Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

BMW 3 Reeks Stockwagen - 21% korting

Tot 7% korting!

Hoogste korting op een nieuwe 3 Reeks!

Deze korting is exclusief voor mycarena gebruikers en is niet beschikbaar bij de dealer. Wij regelen uw uitzonderlijke korting met onze BMW partner. Dit aanvraag is geen overeenkomst tot verkoop.

 

In samenwerking met een erkende BMW concessiehouder.
Uw gegevens

 

BMW • 3 Series

De BMW 3 Reeks is een middelgrote luxewagen die verkrijgbaar is als sedan of stationwagen. Het is een ideaal geproportioneerde auto die de BMW rij-ervaring omarmt. Nu auto's steeds groter worden, maakt het gewicht dat daarmee gepaard gaat de rijervaring minder leuk. Zwaardere auto's hebben de neiging om veel gewicht mee te slepen in bochten en dat is vooral merkbaar tijdens sportief rijgedrag. De BMW 3-Serie heeft nog steeds een ideaal gewicht, in combinatie met de standaard line-up van motoren van BMW. De sterke motoren met een middelgrote carrosserie zorgen voor een perfecte balans. De 3-Serie voelt wendbaar en snel. Dankzij de achterwielaandrijving heeft de 3-Serie de prettige emotie om u een lichte duw in de rug te geven voor wat extra plezier. U heeft ook de mogelijkheid om de 3-Serie in een vierwiel xDrive uitvoering te krijgen.

Alle BMW 3 Reeks Deals

Tot 21% korting beschikbaar

Ontvang tot 21% korting op een nieuwe BMW 3 Reeks Stockwagen. De BMW 3 Serie is een van de best verkochte BMW auto's vanwege zijn lage prijskaartje en aantrekkelijke pakket. De 3 Serie is zeker een auto die de meeste mensen overwegen bij het zoeken naar een nieuwe BMW. De kortingen zijn ook zeer aantrekkelijk, oplopend tot 21%! Probeer de mycarena zoekmachine om uw ideale BMW 3 Serie te vinden voor de meeste beschikbare korting. Alle auto's op de mycarena zoekmachine zijn stockwagens en direct beschikbaar voor levering. Vind uw BMW 3 Serie voor de beste prijs en koop met vertrouwen op de officiële BMW stockwagen site!

Bespaar op een BMW 3 Reeks

Verschillende BMW 3 Reeks uitvoeringen

BMW 3 Reeks Standaard uitvoering stockwagen

Standaard

De standaarduitvoering met EfficientDynamics 16-inch tweekleurige velgen.
BMW 3 Reeks Standaard uitvoering stockwagen

Advantage

Geen visueel verschil, maar krijgt automatische klimaatregeling, parkeersensoren achteraan en automatisch dimmende achteruitkijkspiegel.
BMW 3 Serie Sport Stockwagen

Sport

Het sportpakket wordt geleverd met sportievere wielen, een sportstuur en glanzend zwarte accenten aan de buitenkant.
BMW 3 Serie Luxury uitvoering Stockwagen

Luxury

De Luxury uitvoering is visueel aantrekkelijker door het gebruik van veel chroom aan de buitenkant. Hij wordt ook geleverd met grotere wielen.
BMW 3 Serie M Sport Stockwagen

M-Sport

Het hoogste uitrustingsniveau, M-Sport, krijgt een volledig ander, sportiever exterieurdesign en een sportiever interieur.

Zou u een BMW 3 Reeks Stockwagen kopen?

Als het je allereerste BMW is, dan is de 3 Serie de beste auto om in te stappen. Hij omarmt echt het basisconcept waar een BMW voor staat. Het lichtgewicht carrosserie-ontwerp, met krachtige motoren en een achterwielaandrijving. Het is de perfecte combinatie voor uitstekende rijeigenschappen en een aangename rijervaring!

De BMW 3 Reeks is verkrijgbaar als sedan of break. Beide hebben dezelfde afmetingen, met als enige verschil de achterklep. Als u van een hatchback komt, zal het wennen zijn aan de grootte van de auto. Hij is beduidend langer dan een grote hatchback vanwege de verlengde bagageruimte. Let er dus op dat je bij het afslaan of inhalen niet vergeet hoeveel meer auto je achter je hebt.

