Audi A3 Stockwagens


Audi • A3

De Audi A3 is een van de best verkochte compact premium wagens op de Belgische markt. De doordachte combinatie van een uitstekende bouwkwaliteit en een tijdloos design is de reden waarom de belangstelling voor deze auto zo groot is. Het is een zeer robuuste, praktische, gemakkelijk te besturen auto met een vleugje klasse en verfijning. Het merk Audi geeft echt om details en verlegt zijn grenzen om een product af te leveren dat zorgvuldig in elkaar zit. Op deze pagina helpen wij autokopers zoals u om de Audi A3 in meer detail te begrijpen en begeleiden u bij het vinden van de ultieme Audi A3 stockwagen deal.

Alle Audi A3 Deals

Tot 14% korting beschikbaar

Ontvang tot 14% korting op een nieuwe Audi A3 stockwagen. Onze zoekmachine mycarena, helpt u de beste aanbiedingen te vinden voor een nieuwe Audi A3 stockwagen. Vergelijk direct alle aanbiedingen van Audi in één zoekopdracht en zie direct hoeveel u kunt besparen. Vind en vergelijk alle Audi A3 stockwagens uit heel België en koop uw nieuwe Audi A3 stockwagen met het volste vertrouwen!

Bespaar op een Audi A3

Verschillende Audi A3 modellen

Audi A3 Attraction Stockwagen

Attraction

De standaarduitvoering heet Attraction en wordt geleverd met 16-inch wielen en een eenvoudig exterieurdesign.
Audi A3 Advanced Stockwagen

Advanced

Luxe uitvoering met verbeterde carrosserie styling door chromen design accenten op bumpers. Uitgerust met grotere 17-inch wielen.
Audi A3 S-Line Stockwagen

S-Line

De sportievere S-Line-uitvoering krijgt een agressievere carrosseriestyling en 17" 5-spaaks velgen. De auto is ook met 15 mm verlaagd.

Waarom zou je een Audi A3 stockwagen kopen?

De Audi A3 is naast de Mercedes-Benz A-Klasse de meest premium hatchback die op de markt verkrijgbaar is. Geen enkele andere fabrikant bouwt een compacte wagen met zoveel zorg en aandacht voor detail. Het merk Audi is een premium merk dat uitmuntend ontworpen auto's levert voor individuen die belang hechten aan perfectie.

De Audi A3 is uw keuze, als u geen grote auto nodig heeft, maar wel kwaliteit en tijdloze klasse wilt. Als u door de Audi A3 stockwagen op mycarena surft, zult u zien hoe verschillend ze eruitzien ten opzichte van een doorsnee Golf. Terwijl de Golf een briljante auto is voor zijn geld, ziet de Audi A3 veel futuristischer uit door een modern en strak design.

Bijna alle stockwagens van Audi zijn geconfigureerd in een zakelijke en tijdloze look. Kleuren als zwart, grijs en donkerblauw zullen u het meest opvallen. Gecombineerd met sportieve of luxe sierdelen, om de tijdloze uitstraling van de auto nog verder te versterken. Ondanks de hoge prijs, geloven wij dat elke cent op de Audi A3 gerechtvaardigd is vanwege het zeer op maat gemaakte ontwerp en de bouwkwaliteit. Gelukkig kunt u via mycarena een aantal zeer goede deals op een nieuwe Audi A3 stockwagen terugvinden. Zorg ervoor dat u de zoekmachine goed gebruikt om de juiste Audi A3 stockwagen voor de beste prijs te vinden!

Audi A3 Sportback

De "Sportback" op alle Audi modellen staat voor hun hatchback modellen. Dat zijn meestal ook de populairdere versies. Maar waar wordt de naam "Sportback" precies voor gebruikt?

De Audi A3 Sportback is het populairste model dat Audi aanbiedt. Het is de hatchback versie van de A3. Enige tijd geleden was er ook een 3-Deurs versie van de Audi, maar die is inmiddels uit productie genomen. Destijds was de 3-deurs versie de gewone A3 en de Sportback was de 5-deurs versie. Daar is het allemaal mee begonnen, langere versies werden Sportbacks genoemd. Maar nu heb je een standaard A3 5-deurs Sportback versie en een langere 4-deurs A3 Sedan.

