Audi Q8 Stockwagens - 10% korting


Audi • Q8

De Audi Q8 is de grootste en meest luxueuze Audi SUV verkrijgbaar. De Audi Q8 is een coupé SUV die concurreert met de BMW X6 en de Mercedes-Benz GLE Coupé. De SUV is leverbaar met benzine-, diesel- en hybride motoren. De Audi Q8 heeft ook een prestatiegerichte variant, de RS Q8. Deze is een alternatief voor andere snelle coupé SUV's op de markt, zoals de Porsche Cayenne Coupé Turbo GT en Lamborghini Urus. Bent u op zoek naar de beste prijs voor de Audi Q8? Ontdek alle aanbiedingen van de Audi Q8 via de mycarena autozoekmachine. Vind alle Audi Q8 stockwagens in één zoekopdracht!

Alle Q8 aanbiedingen

Tot 10% korting beschikbaar

Ontvang tot 10% korting op een nieuwe Audi Q8 coupé SUV. Via de mycarena autozoekmachine ziet u direct de meest afgeprijsde Audi Q8 deal die er op de Belgische stockwagen markt te vinden is. U kunt ook eerst filteren op de goedkoopste of zuinigste Audi Q8.

Alle Q8 aanbiedingen

Audi Q8 Stockwagens

Standaard

De standaard uitvoering biedt de Audi Q8 een zeer eenvoudige basisuitrusting.
Audi Q8 Stockwagens

Competition

Grotere 21-inch wielen en een compleet S-Line pakket. Het exterieur krijgt een zwart design met carbon accenten.

Waarom zou u een Audi Q8 kopen?

Er zijn verrassend genoeg heel wat opties beschikbaar als u op de markt bent voor een nieuwe Audi Q8. De coupé SUV trend begon met de introductie van de BMW X6 in 2009. De sportieve SUV werd een trendsettend carrosserie-ontwerp in het SUV-segment. In het premium segment heb je de BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupé en Audi Q8 als optie.

Je hebt zelfs nog meer opties als je gaat shoppen voor een prestatiegerichte coupé SUV. De Audi RS Q8, BMW X6 M, Porsche Cayenne Coupe GTS, Lamborghini Urus, Aston Martin DBX en zelfs Ferrari werkt momenteel aan een coupé SUV.

Keuze genoeg, maar waarom zou je voor de Audi Q8 kiezen? Qua design is de Audi Q8 veel beter dan de BMW X6 en de Mercedes-Benz GLE Coupé. Zowel de BMW als de Mercedes zijn gebaseerd op een traditioneel gevormde SUV, de X5 en de gewone GLE. Terwijl de Audi Q8 van de grond af aan een volledig uniek ontwerp heeft. Als gevolg daarvan ziet het hele pakket er aantrekkelijker uit, met de coupé daklijn vanaf de voorkant van de auto.

Als je een prestatiegerichte coupé-SUV wilt, is de Audi RS Q8 de goedkoopste beschikbare optie. Sommigen zeggen zelfs dat de RS Q8 een vermomde Lamborghini Urus is.

Is de Audi Q8 een goede auto?

De Audi Q8 is een unieke SUV in de Audi line-up. Met hun prioriteit om kwaliteit en doelgerichte auto's te creëren. De Audi Q8 is uw keuze als u op zoek bent naar elegantie en klasse.

De Audi Q8 heeft een zeer slank en elegant design, beginnend bij het exterieur. De grote grille aan de voorzijde geeft uitstraling op de weg in combinatie met keurig geïntegreerde koplampen. Het bovenste deel van de koplampen is duidelijk zichtbaar, terwijl het onderste deel wordt verborgen door de zwarte grille. De lage coupé daklijn is minder opvallend dan bij zijn concurrenten, doordat hij van de grond af aan is ontworpen als een coupé SUV.

Binnenin vind je een vertrouwd interieurdesign zoals op de Audi Q7 met de grote touchscreen panelen. De kwaliteit van het interieur is de allerbeste die u van een Audi mag verwachten. Met het Audi exclusive programma kunt u het interieur helemaal afstemmen naar uw wensen.

Over het geheel genomen is de Audi Q8 een zeer goede optie als u op zoek bent naar een nieuwe premium coupé SUV. Met behulp van de mycarena autozoekmachine kunt u snel de meest scherp geprijsde Audi Q8 stockwagen vinden.

Alternatieven voor een Audi Q8

BMW X6 Stockwagen

BMW X6

De allereerste coupé SUV ter wereld! De BMW X6 is een uitstekende optie als u op zoek bent naar sportieve rijeigenschappen.
Mercedes-Benz GLE Coupe Stockwagen

Mercedes-Benz GLE coupe

De GLE coupé is een uitstekende optie als u het luxueuze interieur van een Mercedes-Benz wenst.
Porsche Cayenne Coupe Stockwagens

Porsche Cayenne Coupe

Het meest complete pakket. Uitstekende rijdynamiek met de hoogste kwaliteitsnormen.

Audi RS Q8

De prestatieversie van de Audi Q8 is de Audi RS Q8. Deze wordt geleverd met een 600pk sterke V8 motor, versterkt met 2 turbochargers. De motorinhoud is 4.0L en is exact dezelfde motor als in de Lamborghini Urus. Terwijl de Lamborghini Urus 330.00 euro kost vanaf nieuw, is de Audi RS Q8 geprijsd op 160.000 euro. Dat is gemakkelijk de helft van de prijs voor dezelfde auto met een meer zakelijk DNA.

Bekijk Audi RS Q8 aanbiedingen

Audi Q8 stockwagen prijs

De Audi Q8 is beschikbaar als stockwagen op de mycarena autozoekmachine vanaf 85.000 euro. Zoals u kunt verwachten, is het vinden van een standaard geconfigureerde Audi Q8 stockwagen bijna onmogelijk. De Audi Q8 is een premium auto en is voorzien van vele geavanceerde functies die u niet mag missen.

Het maximale bedrag aan korting op de Audi Q8 is 10%.

Voor de Audi RS Q8 kun je tot 3% korting vinden bij een prijs van 165.000 euro.

Bent u op zoek naar een nieuwe Audi Q8 stockwagen? Gebruik de mycarena autozoekmachine in uw voordeel en vind de meest afgeprijsde Audi stockwagen in slechts één klik! Via het filtermenu kunt u uw zoekopdracht verfijnen en alle Audi Q8 modellen vinden die aan uw interesse voldoen.