Volvo XC40 stockwagens

Volvo • XC40

Alle Volvo XC40 Deals

Als u op zoek bent naar een luxueuze compacte SUV, dan is de Volvo XC40 een van de beste opties die er zijn. De Volvo XC40 is het instapmodel en de goedkoopste Volvo van het Zweedse luxemerk. Ondanks dat het een luxemerk is, is de Volvo XC40 zeer scherp geprijsd. Leer op deze pagina meer over de Volvo XC40 en ontdek hoe u de meest voordelige prijs kunt vinden voor een Volvo XC40 stockwagen.

Tot 12% korting beschikbaar

Ontvang tot 12% korting op een nieuwe Volvo XC40 stockwagen. Via mycarena vindt u de nieuwste aanbiedingen op een Volvo XC40 stockwagen. Onze zoekmachine maakt het mogelijk om direct te zien hoeveel korting u kunt hebben. Vergelijk direct alle Volvo XC40 stockwagen aanbiedingen en koop uw XC40 met alle vertrouwen!

Bespaar op een Volvo XC40

Waarom zou je een Volvo XC40 stockwagen kopen?

Als je een kleine auto wilt met een hoge zitpositie, dan is deze compacte SUV van Volvo een ideale auto om mee te beginnen. De Volvo XC40 is een premium auto, zeer scherp geprijsd in vergelijking met merken als Audi en BMW waar u veel meer betaalt voor een auto van vergelijkbare grootte.

Het voordeel van een stockwagen is de directe beschikbaarheid en de goedkopere prijs. Stockwagen krijgen veel meer korting dan een auto op bestelling af fabriek. Dus zorg ervoor dat je de mycarena zoekmachine gebruikt en ziet hoeveel je kunt besparen op een nieuwe Volvo XC40 stockwagen.

Volvo XC40 stockwagen zijn er in een verscheidenheid van verschillende configuraties. Als je het filtermenu op mycarena in je voordeel gebruikt, zullen de resultaten je een Volvo XC40 stocwagen laten zien waar je op zoek bent met de hoogste korting!

Volvo XC40 recharge uitgelegd

Waar staat "Recharge" voor bij een Volvo XC40? Je hebt twee soorten Recharge-modellen met de Volvo XC40. Je hebt het volledig elektrische model en een Plug-in hybride model.

Het volledig elektrische Recharge-model heeft een bereik van 416 km WLTP op een volledige lading. Het heeft ongeveer 33 minuten nodig om 80% van zijn batterij op te laden via een snellader. Qua prestaties zit de volledig elektrische Volvo XC40 Recharge in 4,9 seconden op 100 km/u.

Het Plug-in hybride Recharge-model heeft een elektrische actieradius van 46 km, ondersteund door een driecilinder turbobenzinemotor. Met een totaal gecombineerd vermogen van 262 pk accelereert de Volvo XC40 plug-in hybride Recharge-model in 7,3 seconden naar 100 km/u. De Plug-in hybride Recharge-motor heet de T5 en heeft een zeer zuinige motor die slechts 2 l per 100 km verbruikt.

De oplaadmodellen zijn op papier duurder, maar de totale gebruikskosten zijn veel lager door brandstofbesparing en belastingbesparing.

Verschillende Volvo XC40 modellen

Volvo XC40 Momentum Stockwagen

Momentum

De standaarduitvoering heet Momentum. De opvallende veranderingen zijn kleinere wielen en alleen verkrijgbaar in zwart of witte kleuren.
Volvo XC40 Inscription Stockwagen

Inscription

Luxemodel, met meer chroomaccenten op de koetswerkpanelen, meer kleuropties en grotere "diamond cut" wielen.
Volvo XC40 R-Design Stockwagen

R-Design

De sportievere R-Design-uitvoering heeft een zwart exterieurdesign, meer kleuropties en unieke R-Design-wielen.

Volvo XC40 alternatieven

BMW X1 Stockwagen

BMW X1

Het sportievere alternatief voor de Volvo XC40. Meer keuze aan motoren, in combinatie met voorwiel- of vierwielaandrijving.
Audi Q3 stockwagen

Audi Q3

Nog meer luxe en nog meer verfijning. Met een elegant en tijdloos design, de compacte SUV voor de perfectionist.
Nissan Qashqai stockwagen

Nissan Qashqai

De meest auto voor het geld, betaalbare compacte SUV van Nissan. Stijlvol, anders en een geweldige auto om in te rijden.

Een Volvo XC40 Recharge stockwagen kopen?

Is de volledig elektrische Volvo XC40 Recharge iets voor jou? Wat dacht je van een Polestar 2? Er worden zo veel vragen gesteld bij het zoeken naar een nieuwe stockwagen.

Dit is wat je moet weten. Vanuit zakelijk oogpunt is het kopen van een Volvo XC40 volledig elektrisch Recharge-model op dit moment misschien wel de beste keuze. Hij is om te beginnen niet erg duur, in vergelijking met veel andere elektrische auto's van topklasse. De leaseprijs voor een nieuwe XC40 Recharge is dus acceptabel en zal goedkoper uitvallen dan met een verbrandingsmotor.

Maar als je een consument bent die een volledig elektrische of zelfs de plug-in Recharge XC40 wilt kopen, dan zijn de totale eigendomskosten in uw voordeel. Volledig elektrische auto's hebben bijna geen onderhoud nodig en hebben minder bewegende onderdelen die kapot kunnen gaan.

Volvo XC40 prijs

De Volvo XC40 is een zeer populair model en de best verkochte SUV op de Belgische markt. Waarom is dat zo? De Volvo XC40 moet wel heel bijzondere eigenschappen hebben die tot deze hoge verkoopaantallen leiden.

Het heeft alles te maken met de prijs. De Volvo XC40 is zeer scherp geprijsd met een vanaf prijs van slechts 36.000 euro inclusief een korting van 12%. De luxe uitvoering, Inscription, is leverbaar inclusief kortingen vanaf iets meer dan 39.000 euro. De sportievere R-Design-trim begint vanaf 40.000 euro inclusief korting.

In vergelijking met een BMW X1 begint de prijs vanaf 39.000 euro inclusief korting. De Audi Q3 begint bij 38.000 euro inclusief korting. De Volvo XC40 is zeker een veel goedkoper alternatief en verklaart waarom hij in België als warme broodjes over de toonbank gaat!

Als u echt de beste prijs wilt voor een nieuwe Volvo XC40, dan raden wij u aan om een stockwagen te kopen in plaats van een nieuwe auto af fabriek te bestellen. Stockwagens krijgen veel meer korting dan bij een auto op bestelling. Kijk eens op de zoekmachine van mycarena en ontdek hoeveel je echt kunt besparen op een stockwagen. Er zijn altijd een paar dealers die uitzonderlijk hoge kortingen geven op een nieuwe Volvo XC40, dus zorg ervoor dat je onze zoekmachine in de gaten houdt en je ideale Volvo XC40 voor de beste prijs koopt!