktisch. Je hebt 5 ruime zitplaatsen. Genoeg ruimte binnenin om kleine tot grotere spullen op te bergen. Gecombineerd met de comfortabele aandrijving en sportieve rijeigenschappen die je van een BMW verwacht.

Het belangrijkste aan de X6 is zich onderscheiden van alle andere SUV's. Er is niets vergelijkbaars. Sommige kopers hebben niet meer dan 5 zitplaatsen nodig. Maar willen in iets rijden om opgemerkt te worden. Zij willen een grote auto die een gevoel van uitstraling een aanwezigheid heeft op de weg. Voor hen, of voor u, is de BMW X6 de ideale auto om in te rijden. Genoeg ruimte binnenin, met de mooi vormgegeven coupé carrosserie aan de buitenkant.

Is de BMW X6 een goede auto?

De BMW X6 is gebaseerd op de X5 qua bouw en rijkwaliteiten. Zowel de X5 als de X6 lijken erg op elkaar. Het enige grote verschil met de X5 is het verlies van bagageruimte en de optionele derde zitrij achterin.

De X6 is een goede auto als het gaat om betrouwbaarheid. Ook qua rijbeleving is het een zeer goede auto. De BMW X5 en X6 zijn beide pioniers in rijgedrag ten opzichte van veel alternatieven op de markt. De stuggere vering zorgt voor meer controle op de weg. Iets wat ontbreekt bij andere grote SUV's zoals bijvoorbeeld de Mercedes-Benz GLE.

De BMW X6 is ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in een M model.

Alternatieven voor een BMW X6

Mercedes-Benz GLE Coupe Stockwagen

Mercedes-Benz GLE Coupé

De inspanning van Mercedes-Benz om een coupé versie van de GLE SUV te hebben.
Audi Q8 Stockwagen

Audi Q8

Minder dramatisch uitziend coupédesign, maar dit is hoe Audi een grote coupé SUV interpreteert.

BMW X6 M

De BMW X6 M is de grootste en snelste BMW M SUV die momenteel op de markt is. De X6 M is uitgerust met een 441 kW motor die 600 pk levert. De auto accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 3,9 seconden. Daardoor is het echter niet zo zuinig met brandstof. De V8-motor verbruikt 13 l per 100 km bij gecombineerde WLTP-rijomstandigheden. De CO2-uitstoot voor de X6 M bedraagt 297 g/km. U kunt een X6 M kopen vanaf 134.000 euro.

BMW X6 stockwagen prijzen

De BMW X6 is een luxe SUV die begint bij 86.000 euro voor de goedkoopste beschikbare uitvoering inclusief korting. Gemiddeld betaalt u minder dan 100.000 euro voor een nieuwe X6 stockwagen inclusief korting.

De duurdere versie, zoals de X6 M gaat inclusief korting over de 150.000 euro.

Als u op zoek bent naar een nieuwe BMW X6 stockwagen. Zorg ervoor dat u de mycarena zoekmachine gebruikt om direct alle BMW X6 stockwagens te zien die beschikbaar zijn op de Belgische BMW markt. Onze zoekmachine vindt allestockwagens beschikbaar en toont u de meest afgeprijsde aanbiedingen eerst. U kunt het filtermenu op onze zoekmachine gebruiken om uw ideale stockwagen te vinden. Zodra u de ideale BMW X6 stockwagen heeft gevonden. Klik op de advertentie en wordt doorverwezen naar de officiële BMW stockwagen site waar u meer kunt lezen over de auto.