Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

BMW 4 Reeks Stockwagen - 13% korting

Tot 7% korting!

Hoogste korting op een nieuwe 4 Reeks!

Deze korting is exclusief voor mycarena gebruikers en is niet beschikbaar bij de dealer. Wij regelen uw uitzonderlijke korting met onze BMW partner. Dit aanvraag is geen overeenkomst tot verkoop.

 

In samenwerking met een erkende BMW concessiehouder.
Uw gegevens

 

BMW • 4 Reeks

Gedurfde looks en opwindende rijdynamiek. De BMW 4 Reeks is de ultieme coupé, cabriolet of 4-deurs coupé voor gepassioneerde rijders. De nieuw herontworpen 4 Reeks heeft een uniek grille-ontwerp gekregen dat de identiteit van een BMW naar een hoger niveau tilt. De "kidney grills" in de voorbumper zijn exponentieel in omvang toegenomen en bedekken nu de volledige voorbumper. Het nieuwe uiterlijk was omstreden, maar bij het zien van de nieuwe 4 Serie in het echt zijn veel mensen van mening veranderd. Het is een andere, opvallende en agressieve look. Als u de nieuwe BMW 4 Serie wilt kopen, zorg er dan voor dat u de mycarena zoekmachine gebruikt om direct de meest scherp geprijsde BMW 4 Serie stockwagen aanbiedingen te vinden.

Alle BMW 4 Reeks Deals

Tot 13% korting beschikbaar

Ontvang tot 13% korting op een nieuwe BMW 4 Serie stockwagen. De mycarena zoekmachine helpt u de ideale BMW 4 Reeks te vinden voor de meeste korting. Of u nu de coupé, cabriolet of de 4-deurs coupé wilt. Onze zoekmachine toont u alle BMW 4 Serie stockwagens die op dit moment beschikbaar zijn op de Belgische BMW stockwagen markt. Vind de juiste BMW 4 Serie voor de beste prijs en koop met vertrouwen op de officiële BMW stockwagen site!

Bespaar op een BMW 4 Reeks

Verschillende BMW 4 Reeks uitvoeringen

BMW 4 Serie Standaard Uitvoering Stockwagen

Standaard

De standaarduitvoering is een tijdloze look die de elegante lijnen van de carrosserie accentueert zonder extra visuele toevoegingen.
BMW 4 Serie M-Sport uitvoering Stockwagen

M Sport

Het sportpakket wordt geleverd met nieuwe sportievere bumperontwerpen en verbeterde sportievere wielen.

Zou u een BMW 4 Reeks stockwagen kopen?

Het is zeker een auto die u moet overwegen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe 2-deurs coupé. De BMW 4 Reeks heeft zijn focus op uitstekende rijdynamiek dankzij een perfect gebalanceerde afstelling. Het is een van de meest stabiele auto's die u kunt kopen, dankzij de lange wielbasis, het sterke chassis en de brede carrosserie. De proporties van een 4 Serie coupé zijn perfect om sportieve rijeigenschappen te kunnen ondersteunen.

Ook het design van de 4 Serie is uniek. Voor een keer heeft BMW niet de veilige route gekozen met design en iets zeer unieks gemaakt. Deze nieuwe 4 Serie heeft een visueel opvallende uitstraling waardoor hij zich sterk onderscheidt van alle andere auto's op de baan. De auto ziet er door een scherm misschien niet zo geweldig uit, maar velen hebben hun mening over de nieuwe 4 Serie veranderd toen ze hem eenmaal in het echt zagen.

Voordat u de BMW 4 Reeks koopt, adviseren we om eerst alle alternatieven te overwegen. Als u echt voor de BMW 4 Reeks wilt gaan, kijk dan eens op onze zoekmachine om de juiste BMW 4 Reeks stockwagen voor de beste prijs te vinden.

Is de BMW 4 Reeks een goede wagen?