Ook de rijdynamiek is veel anders. De kans dat uw nieuwe 3 Reeks Stockwagen achterwielaangedreven zal zijn, is vrij groot. De meeste 3 Reeks Stockwagens zijn achterwielaangedreven, alleen de sterkere motoren zijn leverbaar met vierwiel xDrive. De achterwielaandrijving zorgt voor een leukere rijervaring, maar bij gladheid moet je voorzichtig zijn met het gaspedaal om overstuur te voorkomen.

Is de BMW 3 Reeks een goede wagen?

Het is echt een hele goede auto. In feite is het de beste sedan die je vandaag de dag kunt kopen. De BMW 3 Serie is een sterke en betrouwbare auto. Hij is zowel van binnen als van buiten zeer goed in elkaar gezet. Hij is ook mechanisch zeer betrouwbaar. Bovendien is het de beste rijervaring die u met een BMW kunt hebben.

Als u in het BMW merk wilt springen, is het beste advies dat we kunnen geven om de 3 Serie uit te proberen. Alle andere modellen hebben een of ander nadeel ten opzichte van de 3 Serie. De kleinere 2 Serie Gran Coupe rijdt gewoon niet zo goed met de voorwiel afstelling. De grotere 5 Serie wordt erg duur, is zwaar en vaak langzamer met dezelfde motorisering als in de 3 Serie. Dan heb je SUV's die gewoon niet kunnen tippen aan de perfecte rijeigenschappen van een 3 Serie.

Eenmaal vergeleken met alternatieven buiten het BMW merk, heb je te maken met de C-Klasse of de Audi A4. Beide zijn prima alternatieven, maar ze kunnen niet concurreren tegen de rij-eigenschappen van een 3 Serie.

Alternatieven voor een BMW 3 Reeks

Mercedes-Benz C Klasse Stockwagen

Mercedes Benz C-Klasse

De nieuwe C-Klasse heeft een zeer stijlvolle uitstraling aan de buitenkant, met het meest luxueuze interieur dat u in zijn klasse kunt vinden.
Audi A4 Stockwagen

Audi A4

Het perfecte alternatief als u een combinatie zoekt van sportiviteit met klasse.
Volvo S60 Stockwagen

Volvo S60

Volvo is een tijdloos merk en met de S60 kiest u voor een minimalistisch design dat er voor altijd jong zal uitzien.

BMW 3 Reeks Break (Touring)

Als u meer bagageruimte nodig heeft, dan is de 3 Serie Break een perfecte optie. De 5-deurs versie van de 3 Serie heeft meer ruimte om grotere spullen mee te nemen. In plaats van 480 liter bagageruimte in de sedan, heeft de break 500 liter bagageruimte. Het verschil is niet zo groot, maar de grotere opening zorgt voor een vlottere toegang. Op het vlak van prestaties en gewicht is het verschil marginaal en zal het niet opvallen wanneer u beide modellen vergelijkt.

BMW 3 Reeks Stockwagen prijs

De nieuwe BMW 3 Serie sedan begint bij 41.000 euro inclusief korting. De kortingen kunnen zeer variabel zijn, van zo laag als 2% helemaal tot 21%. Zorg ervoor dat u de mycarena zoekmachine in uw voordeel gebruikt, om direct de meest afgeprijsde BMW 3 Reeks Stockwagen te vinden.

De 3 Reeks break, ook wel bekend als het touring model, begint bij iets meer dan 41.000 euro inclusief korting. De maximale korting die u kunt vinden op de 3 Serie BMW break ligt in de buurt van 14%. Dat is beduidend minder in vergelijking met de sedan.

Als u op zoek bent naar de best geprijsde BMW 3 Serie als estate of touring. Kijk dan zeker eens in onze zoekmachine om de juiste BMW 3 Serie voor de beste prijs te vinden!

Verschillende 3 serie modellen

BMW 3 Serie M Sport Stockwagen

BMW 3 Reeks Sedan

Het originele 3 Serie model in zijn sedan carrosserie.
BMW 3 Series Touring Break Stockwagen

BMW 3 Reeks Break

De break behoudt dezelfde lengte- en breedteproporties voor meer bagageruimte.
BMW M3 Stockwagen

BMW M3

De meest legendarische naam voor een BMW, de M3. De snelste en beste 3 Serie M auto.