Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

BMW 2 Reeks stockwagens - 15% korting

Tot 7% korting!

Ontvang de hoogste korting binnen 24u!

Deze korting is exclusief voor mycarena gebruikers. Wij regelen uw uitzonderlijke korting voor een op maat geconfigureerd BMW 2 Reeks coupé met onze BMW partner. Dit aanvraag is geen overeenkomst tot verkoop.

 

In samenwerking met een erkende BMW dealer.
Uw gegevens

 

BMW • 2 Reeks

De BMW 2 Reeks is een van de spannendste modellen die BMW te bieden heeft. Voor de echte rijliefhebbers, de BMW fanaten, is de 2 Serie de ideale verhouding voor de meest plezierige rijervaring die je kunt hebben.

De vorige generatie BMW 2 Serie coupé kreeg veel lof omdat hij leverbaar was als M model. Het werd de kleinste M model dat verkrijgbaar was en de goedkoopste. Vanwege zijn afmetingen werd de M2 vergeleken met de oudere legendarische M3 modellen, zoals de E46 M3. Die waren veel lichter en wendbaarder dan de huidige generatie M3. Dat is waar de waardering voor de M2 vandaan kwam. Het is een kleiner en lichter chassis met een grote krachtige motor voorin. De vorige generatie M2 kreeg ook een CS model, dat velen deed denken aan de E46 CSL race variant.

De nieuwe 2 Serie brengt een moderne ontwerptrend met zich mee. Hij behoudt de compacte proporties van de vorige generatie 2 Serie. Maar gewikkeld rond een agressievere look en een modern interieur.

Als u overweegt de nieuwe BMW 2 Serie te kopen. Zorg ervoor dat u de mycarena zoekmachine gebruikt om de meest scherp geprijsde 2 Serie aanbiedingen beschikbaar in België te vinden. Wij maken het eenvoudiger voor autokopers zoals u, om de juiste auto voor de beste prijs te vinden!

Alle BMW 2 Reeks aanbiedingen

Tot 15% korting beschikbaar

Ontvang tot 15% korting op een nieuwe BMW 2 Serie stockwagen. De BMW 2 Serie is een zeer nieuwe auto en zal gaandeweg hogere kortingen krijgen. U kunt een kortingsmarge verwachten op de nieuwste 2 Serie Coupé stockwagen tussen de 5% en 15% korting. Als u op zoek bent naar de hoogste kortingsmarge op de nieuwe 2 Serie. Zorg ervoor dat u de mycarena zoekmachine gebruikt om direct de meest afgeprijsde 2 Serie stockwagen te vinden. 

Bespaar op een BMW 2 Serie coupé

Verschillende BMW 2 Reeks modellen

BMW 2 Reeks Advantage Stockwagen

Advantage

De standaarduitvoering van de 2 Serie begint met de Advantage. Deze wordt geleverd met 17-inch wielen en een standaard interieur.
BMW 2 Reeks M Sport Stockwagen

M Sport

De M Sport is het sportpakket op de 2 Serie, met grotere wielen en aerodynamische bumpers.

BMW 2 Reeks Coupé stockwagen kopen?

De nieuwe 2 Reeks coupé is een zeldzaam type auto. Er is nauwelijks een alternatief voor de BMW 2 Reeks coupé. Als je echt een compacte coupé auto wilt, dan is de BMW 2 Serie coupé de beste optie waar je voor kunt gaan.

De markt voor compacte 2-deurs coupés is erg klein. Als gevolg daarvan zijn er maar weinig merken die het risico nemen om deze markt te bevoorraden. Audi heeft zijn best gedaan met de TT, maar besloot wegens gebrek aan belangstelling te stoppen met nieuwe ontwikkelingen. BMW is er echter in geslaagd om een zeer speciale fanbase te creëren voor de 2 Serie. Doorgaans zijn autofanaten het meest geïnteresseerd in deze auto, omdat hij de meest perfecte designarchitectuur herbergt voor de meest evenwichtige wegligging die je kunt verwachten.

Is de BMW 2 Reeks Coupé een goede wagen?

De 2 Serie coupé is een betrouwbare sport coupé gemaakt met veel aandacht voor een hoogwaardige afwerking. Gezien de hoge vanafprijs voor de 2 Serie coupé mag u een zeer goede auto verwachten. De standaard 2 Serie is een basisplatform dat krachtiger motoren van het topmodel M2 ondersteunt. Dit betekent dat het basismodel gemaakt moet zijn van sterke materialen, om de krachtige rijeisen van de M2 aan te kunnen.

Lees in dit artikel meer over alle alternatieven voor een BMW 2 Serie coupé, maar ook over de verschillende beschikbare modellen voor de 2 Serie coupé.

Alternatieven voor een BMW 2 Reeks Coupé

Audi TT Stockwagen

Audi TT

De Audi TT, die nu niet meer in productie is, is de laatste versie van een compacte sportcoupé van Audi.
BMW 4 Serie Stockwagen

BMW 4 Series Coupé

Groter in omvang en prijs. Geen exact alternatief, maar het dichtst bij een 2 Serie coupé.

BMW M240i

Het M240i-model zit tussen het gewone 2 Serie coupé model met bijvoorbeeld een 220i motor en het topmodel M2. De M240i is de perfecte balans tussen comfort en sportiviteit. De M240i heeft 374pk die door alle vier de wielen worden aangedreven. Helaas is er geen optie voor tweewielaandrijving en zelfs geen optie voor een handgeschakelde versnellingsbak. De M240i accelereert in slechts 4,3 seconden naar 100 km/u.

BMW 2 Serie coupé stockwagen prijzen

De nieuwe BMW 2 Reeks coupé start vanaf iets meer dan 40.000 euro. De kortingen kunnen variëren tussen 5% en 10%, afhankelijk van de configuratie. Duurdere modellen krijgen meestal hogere kortingen dan lager geconfigureerde auto's.

Als u op zoek bent naar de ideale BMW 2 Serie stockwagen. Zorg ervoor dat u de mycarena zoekmachine in uw voordeel gebruikt. Via onze zoekmachine kunt u zich beperken tot een specifieke configuratie waar u naar op zoek bent. Zodra u uw ideale configuratie heeft geselecteerd met behulp van ons filtermenu. Dan zullen de meest afgeprijsde stockwagens als eerste worden getoond.

Zodra u op de gevonden advertentie klikt, zal de zoekmachine u doorverwijzen naar de officiële BMW stockwagen site waar u meer over de auto kunt lezen. Op de officiële BMW stockwagen site, kunt u de auto online reserveren door middel van een online betaling, zodat die stockwagen definitief van u is.