Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

BMW iX3 Stockwagen - 7% korting

Tot 3% korting!

Ontvang de hoogste korting binnen 24u!

Deze korting is exclusief voor mycarena gebruikers. Wij regelen uw uitzonderlijke korting op een nieuw geconfigureerd BMW iX3 met onze BMW partner. Dit aanvraag is geen overeenkomst tot verkoop.

 

In samenwerking met een erkende BMW dealer.
Uw gegevens

 

BMW • iX3

Voor sommigen is het misschien een wat gemakzuchtige stap van BMW om de markt van de elektrische SUV's te betreden door hun reeds bestaande X3 SUV in een licht nieuw jasje te steken en er een elektrische motor aan toe te voegen. Wel, het is een begin. Maar het laat ook zien dat BMW bewustere en voorzichtiger stappen zet in de richting van elektrificatie.

De BMW iX3 is gebaseerd op de X3 met een verbrandingsmotor. Hetzelfde geldt voor de BMW i4 die opnieuw is gebaseerd op de 4 Reeks Gran Coupé.

Alleen is de iX de allereerste BMW die vanaf de basis elektrisch is ontworpen. Dat model is echter een veel duurdere optie dan de iX3 en daarom is deze elektrische SUV een zeer interessant aanbod van BMW.

Door niet de hele auto opnieuw te ontwerpen, kon BMW de ontwikkelingskosten van de iX3 delen met de huidige X3. Daardoor is de iX3 heel betaalbaar met een vergelijkbare prijs als de X3.

Alle BMW iX3 aanbiedingen

Tot 7% korting beschikbaar

De nieuwe iX3 is als stockwagen verkrijgbaar via mycarena met tot wel 7% korting. Gebruik onze zoekmachine om direct alle BMW iX3 stockwagen deals te vinden en zie de meest afgeprijsde deals bovenaan. Onze zoekmachines helpt u bij het vinden van uw ideale iX3 met de hoogste korting. Zodra u de ideale BMW iX3 heeft gevonden, wordt u door het klikken op de advertentie doorverwezen naar de officiële BMW stockwagen site. Daar kunt u meer lezen over de auto van uw keuze of direct online reserveren, zodat niemand anders de stockwagen van u kan afnemen.

Bespaar op een BMW iX3

Verschillende BMW iX3 modellen

BMW iX3 inspiring Stock Car

Inspiring

De iX3 in Inspiring- of standaarduitvoering ziet er erg futuristisch uit en verschilt van de gewone X3.
BMW iX3 Impressive Stock Car

Impressive

In de Impressive-uitvoering zijn nog een aantal opties extra aangevinkt, zoals Harman/Kardan-audio en akoestische beglazing.

Zou u een BMW iX3 stockwagen kopen?

Merk op dat de BMW iX3 in nieuwstaat bijna dezelfde aanschafprijs heeft als een BMW X3 M40i. Niet de echte M-versie, maar voldoende om 360 pk te leveren met een acceleratietijd naar 100 km/u in slechts 4,9 seconden. Terwijl de iX3 in 6,8 seconden accelereert, lang niet de prestatiecijfers van wat je voor dezelfde prijs van een gewone X3 krijgt.

Waarom zou je dan een BMW iX3 kopen? Het grote verschil is natuurlijk de zuinigheid. De iX3 wordt in België niet belast, waardoor u profiteert van deze extra kosten. Naast de belastingen hoeft u een elektrische auto ook niet al te vaak te onderhouden. Een elektrische auto heeft veel minder onderhoud nodig, wat resulteert in een lagere onderhoudsprijs.

De belangrijkste reden dat u de X3 variant met verbrandingsmotor overslaat, is dus vanwege externe factoren die de gebruikskosten opdrijven. Voor zakelijke rijders of leaserijders in België is de iX3 een veel betere optie dan de gewone X3.

Is de BMW iX3 een goede auto?

De BMW iX3 is een veilige aanpak van BMW om een reeds goed functionerend platform te elektrificeren. De accu's van de iX3 zijn aan de onderkant van de auto geplaatst. Ze zijn ook te vinden in de voorste motorafdeling van de auto.

BMW is erin geslaagd om de X3 om te vormen tot een elektrische auto, terwijl de ruimte die je van een gewone X3 verwacht gelijk is gebleven.

Qua bouwkwaliteit mag je dezelfde auto verwachten. BMW staat erom bekend zeer sterke en robuuste auto's te bouwen. Het nieuwe elektrische gamma van BMW is geen onbekende technologie voor het merk. BMW bouwt al enige tijd hybride en volledig elektrische voertuigen. Waardoor het in een vroeg stadium al veel ervaring heeft opgedaan. Als het aankomt op het bezitten van een betrouwbare elektrische auto, is BMW een van de weinige merken op de Europese markt die een en ander weet van elektrische auto's.

Alternatieven voor een BMW iX3

Audi etron Stockwagen

Audi e-tron

De allereerste elektrische Audi SUV.
VW ID4 Stockwagen

Volkswagen ID.4

De grootste elektrische SUV van Volkswagen en een volledig nieuw model.

BMW X3

Er zijn nog heel wat vragen over elektrische voertuigen. Ondersteunt de laadinfrastructuur uw frequente rijroutes? Hoe lang moet ik wachten op het opladen? Hoe lang gaan mijn accu's mee? Zal mijn auto in de toekomst zijn waarde behouden?

De onzekerheid voor elektrische auto's is zeer groot. Als u nog niet zeker bent van de overstap naar een elektrische auto. Lees dan onze post over de BMW X3. Dezelfde auto, maar dan met uw traditioneel aangedreven motor.

BMW iX3 stockwagen prijzen

U vindt een nieuwe BMW iX3 op mycarena vanaf 65.000 euro inclusief korting. Duurdere versies kunnen helemaal oplopen tot 80.000 euro.

De maximale kortingsmarge die je op een BMW iX3 kunt verwachten is 7%.

Als u op zoek bent naar een nieuwe BMW iX3 stockwagen, raden wij iedereen aan om de mycarena zoekmachine te gebruiken om uw ideale BMW iX3 te vinden voor de meest voordelige prijs beschikbaar.