BMW X3 Stockwagen - 17% korting


BMW • X3

De BMW X3 is een middelgrote SUV met vergelijkbare afmetingen als een Audi Q5 of Mercedes-Benz GLC. Dat betekent dat de X3 dezelfde afmetingen heeft als de binnenruimte van een BMW 3-Serie. Hoewel de prijsstelling dichter ligt bij wat u betaalt voor een BMW 5-Serie luxe sedan. Lees in dit artikel alles wat u moet weten over de X3 stockwagen prijzen en online beschikbaarheid. We stellen ook andere X3 alternatieven voor die het overwegen waard zijn. Als u op zoek bent naar de beste X3 stockwagen, gebruik dan zeker onze zoekmachine om alle BMW X3 stockwagen deals te vinden!

Alle BMW X3 Deals

Tot 17% korting beschikbaar

Ontvang tot 17% korting op een nieuwe BMW X3 stockwagen, via de mycarena zoekmachine. Vind uw ideale BMW X3 stockwagen met de hoogste korting beschikbaar in slechts een klik. De mycarena zoekmachine helpt u bij het vinden van alle BMW X3 stockwagens die beschikbaar zijn op de Belgische BMW markt en toont u direct de deal met de meeste korting. Vind, vergelijk en koop uw nieuwe X3 stockwagen met alle vertrouwen.

Bespaar op een BMW X3

Verschillende BMW X3 modellen

BMW X3 standaard uitvoering stockwagen

Standaard

De standaarduitvoering heeft een strak en eenvoudig ogend koetswerkdesign. Hij is uitgerust met 17-inch aluminium velgen.
BMW X3 met M Sport uitvoering

M Sport

De sportuitvoering krijgt aerodynamisch vormgegeven bumpers en unieke M-Sport-wielen vanaf 19 inch.

Zou je een BMW X3 stockwagen kopen?

De BMW X3 is een vrij dure auto voor de hoeveelheid ruimte die u krijgt. De prijs is vergelijkbaar met wat u betaalt voor een veel grotere BMW 5-Serie, die ook nog eens zuiniger is. Is het dan echt de moeite waard om een BMW X3 stockwagen te kopen?

Ja en Nee.

Ja, als u echt op zoek bent naar een middelgrote SUV dan is de BMW X3 een van de beste opties op de markt. Het is een ideale maat van SUV waar de rijdynamiek goed behouden blijft. Je hebt absoluut niet het gevoel dat je met een grote "tank" over de weg rijdt. Het is een snelle, wendbare en dynamische SUV.

Nee, indien u op zoek bent naar meer ruimte dan de BMW 3-Serie. SUV betekent niet meer ruimte. Ze lijken groter door hun proporties, maar er is geen groot verschil binnenin met een gelijkwaardige sedan in zijn klasse.

Is de BMW X3 een goede auto?

Het is de perfecte maat voor een SUV met de meeste rijdersbetrokkenheid die je van een BMW mag verwachten.

Grotere SUV's beginnen door hun omvang de verbondenheid met de weg te missen. Ze rijden naadloos over hobbels en hebben maar heel weinig stuuropbreng nodig om soepel rond te rijden. Maar door hun grotere omvang en zachte chassis mis je de voeling met de weg. De X3 weet deze eigenschappen het beste te behouden voor zijn formaat.

Als u een grote SUV wilt met de beste rijeigenschappen, dan is de BMW X3 uw keuze. De BMW X3 is een zeer stevige en betrouwbare auto van BMW. Hij is zeer populair op de markt, vanwege zijn toegankelijke prijskaartje. Als u op zoek bent naar een nieuwe BMW X3, kijk dan zeker eens in onze zoekmachine om meteen de beste BMW X3 stockwagen deal te vinden.

BMW X3 alternatieven

Audi Q5 Stockwagen

Audi Q5

De Audi Q5 is een klassevol alternatief met veel aandacht voor kwaliteit zowel binnen als buiten. Als gevolg daarvan is hij iets duurder.
Mercedes-Benz GLC Stockwagen

Mercedes-Benz GLC

Meest populaire alternatief en naaste concurrent van de BMW X3. De Mercedes-Benz GLC is de luxe gerichte SUV.
Volkswagen Tiguan Stockwagen

Volkswagen Tiguan

Zeer populaire budget SUV op de markt. Even groot als de BMW X3, maar bijna de helft goedkoper. Alhoewel, niet zo luxueus of premium.

BMW iX3

Tijd om over te schakelen! Elektrisch is de toekomst en de nieuwe BMW iX3 is de eerste volledig elektrische SUV van BMW.

De BMW iX3 begint bij 65.000 euro inclusief dealerkorting. Bekijk alle BMW iX3 deals op de mycarena zoekmachine om de beste deal te vinden voor een nieuwe BMW iX3 stockwagen.

De BMW iX3 heeft 286pk en accelereert van 0 naar 100km/h in 6,8 seconden. De maximale WLTP actieradius van de BMW iX3 is 462km. In vergelijking met een Tesla Model Y, die 507km haalt, is de actieradius van de BMW iX3 zeer competitief!

De BMW iX3 is qua prestaties vergelijkbaar met de BMW X3 xDrive30i die begint bij circa 60.000 inclusief korting. De BMW iX3 is verkrijgbaar vanaf 65.000 euro inclusief korting. Er is dus een klein prijsverschil, maar houdt rekening met de lagere belastingen op elektrische auto's, hogere betrouwbaarheid en goedkopere onderhoudskosten.

BMW X3 stockwagen prijs

De BMW X3 stockwagen prijs begint bij 52.000 inclusief een dealerkorting beschikbaar via mycarena van 17%. Gemiddeld kunt u een korting van ruim 10% verwachten op een nieuwe BMW X3 stockwagen.

Als u op zoek bent naar de beste prijs op een nieuwe BMW X3. Gebruik mycarena om uw ideale BMW X3 stockwagen te vinden voor de beste prijs met de hoogste korting. Stockwagens zijn auto's die direct beschikbaar zijn bij de dealer. Het zijn voertuigen op voorraad, maar het kunnen ook niet verkochte voertuigen in transit zijn.

Zodra u uw ideale BMW X3 heeft gevonden, klik dan op de advertentie om naar de officiële BMW stockwagen site te gaan, waar u alle details over de auto kunt lezen, zoals de opties. Als u zeker bent van de auto, kunt u deze online reserveren en een bezoek brengen aan de dealer om de stockwagen in persoon te zien. Daar kunt u uw aankoop afronden of annuleren als de stockwagen u niet bevalt. De BMW X3 is een zeer goede SUV met een scherpe prijs. Als u de best rijdende SUV wilt voor een acceptabele prijs, dan is de BMW X3 een ideale keuze.