BMW X4 Stockwagens


BMW • X4

De BMW X4 is een coupé SUV gebaseerd op de BMW X3. Het grote verschil van een coupé SUV model is het achterste deel van de auto. De aflopende daklijn bootst het ontwerp van een traditionele 2-deurs coupé na. Als gevolg daarvan krijgt een coupé SUV een heel ander ontwerp van de achterkant dan de traditionele SUV waarop hij is gebaseerd. Bij de X4 is het gehele ontwerp van de achterzijde anders dan bij de X3. Zoals de langere en slankere achterlichten, waardoor de X4 een heel eigen gezicht heeft op de weg.

Qua afmetingen behoudt de X4 dezelfde afmetingen in de breedte en lengte als de X3. Het grootste verschil zit in het interieur, waar je iets minder hoofdruimte hebt voor de achterpassagiers. Ook de opening van de bagageruimte is anders door het aflopende dak. Grote voorwerpen passen mogelijk niet in de bagageruimte van de X4, terwijl de X3 een ronder en traditioneler SUV-ontwerp heeft waar je wel meer bagageruimte hebt.

Heeft u interesse in de BMW X4, maak dan gebruik van de mycarena zoekmachine om de meeste korting te vinden op een direct beschikbare BMW X4 stockwagen.

Alle BMW X4 Deals

Tot 12% korting beschikbaar

Ontvang tot 12% korting op een nieuwe BMW X4 stockwagen. De zeer uniek ontworpen coupé SUV is schaars in België. Wat leidt tot hogere prijzen en minder korting dan de meer populaire X3. Gebruik de mycarena zoekmachine, om de meest afgeprijsde X4 stockwagens beschikbaar op de Belgische BMW markt te vinden. Zodra u uw ideale X4 heeft gevonden, zal klikken op de advertentie u leiden naar de officiële BMW stockwagen site waar u de auto online kunt reserveren en hem de jouwe kunt maken!

Bespaar op een BMW X4

Verschillende BMW X4 modellen

BMW X4 Standard Stockwagen

Standaard

De standaarduitvoering van de X4 heeft een eenvoudige afwerking in combinatie met standaard 18-inchwielen.
BMW X4 M Sport Stockwagen

M-Sport

Het M-Sport-pakket geeft de X4 een agressieve uitstraling met verbeterde bumperontwerpen en sportieve aluminium wielen.
BMW X4 M Edition Stockwagen

Editon M-Sport

Exclusief verkrijgbaar voor de BMW X4, met een Individual Frozen Deep Grey metallic kleur en carbon interieur inzetstukken.

Zou u een BMW X4 stockwagen kopen?

In vergelijking met de BMW X3 is de X4 een pronkstuk op de weg. Door het unieke design onderscheidt hij zich van veel andere auto's op de weg. Dus moet u er een kopen? Ja, als u het niet erg vindt om hoofdruimte voor de achterpassagiers en een beetje ruimte in de kofferbak te verliezen. Door de aflopende daklijn van de coupé is er niet genoeg ruimte voor de achterpassagier. De daklijn beperkt ook de bagageruimte.

Als je geen praktisch voordeel wilt verliezen, kun je beter bij de X3 blijven. Uiteindelijk zijn ze vergelijkbaar geprijsd. Maar als u zich wilt onderscheiden van de gemiddelde SUV op de weg. Dan raden we je aan om de X4 uit te proberen.

Als u op zoek bent naar een BMW X4. Gebruik dan onze zoekmachine om de beste prijs voor een nieuwe BMW X4 voorraadauto te vinden!

Is de BMW X4 een goede auto?

Aangezien hij gebaseerd is op de zeer populaire X3 SUV, is de X4 net zo goed. Beide zijn uitstekende SUV's met een opmerkelijk weggedrag voor de grootte en proportie die ze dragen. BMW heeft uitstekend werk verricht om de geweldige rijdynamiek te behouden die we van een BMW verwachten. Het is misschien geen 3 Serie sedan als het aankomt op weggedrag, maar het is zeker een van de best sturende SUV's in zijn segment.

Binnenin vind je iets minder ruimte dan het meer traditionele SUV-ontwerp van de X3. Vooral achterin merk je het gebrek aan hoofdruimte.

Over het geheel genomen is de X4 een zeer goede, betrouwbare en stevige auto. Als u op zoek bent om een X4 te kopen, zorg ervoor dat u de mycarena zoekmachine gebruikt om de juiste BMW X4 stockwagen te vinden voor de meest gereduceerde prijs!

Alternatieven voor een BMW X4

Mercedes-Benz GLC Coupe stockwagen

Mercedes-Benz GLC Coupé

Iets chiquer dan de X4, met meer aandacht voor het interieur.
Audi Q5 Sportback Stockwagen

Audi Q5 Sportback

De perfecte mix van sportiviteit en klasse. De Q5 Sportback legt de nadruk op kwaliteit.

BMW X4 M

De BMW X4 M is letterlijk de M4 coupé in een SUV coupé carrosserie. Deze snelle coupé SUV heeft een 480pk sterke motor die alle vier de wielen aandrijft. Hij accelereert van 0 naar 100 km/u in minder dan 4 seconden. Het is wel een vrij inefficiënte auto, het gecombineerd verbruik stad/snelweg doe je 10,7L per 100km. De prijs van een X4 M begint net onder de 100.000 euro.

BMW X4 stockwagen prijzen

De BMW X4 begint bij iets meer dan 60.000 euro voor de goedkoopste geconfigureerde auto. Je mag verwachten dat de prijs oploopt tot bijna 80.000 euro voor X4's met veel opties.

Het kortingspercentage voor de X4 varieert tussen de 4% en 12%.

Bent u op zoek naar de beste prijs voor een BMW X4? Gebruik dan de mycarena zoekmachine om direct alle BMW X4 stockwagens op de Belgische markt te vinden. De stockwagen zoekmachine brengt alle beschikbare stockwagens bij elkaar en toont u de meest afgeprijsde deals als eerste. Met het filtermenu kunt u uw zoekopdracht verfijnen om uw ideale BMW X4 stockwagen te vinden. Zodra u de juiste X4 stockwagen heeft gevonden, klikt u op de advertentie en wordt u doorverwezen naar de officiële stockwagensite van BMW. Daar kunt u meer lezen over de BMW X4 van uw keuze en de auto online reserveren.