Audi Q5 Stockwagens - 12% korting


Audi • Q5

De Audi Q5 is een SUV met conventionele aandrijving (benzine/diesel/hybride) die tussen de Audi Q4 e-tron en de gewone e-tron SUV zit. Qua prijs is de Q5 gelijk aan de kleinere Audi Q4 e-tron. Door zijn interne verbrandingsmotor is de prijs goedkoper. Als u op zoek bent naar de beste Audi Q5 aanbieding, lees dan dit artikel om alles te weten te komen over de Audi Q5 en hoe u de juiste Audi SUV voor de beste prijs kunt vinden!

Alle Q5 aanbiedingen

Tot 12% korting beschikbaar

Ontvang tot 12% korting op een nieuwe Audi Q5 SUV, via de mycarena autozoekmachine. Wij maken het voor u gemakkelijker om de meest voordelige Audi Q5 deal te vinden. Klik op de knop hieronder en zie direct alle beschikbare Audi Q5 stockwagens in België. Onze autozoekmachine zal de meest afgeprijsde auto als eerste rangschikken. Maar u kunt ook kijken op de goedkoopste of meest efficiënte Audi Q5 SUV.

Bespaar op een Audi Q5

Verschillende Audi Q5 modellen

Audi Q5 Attraction Stockwagens

Attraction

De Attraction-uitvoering is het instapmodel en de basisuitvoering van de Audi Q5.
Audi Q5 Advanced Stockwagens

Advanced

De Advanced-uitvoering wordt geleverd met grotere 18-inchwielen en aluminium accenten rondom de auto voor een luxueuze uitstraling.
Audi Q5 S-Line Stockwagens

S-Line

Sport trim met grotere 18-inch wielen en sportievere bumpers met aluminium accenten.

Zou u een Audi Q5 kopen?

De belangrijke vraag blijft, zou je gaan voor een traditionele aangedreven Audi SUV? Of is het veiliger om in een elektrische Audi e-tron te stappen, zoals de iets kleinere Audi Q4 e-tron SUV.

Het hangt allemaal af van uw behoeften. Want kwalitatief gezien zijn beide auto's briljant. Alle SUV's van Audi zijn ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan. Het verschil zit hem echter in het aantal kilometers dat u dagelijks aflegt. Niet over hoeveel je in totaal doet. Want het probleem met elektrische auto's is de beperkte actieradius. Het duurt minstens 30 minuten om je auto op te laden als je een snellader kunt vinden. Terwijl je met een conventionele auto 5 minuten nodig hebt om vol te tanken.

Als je dagelijks zeer korte afstanden rijdt, zeg minder dan 200 km per dag. Dan is de Audi Q4 e-tron de betere optie in vergelijking met de Audi Q5. U kunt de auto thuis opladen en elke ochtend met een "volle tank" vertrekken. Thuis opladen kost u 4€/100km, tegenover 8€/100km voor een auto met benzinemotor.

Als u echter af en toe meer dan 200 km rijdt, kunt u zich de moeite van het plannen van uw reis besparen door een Audi Q5 te kiezen. De Q5 is verkrijgbaar met diesel-, benzine- en hybride motoren. Momenteel is er geen jaarlijkse wegenbelasting voor elektrische auto's en het onderhoud is ook iets goedkoper. Beide auto's zullen in hetzelfde tempo in waarde dalen.

Is de Audi Q5 een goede auto?

De Audi Q5 is een doelbewust gebouwde SUV voor op de weg. Het is een kwaliteitsproduct van Audi, met een zeer zakelijke designtaal.

Als je een sportievere SUV van dezelfde klasse wilt. Dan is de BMW X3 een veel betere optie. Als je een luxueuzer ontwerp wilt, dan is de Mercedes-Benz GLC iets wat je zou moeten overwegen. Als je het beste van twee werelden wilt, luxe en sportiviteit, dan is de Audi Q5 de juiste keuze.

De Audi Q5 SUV is een goede auto als je op zoek bent naar een algemeen goed presterend pakket. De Audi Q5 blinkt niet uit op een bepaald gebied. Daardoor is het de meer diplomatieke optie die je kunt kiezen. De auto is zakelijk en neutraal, in vergelijking met de alternatieven waarmee het concurreert.

Als u de Audi Q5 overweegt, moet u zeker ook de Volvo XC60 bekijken.

Alternatieven voor een Audi Q5

Audi Q4 e-tron Stockwagens

Audi Q4 e-tron

Iets kleiner, maar dezelfde prijs met een lagere totale gebruikskost.
Volvo XC60 Stockwagens

Volvo XC60

Vergelijkbaar in prijs en grootte. Scandinavisch en simplistisch design.
BMW X3 Stockwagen

BMW X3

Middelgrote SUV met sportievere rijeigenschappen.

Audi Q5 Sportback

Wilt u dat de Audi Q5 uitblinkt in sportiviteit? De combinatie van een S-Line uitvoering met het Sportback carrosserie design geeft uw neutraal ogende Audi Q5 een edgy en sportiever uiterlijk. Het Sportback carrosserie design is beschikbaar in bijna alle Audi SUV's, het geeft de daklijn een coupé vorm. De aflopende daklijn heeft een sportievere uitstraling, met het verlies van iets minder hoofdruimte en bagageruimte achterin.

Bekijk Audi Q5 Sportback aanbiedingen

Audi Q5 stockwagen autoprijzen

De beste prijs voor de Audi Q5 kunt u vinden op de mycarena autozoekmachine. De startprijs van de Audi Q5 is 55.000 euro inclusief korting. Het hoogste bedrag aan korting dat u kunt krijgen op de nieuwe Audi Q5 is 12%.

Op de mycarena autozoekmachine vindt u alle beschikbare Audi Q5 stockwagens in één klik. U kunt de resultaten bekijken op de meest afgeprijsde auto, de goedkoopste of de meest zuinige Audi Q5.

Een Audi Q5 kopen als stockwagen levert meer korting op, een betere prijs en hij is direct leverbaar.

Als u de juiste Audi Q5 voor de beste prijs heeft gevonden op de mycarena autozoekmachine. Als u op het resultaat klikt, komt u op de officiële site van Audi stockwagens waar u meer over de geselecteerde auto bekijkt. U kunt in contact komen met de dealer of de auto online kopen.