De naam Sportback wordt nu willekeurig gebruikt in bepaalde modellen. Bijvoorbeeld, de Audi A1 heet de A1 Sportback en je hebt de Audi A1 Citycarver die geen Sportback is, hoewel hij exact dezelfde vorm heeft maar iets is opgetild. Dan heb je ook nog de e-tron Sportback, die de "coupé"-versie is van de gewone e-tron SUV. Dezelfde trend is ook terug te vinden in de Q3, Q4 en Q5. De Audi A7 wordt altijd Sportback genoemd omdat hij gebaseerd is op de Audi A6, die een gewone stationwagon is. De A7 is de "coupé" vormgegeven auto en heet daarom de A7 Sportback. Je zou verwachten dat de Audi Q8 ook sportback wordt genoemd, omdat het de "coupé" versie van de Q7 is. Maar nee, de Audi Q8 heeft niet de naam Sportback gekregen.

Het is allemaal nogal verwarrend om te kunnen begrijpen, maar het is duidelijk dat een Sportback altijd een hatchback zal zijn. Maar niet elke hatchback is een Sportback.

Audi A3 alternatieven

BMW 1-Serie Audi A3 Stockwagen

BMW 1-Serie

Het sportievere alternatief voor de Audi A3. Sterker presterende motoren, een dynamischere rijervaring en een agressieve carrosseriestyling.
Audi A3 Volkswagen Golf Stockwagen

Volkswagen Golf

Alles wat de Audi geeft, maar in een diplomatisch design. Simpel, duidelijk en in harmonie. Dat is een Golf voor jou.
Audi A3 Skoda Scala Stockwagen

Skoda Scala

Groot als de Audi A3, maar goedkoper? De Skoda Scala rijdt of voelt misschien niet zo luxueus aan, maar biedt evenveel ruimte voor een stuk minder.

Een Audi A3 sedan stockwagen kopen?

De populairste Audi A3 is de hatchback versie, de Audi A3 Sportback. Sinds de vorige Audi-generatie is hij echter ook verkrijgbaar als vierdeurs sedan.

Aangezien auto's met de tijd steeds groter worden, zijn tegenwoordig sedans vaak zeer grote voertuigen. Zoals de Audi A4 of A6, beide modellen zijn van aanzienlijke omvang in lengte en breedte. Audi bracht hier verandering in door de Audi A3 te herontwerpen tot een sedan, zonder dat deze er vreemd oogt door de langere proporties.

De Audi A3 sedan is zeer mooi geproportioneerd, waarbij de nadruk ligt op de mooie lange lijnen die je van een sedan verwacht. Geen enkel ander merk is er zo in geslaagd om een visueel aantrekkelijke sedanversie van hun hatchback te maken als Audi.

Gebruik dan zeker de mycarena zoekmachine als u geïnteresseerd bent in de beste deal voor een Audi A3 sedan stockwagen.

Audi A3 stockwagen prijs

De Audi A3 begint bij net geen 30.000 euro inclusief korting. Wilt u een zeer mooi geconfigureerde Audi A3 stockwagen, met bijvoorbeeld een S-line trim. Dan kijkt u idealiter naar een vanafprijs vanaf 38.000 euro inclusief korting. Zeer hoog geconfigureerde Audi A3 stockwagens kunnen oplopen tot 48.000 euro inclusief korting.

De performance versie van de Audi A3, de Audi S3 is ook beschikbaar op mycarena. De vanafprijs van een Audi S3 stockwagen is 60.000 euro. De meest extreme versie van de Audi A3 is de Audi RS3, als u op zoek bent naar een Audi RS3 stockwagen, kunt u rekenen op zo'n 5% tot 8% korting en een vanaf prijs van iets meer dan 70.000 euro.

Vanwege het chiptekort zult u geen zeer laag geconfigureerde stockwagens vinden. De meeste stockwagens die nu te koop staan zijn goed uitgerust met opties en resulteren in een veel hogere vanafprijs. Houd de mycarena zoekmachine wel in de gaten voor dagelijks nieuwe stockwagens, we hopen dat u via ons de juiste Audi A3, S3 of RS3 stockwagen vindt.

Sportieve Audi A3 modellen

Audi A3 S-Line Stockwagen

S-Line

Met de S-Line uitvoering verandert uw Audi A3 in een sportiever uitziende auto met een lagere rijhoogte.
Audi S3 Stockwagen

S3

De Audi S3 is de prestatieversie van de Audi A3 met een 310 pk sterke motor die in 4,8 seconden naar 100 km/u accelereert.
Audi RS3 Stockwagen

RS3

De koning van hot hatches. Hij heeft een unieke 5-cilinder motor die 400pk produceert en accelereert naar 100km/h in 3,8 seconden.