Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

Uitzonderlijke saloncondities BMW tem 28 februari: bekijk aanbiedingen

BMW 1 Reeks stockwagens - 13% korting

Tot 7% korting!

Ontvang de hoogste korting binnen 24u!

Deze korting is exclusief voor mycarena gebruikers. Wij regelen uw uitzonderlijke korting voor een op maat geconfigureerd BMW 1 Reeks met onze BMW partner. Dit aanvraag is geen overeenkomst tot verkoop.

 

In samenwerking met een erkende BMW dealer.
Uw gegevens

BMW • 1 Reeks

De BMW 1 Reeks is een compacte premium wagen en de kleinste auto die het premium merk aanbiedt. Deze nieuwe generatie is de eerste in zijn geschiedenis met voorwielaandrijving. In het verleden waren alle BMW 1 Reeksen achterwielaangedreven met een lange motorkap om plaats te maken voor hun grootste zescilinder motor. Nu grotere motoren vanwege emissie-eisen tot het verleden behoren, heeft BMW de vorm van de 1 Serie moeten aanpassen.

Deze nieuwe 1 Serie heeft een vormgeving die meer lijkt op wat je ziet bij een Audi A3 of Mercedes A-Klasse. Het heeft een korte motorkap, met een voorwielaangedreven opstelling of een optionele vierwielaangedreven opstelling.

Vindt u het nieuwe design van de 1 Serie mooi? Gebruik dan zeker de mycarena zoekmachine om de juiste BMW 1 Serie voor de beste prijs te vinden! Op onze zoekmachine tonen we u alle stockwagen die BMW in België beschikbaar heeft en tonen we u de meest voordelige deals. Lees meer op dit artikel over de 1 Serie en alternatieven die u in overweging moet nemen.

Alle BMW 1 Reeks deals

Tot 13% korting beschikbaar

Ontvang tot 13% korting op een nieuwe BMW 1 Serie stockwagen. De BMW 1 Serie is een populaire kleine compacte wagen met een uitstekende rijdynamiek. Je kunt nu zeer voordelige deals vinden via de mycarena zoekmachine, waar we alle 1 Serie deals combineren in één zoekopdracht en je de meest afgeprijsde deals als eerste laten zien. De 1 Serie is een zeer goed geprijsde auto, je krijgt veel techniek verpakt in een kleine carrosserie en natuurlijk een lage prijs! Dus zoek je BMW 1 Serie via mycarena en koop je nieuwe 1 Serie met alle vertrouwen via de officiële BMW stockwagen site! 

Bespaar op een BMW 1 Reeks

Verschillende BMW 1 Reeks modellen

BMW 1 Serie Standaard uitvoering stockwagen

Standaard

De standaardversie heeft een eenvoudig exterieurdesign met kleinere 16"-wielen.
BMW 1 Serie Standaard uitvoering stockwagen

Advantage

Naast de standaarduitrusting biedt de Advantage-versie meer opbergruimte en cruise control.
BMW 1 Serie Sport stockwagen

Sport

Het Sport Pack met een verbeterd en sportiever exterieurdesign in glanzend zwart, grotere 17-inchwielen en een sportstuur.
BMW 1 Serie Luxury Stockwagen

Luxury

Chromen elementen aan de buitenkant van de auto met speciale grote 17-inch luxe velgen.
BMW 1 Serie M-Sport Stockwagen

M-Sport

De sportiefste versie, M Sport, geeft de auto een heel ander uiterlijk en een sportiever interieur.

Zou u een BMW 1 Reeks stockwagen kopen?

Als u op zoek bent naar een compacte, premium en sportief rijdende auto. Dan is de BMW 1 Serie een ideale keuze. BMW heeft bij deze nieuwe 1 Serie veel aandacht besteed aan rijdynamiek, nadat het hele ontwerp is getransformeerd van een achterwielaangedreven auto naar voorwielaandrijving.

