BMW X1 Stockwagens - 3% tot 9% korting

 

BMW • X1

De BMW X1 is een premium middensegment SUV met een sterke focus op rijdynamiek. De BMW X1 is beschikbaar in zowel voorwielaandrijving als achterwielaandrijving. U kunt kiezen tussen meerdere motoren keuzes, van efficiënte Diesel motoren tot snel presterende benzine motoren. Als u op zoek bent naar een sportieve middelgrote SUV stockwagen, dan is de BMW X1 een uitstekende keuze. Wij helpen autokopers zoals u om de juiste stockwagen voor de beste prijs te vinden. Neem een kijkje in onze zoekmachine en vind de beste BMW X1 stockwagen deal beschikbaar in het land.

All BMW X1 Deals

Tot 9% korting beschikbaar

Ontvang tot 10% korting op een nieuwe BMW X1 stockwagen. Onze zoekmachine ondersteunt autokopers bij het vinden van de beste BMW X1 stockwagen voor de beste prijs. Vind, vergelijk en koop uw BMW X1 stockwagen met het volste vertrouwen. Via ons ziet u direct hoeveel u bespaart op uw nieuwe stockwagen. Als u op zoek bent naar een BMW X1 met de hoogste korting, is de mycarena zoekmachine de ideale plek om te beginnen.

Bespaar op een BMW X1

Verschillende BMW X1 modellen

X1 (diesel/benzine)

De BMW X1 is nog steeds beschikbaar in puur benzine of diesel!

X1 Plugin Hybride

Een hybride X1 werkt op brandstof en elektrische motoren. Het beste van twee werelden!

iX1 100% elektrisch

Een volledig elektrische BMW X1, de iX1!

Zou u een BMW X1 stockwagen kopen?

De BMW X1 is een instap-SUV van BMW met een sterke focus op rijdynamiek. BMW heeft een perfecte balans gevonden tussen off-roadability en rijdynamiek. Grote auto’s met een verhoogd chassis, moeten vaak inleveren op hun weggedrag door de toename aan carrosserierol. BMW is erin geslaagd om de X1 zo te ontwerpen dat het weggedrag goed behouden blijft.

De BMW X1 is een perfecte optie voor wie houdt van het rijgevoel van een kleine hatchback zoals de BMW 1-Serie, maar een grotere en meer praktische auto wenst. De X1 is net zo dynamisch, comfortabel en plezierig om in te rijden.

Als u op zoek bent naar een BMW stockwagen, zorg er dan voor dat u de best mogelijke deal vindt voor deze generatie X1. Binnenkort komt de nieuwe BMW X1 uit, die deze huidige versie vervangt. Zorg ervoor dat u op zoek gaat naar een nieuwe BMW X1 stockwagen via mycarena, zodat u zeker een geweldige deal krijgt.

Is de BMW X1 een goede auto?

Het hangt allemaal af van uw prioriteiten. Indien je echt geniet van autorijden, dan is de BMW X1 een uitstekende keuze. De BMW X1 geeft een uitstekende ervaring achter het stuur, dankzij het typische stabiele BMW-wegligging. Een BMW X1 is ook zeer goed afgewerkt, alles voelt sterk in elkaar gezet.

Echter, als u een auto wilt die nog wat luxer is en een jonger model. Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen naar de Audi Q3, deze auto is tot in perfectie ontworpen en zal voorlopig niet snel vervangen worden doordat het een redelijk nieuw model is.

Als u liever een tijdloos ontwerp wilt, met een minimalistisch interieur. Dan is de Zweeds ontworpen Volvo XC40 misschien iets voor u. Weet u niet zeker welke auto u moet kopen? Wij raden kopers aan om een proefrit te maken in alle verschillende modellen die u overweegt en vervolgens over te gaan tot de aankoop van een nieuwe stockwagen via mycarena.

BMW X1 alternatieven

Volvo XC40 Audi Q3 Stockwagen

Volvo XC40

Voor wie op zoek is naar een eenvoudig en minimalistisch design. De Volvo XC40 is een doordacht designproduct uit Zweden.
Audi Q3 stockwagen

Audi Q3

Als perfectie iets is waar je naar zoekt. Dan zal de Audi Q3 met zijn technisch hoogstaande design en kwaliteitsnormen aan uw behoeften voldoen.
Nissan Qashqai stockwagen

Nissan Qashqai

Grote auto maar een kleiner budget? Het hoeft niet premium te zijn, je kunt ook slim te werk gaan en voor een budget vriendelijke Nissan Qashqai kiezen.

BMW X2

De BMW X1 is een traditioneel ontworpen SUV met een 5-deurs hatchback design. Als u echter op zoek bent naar een SUV van identiek hetzelfde formaat maar in coupé-stijl, dan heeft BMW een alternatief voor u beschikbaar. Het heet de X2 en is de coupé versie van de reguliere X1 SUV.

De BMW X2 is een kleinere versie van de unieke coupé design zoals de BMW X4 of BMW X6. Deze carrosseriestijl is beschikbaar voor kopers die de voorkeur geven aan een mooiere styling in plaats van praktische ruimte. Door de lagere daklijn heeft de BMW X2 minder hoofdruimte achterin. Als gevolg daarvan is de ruimte in de bagageruimte ook veel minder dan bij de X1.

Indien het minder praktisch aspect niet veel uitmaakt, dan is de BMW X2 een ideaal keuze voor kopers met een voorkeur voor stijl.

BMW X1 stockwagen prijs

De BMW X1 begint net onder 40.000 euro voor de goedkoopste versie inclusief korting. Door het chiptekort is het moeilijk om laag geconfigureerde auto's te vinden. Daardoor zijn de goedkoopste stockwagens behoorlijk goed uitgerust en eigenlijk duur. We verwachten dat de vanaf prijs zal dalen zodra het aanbod weer onder controle is, maar tot nu toe is er geen indicatie van herstel in de automarkt.

Momenteel is de aangeboden korting op de BMW X1 laag, variërend tussen 3% en 9%. BMW is een merk dat de hoogste korting op hun auto's biedt. Ze kunnen oplopen tot 30% korting op bepaalde modellen.

De vraag naar de X1 is hoog, dus op dit moment is het beste wat u kunt krijgen 9% korting.

De hoger uitgeruste versies van de BMW X1 zijn iets meer dan 60.000 euro, inclusief 7% tot 8% korting.

Als u op zoek bent naar een BMW X1 stockwagen voor de beste prijs. Raden wij u aan om onze zoekmachine te gebruiken die u zal helpen om de juiste X1 voor de beste prijs te vinden.

Het instapgamma van de BMW SUV's

BMW X1

Kleinste SUV met een traditionele 5-deurs vorm, veel hoofdruimte en bagageruimte achterin.

BMW X2 Stockwagens

BMW X2

De stijlvolle versie van de BMW X1 met een aflopende daklijn en een strakker koetswerkdesign.