Audi e-tron GT Stockwagens - 2% korting


Audi • e-tron GT

De Audi e-tron GT is de allereerste volledig elektrische sedan van Audi en wordt gepresenteerd als een alternatief voor de Porsche Taycan waarop de auto is gebaseerd. De Audi e-tron GT is een 5-deurs sedan met 5 zitplaatsen. De auto is gericht op premium kopers van elektrische voertuigen, met een vanafprijs op mycarena van 120.000 euro inclusief dealerkorting. De Audi e-tron GT is ook verkrijgbaar als "RS" prestatie model, met 590pk in plaats van 469pk van de standaard Audi e-tron GT. Lees in dit artikel hoe je uw ideale Audi e-tron GT stockwagen kan vinden via mycarena voor de best mogelijke prijs.

Alle Audi e-tron GT Deals

Tot 2% korting beschikbaar

Ontvang tot 2% korting op de nieuwe Audi e-tron GT stockwagen. Vanwege de extreme chiptekorten en de grote vraag naar elektrische voertuigen. Zijn de kortingen van Audi op nieuwe elektrische auto's op zijn zachtst gezegd zeer conservatief. Wij verwachten dat de korting van nieuwe Audi e-tron GT stockwagens in de loop der tijd zal toenemen wanneer er meer aanbod komt van elektrische voertuigen. Houd daarom de mycarena zoekmachine in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen die worden gegeven op een verscheidenheid aan stockwagens, waaronder de Audi e-tron GT.

Bespaar op een Audi e-tron GT

Verschillende Audi e-tron GT modellen

Audi e-tron GT Stockwagen

Audi e-tron GT Quattro

Instapmodel Audi e-tron GT met 479 km actieradius. Acceleratie tot 100 km/u in 4,1 seconden met een begrensde topsnelheid van 245 km/u.
Audi e-tron GT RS stockwagen

Audi e-tron GT RS

De snelste elektrische Audi beschikbaar. Tot 465 km actieradius. Acceleratie tot 100 km/u in 3,3 seconden met een begrensde topsnelheid van 250 km/u.

Zou je een Audi e-tron GT stockwagen kopen?

Als u op zoek bent naar een snelle elektrische sedan, dan is de keuze vrij beperkt door het kleine aanbod. Elektrificatie is nieuw, en veel merken beginnen er nu pas in te stappen.

Audi heeft zich altijd onderscheiden door design en kwaliteit. Ze blinken uit op deze gebieden waardoor het voor iedereen moeilijk is om hun producten over het hoofd te zien. In de elektrische automarkt bijvoorbeeld, als je op zoek bent naar een snelle elektrische sedan dan was er maar één optie en dat is Tesla. De Tesla Model S of zelfs 3 zijn zeer goede elektrische sedans met sterke motoren en een groot rijbereik.

Echter, het zwakste punt van elke Tesla is hun kwaliteit. Doordat ze nog een nieuw bedrijf zijn en de kosten laag proberen te houden. Is het niveau van vakmanschap bij lange na niet in de buurt van de Duitse merken waar ze duurdere materialen gebruiken in combinatie met een strengere kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces.

Het resultaat was dat Porsche met de Taycan de eerste echte concurrent was voor de Tesla Model S. Niet alleen maakte Porsche destijds een snellere auto, maar ook een met veel hogere kwaliteitsstandaard. De klanten die een Tesla afwezen vanwege de kwaliteit, gingen uiteindelijk voor een Porsche Taycan waar je kwaliteit had en een zeer goede elektrische auto.

Audi en Porsche zijn hechte partners en maken via Volkswagen deel uit van dezelfde groep. Vanwege hun relatie deelde Porsche het platform van de Taycan met Audi, zodat zij hun versie ervan konden bouwen. Niet lang daarna kwam Audi met de e-tron GT. Dit is de allereerste elektrische sedan van Audi waarbij ze zich hebben gericht op design en kwaliteit.

Terwijl Tesla nog steeds bezig is met inhalen op het gebied van kwaliteit, zijn je opties voor een snelle sedan van hoge kwaliteit beperkt tot slechts een paar merken. Porsche of Audi. Dan is het slechts een kwestie van smaak, welke auto je het mooist vindt. Als je het design van Audi bewondert, dan is de e-tron GT waar je voor moet gaan.

Er is echt geen alternatief voor de Audi e-tron anders dan de Taycan. Het is allemaal een kwestie van persoonlijke smaak. Als je een snelle elektrische sedan wilt van hoge kwaliteit en je houdt van het Audi design. Dan moet je er echt voor gaan.

