BMW i4 M50


BMW • i4 M50

Met slechts 3,9 seconden om 100 km/u te bereiken en een totale actieradius van 521 km WLTP. Is de nieuwe BMW i4 een volwaardig alternatief voor de Tesla Model 3. Bent u op zoek naar een BMW i4 M50 stockwagen? Lees hoe u de hoogste korting voor uw BMW i4 M50 kunt vinden.

Alle i4 M50 Deals

Tot 15% korting beschikbaar

Ontvang tot 15% korting op een nieuwe BMW i4 M50 via de mycarena zoekmachine. Via mycarena vindt u alle direct beschikbare stockwagens uit België in één zoekresultaat. Ga naar onze zoekmachine en gebruik het filtermenu om de BMW i4 M50 te vinden. Zodra u de auto heeft geselecteerd, ziet u alle beschikbare i4 M50 stockwagens en hoeveel korting u kunt krijgen. Wij verwachten dat de BMW i4 M50 stockwagen tot 15% korting zal krijgen. Kijk zelf maar of het waar is!

Bespaar op een BMW i4

Verschillende BMW i4 modellen

BMW i4 Stockwagen

BMW i4 eDrive40

Het instapmodel van de BMW i4 is de eDrive40. Deze heeft 340 pk, accelereert in 5,7s tot 100 km/u en een bereik van 590 km.
BMW i4 M50 Stockwagen

BMW i4 M50

Het sportieve i4-model met M50 motor heeft 544 pk, accelereert in 3,9s naar 100 km/u en heeft een bereik van 520 km.

Waarom een BMW i4 M50 stockwagen kopen?

Een stockwagen kopen is altijd een goed idee. De twee belangrijkste voordelen van een stockwagen is de onmiddellijke beschikbaarheid en de hoge kortingen. Stockwagens zijn voertuigen die op voorraad zijn bij een dealer. Ze zijn onmiddellijk beschikbaar na aankoop, dus je hoeft geen maanden te wachten op je nieuwe auto.

Stockwagens worden ook geleverd met veel hogere kortingspercentages. Dealers willen hun stockwagens altijd eerst verkopen, voordat ze besluiten tot een fabrieksorder. Daarom zijn stockwagens financieel interessanter voor kopers van nieuwe auto's, dan wanneer u een nieuwe auto af fabriek bestelt.

Met deze twee grote voordelen, heeft het kopen van een BMW i4 M50 stockwagen zeker zijn voordelen. U rijdt de auto al binnen een paar dagen en u betaalt veel minder! Wat wil je nog meer? Dus zorg ervoor dat u naar mycarena gaat, zoek naar het juiste model en vind alle direct beschikbare BMW i4 M50 stockwagens!

Is dit de echte M versie?

Nee, dat is het niet en laten we het wat duidelijker maken. Er zijn drie niveaus van M auto's, M-Sport, M Model en de echte hardcore M versie.

Het laagste niveau is de M-Sport uitvoering. Deze kan worden toegevoegd aan ieder BMW-model of motor naar keuze. Dit is voornamelijk een visuele verbetering met een kleine mechanische en software aanpassing om de auto sportiever te maken.

Dan heb je het eerste type M model dat een comfortabel M auto is. Ze zijn niet zo hardcore als de eigenlijke M auto, maar snel genoeg om deel uit te maken van de M modelreeks. Voorbeelden zijn de BMW M135i of de BMW M550i. Dus, beide hebben zeer grote krachtige motoren, maar worden nog steeds niet beschouwd als de ultieme M model.

Het laatste niveau is de echte M auto. Deze auto's zijn een zeer groot verschil visueel en mechanisch met de standaardversie. De echte M auto heeft ook een grote M badge met een nummer erbij. Bijvoorbeeld, de BMW M2 of BMW M3.

De BMW i4 M50 zit op het tweede niveau en is niet de echte M versie van de BMW i4. Als BMW in de toekomst een echte M elektrische auto uitbrengt, zal die de BMW i4M heten.

Alternatieven voor een BMW i4

BMW 4-Serie Gran Coupe Stockwagen

BMW 4-Serie Gran Coupé

Als u het uiterlijk van de BMW i4 mooi vindt, maar niet de prijs, dan is de 4-Serie Gran Coupé een ideaal alternatief vanaf 46.400 euro.

Tesla Model 3

Het beste elektrische alternatief voor de BMW i4 is de Tesla Model 3. Gelijk geprijsd, met vergelijkbare prestaties.

Audi e-tron GT

Even groot als een BMW i4, maar met betere prestaties? De Audi e-tron GT is twee keer zo duur en presteert twee keer zo goed.

BMW i4 M50 Stockwagen kopen?

Wilt u een nieuwe BMW i4 M50 als stockwagen kopen? Zorg ervoor dat u mycarena gebruikt om de beste deal voor uw BMW i4 M50 stockwagen te vinden. Ga naar onze zoekpagina en gebruik het filtermenu om uw zoekresultaten aan te passen. Onze zoekmachine zal u alle BMW i4 M50 stock auto's tonen die aan uw criteria voldoen. Zodra u de juiste auto heeft gevonden, voor de beste prijs. Door te klikken op de advertentie wordt u doorverwezen naar de officiële BMW stockwagen site. Daar kunt u meer lezen over de auto, in contact komen met de dealer of de auto online reserveren.

Bekijk BMW stockwagens

BMW i4 prijs

De prijs van een BMW i4 begint vanaf 59.600 euro. Deze prijs is exclusief eventuele kortingen, dus op mycarena kunt u rekenen op een vanafprijs van iets meer dan 50.000 euro voor BMW i4 stockwagens. Het instapmodel i4 heeft de eDrive40 motor met 340pk en een bereik van 590km WLTP. Hoewel het een instapmotor is, presteert hij toch zeer goed met een 0 tot 100 km/u in slechts 5,7 seconden.

Er is ook een sportmodel, de BMW i4 M50. Dit is nog niet het allerbeste M-model, want we verwachten binnenkort een echte M-versie van de i4 in de toekomst. De BMW i4 M50 heeft een vanafprijs van 73.000 euro. Deze prijs is exclusief korting, dus op mycarena mag je een vanafprijs verwachten van de BMW i4 M50 van iets meer dan 65.000 euro. De BMW i4 M50 heeft 544pk, met 520km actieradius en een acceleratietijd naar 100km/h in slechts 3,9 seconden.

Beide auto's zijn snel presterende auto's en in feite een stuk goedkoper dan een gelijkwaardige BMW met een verbrandingsmotor. De BMW M3 heeft bijvoorbeeld een acceleratietijd van 4,2 seconden tot 100 km/u en 480 pk. Maar de BMW M3 begint bij 84.750 euro, wat 11.750 euro duurder is dan een BMW i4 M50! Belangrijk om te vermelden zijn de zware belastingen die je moet betalen voor een benzine-aangedreven motor met hoge prestaties.

We hebben er vertrouwen in dat de BMW i4, in om het even welke motorconfiguratie, veel goedkoper is in vergelijking met een gelijkwaardig presterende verbrandingsmotor.