De BMW 4 Reeks is verkrijgbaar in verschillende vormen, je hebt de coupé, cabriolet, gran coupé en de M4. Ze hebben elk een verschillende functie, maar brengen allemaal een glimlach op uw gezicht. BMW is sterk gericht op rijplezier. Dus om te definiëren wat een "goede auto" is, zult u het doel van een BMW moeten begrijpen. De 4 Serie coupé is een uitstekende auto. Het is een van de beste keuzes die u kunt maken bij de aanschaf van een premium coupé. Als u echter een luxere auto wilt, dan is de Mercedes C-Klasse coupé een betere keuze. Of als u iets wilt dat er tussenin zit, stijlvol en van goede kwaliteit, dan is de Audi A5 een betere optie.

Het hangt er echt van af wat u als koper nodig heeft. Maar op zichzelf is de BMW 4 Reeks een echt goede sportieve en uitgebalanceerde auto in welke vorm dan ook.

Alternatieven voor een BMW 4 Reeks Coupé

Mercedes-Benz C-Class Coupe Stockwagen

Mercedes Benz C-Class Coupé

Ideaal alternatief als u meer zorg aan luxe wilt besteden, vooral binnenin met het interieur.
Audi A5 Coupe Stockwagen

Audi A5 Coupé

De Audi A5 is een uitstekende optie als u het beste van twee werelden wilt. Stijl en sportiviteit.

BMW 4 Reeks Gran Coupé

De BMW 4 Reeks Gran Coupe is een verlengde 5-deurs coupé. Deze auto is speciaal gemaakt voor diegenen die een coupé stijl willen met het praktische van een sedan. De 4-Serie Gran Coupe is uniek in zijn klasse, want alleen Audi heeft een vergelijkbaar model met de A5 Sportback. In vergelijking met de 3 Reeks sedan, is de 4 Reeks Gran Coupé breder, langer en iets hoger. Het is een upgrade ten opzichte van de 3 Reeks, hoewel de aflopende daklijn achterin in de 4 Reeks Gran Coupé een beetje krap kan zijn voor langere personen.

De 4 Serie Gran Coupé is niet leverbaar als M-model, daarvoor zul je het voorlopig met de M3 moeten doen. Er is ook een elektrische versie van de 4 Serie Gran Coupe en die heet de i4. Er gaan geruchten dat de i4 in de toekomst wellicht een echt M-model krijgt.

BMW 4 Reeks stockwagen prijzen

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé begint bij net geen 50.000 euro inclusief korting. De gemiddelde prijs van een goed uitgeruste 4 Reeks Coupé ligt rond de 55.000 euro inclusief korting.

De Gran Coupé is iets goedkoper, maar ook die is rond de 50.000 euro geprijsd.

De cabriolet is met 5.000 euro duurder en begint rond de 55.000 euro inclusief korting.

De BMW M4 begint bij 96.000 euro inclusief korting.

De korting op alle 4 Reeks ligt rond de 10%. De best mogelijke korting die je op de nieuwe 4 Reeks kunt krijgen is 13%. Omdat de auto vrij nieuw is, duurt het even voordat de kortingen oplopen tot 20%.

Deze hoeveelheid korting is alleen beschikbaar op stockwagens. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe BMW 4 Serie stockwagen, zorg ervoor dat u de mycarena zoekmachine gebruikt om de juiste auto voor de beste prijs te vinden!

Verschillende 4 Reeks modellen

BMW 4 Serie M-Sport uitvoering Stockwagen

BMW 4 Reeks Coupé

Het originele 4 Reeks model in coupé formaat.
BMW 4 Serie Cabrio Stockwagen

BMW 4 Reeks Cabriolet

Soft top cabriolet 4 Reeks
BMW 4-Serie Gran Coupe Stockwagen

BMW 4 Reeks Gran Coupé

De verlengde versie van de 4 Reeks Coupé, 5 deuren en een extra zitplaats achterin.
BMW i4 Stockwagen

BMW i4

The electric powered version of the 4 Series Gran Coupe.
BMW M4 Stockwagen

BMW M4

Het echte M-model, verkrijgbaar als coupé of cabriolet.