Zorg ervoor dat u de Audi e-tron GT stockwagen op mycarena verkent om de meest afgeprijsde Audi e-tron GT in een enkele klik te vinden. Zodra u de Audi e-tron GT van uw keuze heeft gevonden, kunt u op de advertentie klikken en wordt u doorverwezen naar de website van Audi waar u alle details over de stockwagen kunt vinden.

Is de Audi e-tron GT een goede auto?

De Audi e-tron GT is gebaseerd op de Porsche Taycan die een zeer lang proces van onderzoek en ontwikkeling heeft doorgemaakt. Toen de Porsche Taycan eenmaal was ontworpen, gebouwd, geproduceerd en wereldwijd aan klanten verkocht. Was Audi in staat om van dit hele proces te leren en mogelijke problemen onderweg op te lossen voor de Audi e-tron GT.

Het is ook niet de eerste poging van Audi om een elektrisch voertuig of een sportwagen te bouwen. Het merk e-tron bestaat al tientallen jaren door middel van verschillende prototypes en zelfs een productiemodel e-tron SUV. Audi experimenteert al heel lang met elektrificatie. Met hun RS prestatie divisie hebben ze de Audi e-tron GT ontwikkeld om een maatstaf te zijn voor hun elektrische voertuigen.

De Audi e-tron GT is het merk dat het opneemt tegen snelle elektrische voertuigen zoals de zeer populaire en veel verkochte Tesla Model S. Deze eerste iteratie van een elektrische sedan door Audi is slechts een begin van nog veel meer elektrische modellen die zullen volgen. Als u op zoek bent naar een Audi e-tron GT stockwagen, kunt u er zeker van zijn dat u kijkt naar een zeer goed gemaakte, doelgerichte, elektrische auto van hoge kwaliteit. Met de hoge kwaliteitscontroles van Audi mag u van dit merk alleen het allerbeste verwachten. Bekijk de beschikbaarheid van Audi e-tron GT stockwagens via onze zoekmachine en vind de beste Audi e-tron GT deal!

Audi e-tron GT alternatieven

Porsche Taycan Stockwagen

Porsche Taycan

De allereerste Tesla uitdager uit Europa, de Porsche Taycan Turbo S.

BMW i4 M50

De allereerste elektrische BMW die de "M" badge met trots draagt. Geen volwaardige M wagen, maar een goed alternatief voor de Audi e-tron GT.
Tesla Model S Stockwagen

Tesla Model S Plaid

Komt binnenkort in 2022 naar de Europese markt. De Tesla Model S Plaid gaat van 0 naar 100 km/u in slechts 2,1 seconden met een topsnelheid van 322 km/u.

Audi e-tron RS

Als u de snelste en de allerbeste elektrische sedan wilt die Audi te bieden heeft? Dan is de Audi e-tron met de "RS" badge de auto waar je voor moet gaan. Dit is het allereerste elektrische RS-product dat de prestatiedivisie van Audi in handen heeft genomen. Met een 0 tot 100 km/u van slechts 4,1 seconden, die herhaaldelijk kan worden gedaan, is dit net zo snel als een Audi RS5 Sportback. Snelle prestaties, terwijl je nog de planeet kan schoonhouden.

Audi e-tron GT stockwagen prijs

De Audi e-tron GT stockwagen prijs begint bij net geen 120.000 euro inclusief korting. De meeste korting die momenteel beschikbaar is op de Audi e-tron GT is slechts 2%. Door het chip tekort is het aanbod voor elektrische wagens erg laag. Door de lange wachttijd is er veel vraag naar stockwagens en als gevolg daarvan zijn de kortingen laag.

Wij denken dat na verloop van tijd, wanneer het aanbod aan de vraag voldoet en de markt zich herstelt van het chip tekort. De kortingen voor elektrische auto's zullen gaan stijgen. In een ideale situatie zal de korting voor een elektrische Audi meer dan 10% bedragen.

De hoogste voorspelde korting voor Audi is 20%. De Audi e-tron GT kan pas zoveel korting krijgen als er een vervanger op schema ligt. Op dit moment is er nog geen vervanging van de e-tron GT gepland, omdat Audi hoogstwaarschijnlijk eerst wacht op Porsche om hun nieuwste Taycan te ontwikkelen.

Als u op zoek bent naar een Audi e-tron GT stockwagen. Zorg ervoor dat u onze zoekmachine gebruikt om de beste Audi e-tron GT of Audi e-tron GT RS stockwagen voor de beste prijs te vinden.