Audi e-tron SUV Stockwagens - 15% Korting


Audi • e-tron

De Audi e-tron is de eerste volledig elektrische SUV die Audi heeft geïntroduceerd. De e-tron is een SUV en heeft geen traditionele categorienaam gekregen zoals alle andere Audi-modellen. De e-tron is kleiner dan de Q7 maar groter dan de Q5. Hij zou dus de Audi Q6 e-tron moeten heten. Qua prijsstelling is dit model ook strategisch gepositioneerd in de markt van grote luxe SUV's met een vanafprijs van 75.000 euro. Bent u op zoek naar de beste prijs voor een Audi e-tron SUV? Gebruik onze autozoekmachine en ontdek direct de beste e-tron SUV deal met de hoogste korting!

Alle Audi e-tron Deals

Tot 12% korting beschikbaar

Ontvang tot 12% korting op een nieuwe Audi e-tron SUV stockwagen, dankzij de mycarena autozoekmachine. Op de autozoekmachine vindt u alle direct beschikbare stockwagens in heel België van meerdere merken. Als u op zoek bent naar de meest voordelige deal voor de e-tron SUV, dan is de autozoekmachine uw ideale startpunt. Gebruik het filtermenu om te zoeken naar de juiste Audi e-tron SUV. De resultaten zullen u de meest afgeprijsde Audi e-tron SUV laten zien met tot wel 12% korting. Als u de juiste deal heeft gevonden, zal een klik op het resultaat u leiden naar de officiële Audi stockwagen site waar u meer kunt lezen over de stockwagen.

Bespaar op een Audi e-tron

Verschillende Audi e-tron modellen

Audi e-tron Attraction stockwagens

Attraction

De Attraction-uitvoering is de standaarduitvoering en het instapmodel voor de Audi e-tron.
Audi e-tron Advanced stockwagens

Advanced

De Advanced-uitvoering wordt geleverd met grotere 20-inchwielen, met een contrasterende kleur op de bumpers en de wielkasten.
Audi e-tron S-Line stockwagens

S-Line

Sport trim met verbeterd en sportiever bumper design. Adaptieve sportluchtvering.
Audi e-tron Competition stockwagens

Competition

Ultieme sportuitrusting met 21-inch wielen, zwarte grille en bumperdesign. Oranje remklauwen. Zwart getinte achterruiten.

Zou je een Audi e-tron SUV kopen?

Als u op zoek bent naar een elektrische premium SUV, zijn uw opties beperkt tot slechts een paar auto's. Je hebt de Audi e-tron, BMW iX en de Tesla Model X als drie ideale premium opties.

Maar waarom zou je de e-tron boven de andere twee verkiezen? De Audi e-tron is de goedkoopste vanaf 75.000 euro. Voor die prijs krijg je een mooi uitgeruste e-tron Advanced 50 quattro met een actieradius van 280 km. De BMW iX is iets groter, maar begint bij ongeveer 85.000 euro voor de goedkoopste aanbiedingen nu beschikbaar op de mycarena autozoekmachine. Voor die prijs krijg je een BMW iX SUV met een actieradius van 416 km. De Tesla Model X is echter ook iets groter dan de Audi e-tron, maar die begint bij 100.000 euro met een actieradius van 560 km.

Je zou best de Audi e-tron SUV kiezen als je een volledig elektrische premium SUV wilt die niet meer dan 6 cijfers kost! Vanwege de beperkte actieradius van de Audi e-tron moet u er rekening mee houden dat lange ritten een goede planning vereisen. Mocht dat allemaal meevallen, dan is de Audi e-tron een perfecte optie voor u.

Is de Audi e-tron een goede auto?

De Audi e-tron is een zeer goede auto als het aankomt op kwaliteit, technologie en verfijning. De Audi e-tron is de perfecte optie voor de premium elektrische koper. Op het gebied van mechanische prestaties moet de e-tron echter worden vermeden.

De Audi e-tron is de eerste volledig elektrische SUV-poging van het merk Audi. De technologie op het gebied van betere accu's en motoren ontwikkelt zich in een zeer snel tempo. De Audi e-tron 50 quattro heeft een actieradius van 280 km en de grotere 55 quattro heeft een actieradius van 417 km. Die laatste is ook duurder en evenveel waard als de iets grotere en nieuwere BMW iX.

In de echte wereld doe je 350 km bereik met een auto van 85.000 euro. Is de prijs wel te rechtvaardigen voor de prestaties van de accu en de motor? Nogal twijfelachtig. Voor deze prijs kun je heel wat mooi uitgeruste SUV's vinden met een traditionele motor, zij het met minder belastingvoordelen.

Alternatieven voor een Audi e-tron SUV

BMW iX Stockwagens

BMW iX

De nieuwste en beste SUV van BMW, de iX, is het toppunt van elektrische premium SUV's!
Tesla Model X Stockwagens

Tesla Model X

Er gaat niets boven de prestaties en actieradius van een Tesla. Dit is uw keuze als u de beste ervaring met een elektrische SUV wilt.

Audi e-tron Sportback

Zin in uw e-tron met een nog sportiever design? De Audi e-tron Sportback heeft een ander carrosserieontwerp dan een traditionele e-tron. Bij de Sportback is de daklijn getransformeerd in een coupévormig design. De aflopende daklijn bootst het design van een coupé na, waardoor de SUV een sportievere uitstraling krijgt. Kies de Competition-uitvoering als u de sportiefste uitvoering wilt in combinatie met het sportiefste carrosserieontwerp.

Bespaar op een Audi e-tron Sportback

Audi e-tron SUV stockwagen prijzen

De goedkoopste prijs voor een Audi e-tron SUV bedraagt ongeveer 75.000 euro. Deze prijs is inclusief een korting die kan oplopen tot 15%. Top geconfigureerde e-tron modellen, zoals de Audi e-tron Sportback Competition 55 quattro gaan voor meer dan 110.000 euro weg inclusief korting van ongeveer 10%.

Om de beste Audi e-tron SUV aanbieding te vinden, raden wij u aan de mycarena autozoekmachine te gebruiken. Daar vindt u eenvoudig alle e-tron SUV deals uit heel België. Alle deals die getoond worden op de autozoekmachine zijn direct beschikbare stockwagens.

Zodra u de juiste Audi e-tron SUV heeft gevonden door gebruik te maken van het filtermenu in uw voordeel. Kunt u op het resultaat klikken en wordt u doorverwezen naar de officiële Audi stockwagen site. Daar kunt u meer lezen over de e-tron van uw keuze. Contact opnemen met de dealer is mogelijk, maar u kunt de auto ook online reserveren.