Het design van de nieuwe BMW 1 Reeks is agressief, vooral als hij is uitgerust met de M Sport uitrusting. Binnenin vind je een bijzonder hoogwaardig interieur. Alles voelt prettig aan, met zacht aanvoelend plastic rondom het hele interieur. Afhankelijk van het uitrustingsmodel zijn er sportieve of luxueuze interieurs.

Als je de sportievere versies van de 1 Serie wilt. Dan kunt u kiezen tussen de 128ti of M135i xDrive.

Is de BMW 1 Reeks een goede wagen?

Dat hangt ervan af hoe je naar de nieuwe 1 Serie kijkt. In vergelijking met de vorige generatie BMW 1 Serie lijkt deze nieuwe iteratie qua rijdynamiek een stap terug te zijn. Autofanaten, vooral BMW-fanaten, geven nog steeds de voorkeur aan de oudere versie vanwege de achterwielaandrijving en de grotere motor.

Ja, de oudere versie was sneller dan deze versie. Het oudere model werd geleverd met de 40i zes-cilinder motor die 340pk naar de achterwielen bracht. Die kon in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De nieuwe M135i, de grootste motor in de nieuwe 1-Serie, doet dat in 4,9 seconden. Hij is niet zo snel, maar hij is wel zuiniger en goedkoper inzake belastingen. Zeker in België waar je zwaar belast wordt op motoren met grotere cilinderinhoud.

Voor het geld is de nieuwe 1 Serie gewoon een betere auto. Hij is bijna net zo snel, en veel goedkoper om te bezitten.

Alternatieven voor een BMW 1 Reeks

Mercedes-Benz A-Klasse Stockwagen

Mercedes Benz A-Klasse

Het beste alternatief als u een luxueus interieur wilt. Er gaat niets boven een Mercedes interieur, zeker niet bij de A-Klasse.
Audi A3 Stockwagen

Audi A3

De nieuwe Audi A3 is een tijdloos design met veel aandacht voor kwaliteit.
Volkswagen Golf Stockwagen

Volkswagen Golf

Beste budget alternatief, de nieuwe Golf is een uitstekende auto voor veel minder geld.
Seat Leon Stockwagen

Seat Leon

Eens iets anders? De Spaans ontworpen Seat Leon is een zeldzame verschijning op de weg. Onderscheid u van de rest!
Peugeot 308 Stockwagen

Peugeot 308

De nieuwe Peugeot 308 is een absoluut kunstwerk, van binnen en van buiten!

BMW 2 Reeks Gran Coupé

De 1 Reeks is een kleine compacte auto, die misschien niet genoeg ruimte biedt voor bagage achterin. Als je meer ruimte nodig hebt, dan is een eerste alternatief de 2 Reeks Gran Coupé. Deze behoudt dezelfde verhoudingen in de breedte, maar heeft een sedan carrosserie. De verlengde achterkant zorgt voor meer bagageruimte. De 1 Serie heeft 380 liter bagageruimte, terwijl de 2 Serie Gran Coupé 430 liter ruimte biedt. De 2-Serie Gran Coupé is een zeer populaire auto, omdat hij ongeveer even duur is als de 1-Serie.

BMW 1 Reeks stockwagen prijzen

De nieuwe BMW 1 Reeks begint bij iets meer dan 30.000 euro inclusief korting. Gemiddeld betaalt u rond de 35.000 euro voor een goed uitgeruste BMW 1 Reeks stockwagen. De duurste BMW 1 Reeks uitvoering, zoals de M135i staat in de prijslijst voor rond de 60.000 euro inclusief korting.

De korting op de 1 Reeks loopt op tot maximaal 15%. De minimale korting die u kunt verwachten ligt rond de 6% op elke BMW 1 Serie. Het kan zijn, dat sommige zeldzame modellen van de 1 Serie voor helemaal geen korting worden verkocht.

Als u op zoek bent naar een BMW 1 Reeks aanbieding. Zorg ervoor dat u de mycarena zoekmachine gebruikt om direct de meest afgeprijsde 1 Reeks stockwagen te vinden! Wij helpen autokopers zoals u, om de juiste auto in stock te vinden voor de best mogelijke prijs.