Volvo Stockwagens


Volvo

Luxueus Zweeds minimalisme, Volvo.


Op zoek naar een direct leverbaar Volvo model van uw dromen? Geen zin om maanden te wachten op de levering van een Volvo? Dan is een goed uitgerust stockwagen een ideale keuze! Alle stockwagens beschikbaar op de site zijn direct leverbaar! Via de autozoekmachine vind je alle stockwagens terug van officiële Volvo-verdelers. Bekijk meteen hoeveel korting je kan krijgen op het Volvo model van uw dromen! Volvo staat bekend om een duurzaam en kwalitatief Scandinavisch design met 2 jaar garantie! Alle Volvo modellen zijn zeer stijlvol en ruim uitgerust. Op zoek naar een Volvo SUV, break of berline? Bekijk alle Volvo stockwagen modellen via de mycarena autozoekmachine en vind meteen de Volvo stockwagen van uw dromen met de meeste korting!Alle Volvo deals

Vind alle Volvo stockwagens op mycarena

Bent u op zoek naar een nieuwe Volvo stockwagen? Dan bent u op het juiste adres om meer te weten te komen over het merk, de modellen en al hun stockwagen aanbiedingen die beschikbaar zijn op onze autozoekmachine. Volvo is een uniek merk, dat zich keurig heeft gepositioneerd tussen alle bekende Duitse premiummerken zoals BMW, Audi en Mercedes-Benz.

Volvo was ooit een middensegment merk, dat nu naar het premium segment is gestegen dankzij hun recente productstrategie die veel van hun rivalen overtreft. Door zijn Zweedse roots omarmt het merk de Zweedse filosofie van minimalisme met veel zorg. Hun auto's zijn immens populair om hun tijdloze ontwerpen en eenvoud. Dat is de reden waarom bijna al hun modellen meer dan 5 jaar meegaan, met eenvoudige verbeteringen gedurende de hele levenscyclus van het product. De Zweedse filosofie die je ook terugvindt bij succesvolle merken als IKEA of H&M is een marketingstrategie waarmee je je echt kunt onderscheiden van het grote publiek. IKEA, H&M en Volvo delen allemaal het Zweedse minimalisme. Dit betekent dat hun producten nooit foefjes zijn of meer stijl dan een praktisch doel dienen. Dus producten uit Zweden, die dezelfde filosofie delen, zijn nooit over de top. Dat is waarom, in een wereld waar zoveel merken hun best doen om anders te zijn, een minimalistisch aanpak soms meer opvalt. In het algemeen wordt het ook door iedereen gewaardeerd. Voor een keer is iets zeer eenvoudig ook heel aantrekkelijk.

Lees meer over het exterieur, het interieur en de mechanische prestaties van het merk Volvo op de rest van deze pagina.

Ontdek alle Volvo stockwagens

Volvo XC40

Compact SUV

Volvo XC60

Midsize-SUV

Volvo XC90

Traditionele SUV

Volvo S60

Midsize Sedan of berline wagen

Volvo S90

Luxe Sedan of berline wagen

Volvo V60

Midsize stationwagen

Volvo V60 Cross Country

Midsize crossover stationwagen
Volvo V90 Stockwagens

Volvo V90

Luxe stationwagen

Volvo V90 Cross Country

Luxe crossover stationwagen

Hoe vindt u de beste Volvo-deal?

Het vinden van de juiste Volvo voor de beste prijs kan zo'n uitdaging zijn. Zoveel dealers in heel het land verkopen auto's voor verschillende prijzen en kortingspercentages. Wij bij mycarena hebben een oplossing ontwikkeld door middel van een intuïtieve autozoekmachine die alle stockwagens samenbrengt in een enkele zoekopdracht. Op deze manier kunt u een Volvo vinden, of een andere auto wat dat betreft via onze autozoekmachine. Als u niet zeker weet welke Volvo aan uw wensen voldoet, kunt u het filtermenu op onze autozoekmachine gebruiken om alle stockwagen te vinden die aan uw criteria voldoen. Onze autozoekmachine toont u niet alleen stockwagens van Volvo, maar ook van heel wat andere merken die u bekend zullen zijn.

Is een Volvo duur?

Het hangt er allemaal vanaf hoe je het merk bekijkt. Volvo wordt beschouwd als een luxe en premium merk dat concurreert met Audi, BMW en Mercedes-Benz. De kwaliteit en het design van een Volvo zijn gelijkwaardig aan wat u bij elk van de concurrenten zult aantreffen. Als u Volvo rechtstreeks vergelijkt met zijn Duitse rivalen, dan is Volvo aanzienlijk goedkoper dan eender van de top drie premiummerken. Maar als je premium buiten beschouwing laat en Volvo's vergelijkt met merken uit het middensegment, zoals Skoda en Volkswagen. Dan is een Volvo inderdaad een duurdere optie.

Unieke ontwerpidentiteit

Sinds de introductie van de nieuwste Volvo XC90 in 2015 heeft het Zweedse luxemerk een visueel opvallend design aangenomen dat nu in het hele Volvo-gamma te zien is. De "thor"-dagrijverlichting in combinatie met de lange motorkap heeft alle Volvo's een agressieve uitstraling gegeven. De combinatie van een sportief uiterlijk met elegantie en minimalisme is een zeldzame vondst op de automarkt. Hierdoor heeft het merk Volvo een geheel eigen identiteit.

Minimalisme opnieuw gedefinieerd

In veel gevallen wanneer je als merk kiest voor minimalisme en eenvoud. Is het eindproduct vaak erg saai en zielloos. Het bereiken van minimalisme met een karakter is een moeilijke taak en vereist veel aandacht voor kleine details. Volvo heeft minimalisme opnieuw gedefinieerd door veel aandacht te besteden aan alle details, vooral in het interieur. Neem bijvoorbeeld de startknop en de keuzeschakelaar voor de rijmodus, die zo zijn gedetailleerd vormgegeven voor de meest luxueuze ervaring.

Volledig elektrisch, Plug-in hybride, Mild hybride, of Micro hybride Volvo

Volvo heeft een compleet motorengamma, te beginnen met volledig elektrische modellen en Plug-in hybride onder de naam Volvo Recharge. Momenteel zijn de Volvo C40 en XC40 verkrijgbaar in een volledig elektrische uitvoering. Terwijl alle andere modellen verkrijgbaar zijn in Plug-in, Mild of Micro hybrid.

Met een Volvo volledig elektrisch model, zoals de Volvo XC40 Recharge, kunt u een actieradius verwachten van ongeveer 400 km op een volledige lading. De Volvo kan in 40 minuten tijd voor 80% worden opgeladen. Dit is natuurlijk alleen mogelijk op een snellaadnetwerk dat u in benzinestations vindt. Momenteel is de standaard in de sector 30 minuten om 80% te bereiken. De acceleratiesnelheid van een Volvo XC40 of C40 Recharge bedraagt iets minder dan 5 seconden tot 100 km/u. Dat is sneller dan de meeste sportauto's. De vanafprijs voor een Volvo XC40 of C40 is 60.150 euro. Wil je een sportievere of snellere versie van de elektrische XC40, kijk dan zeker eens naar de Polestar 2!

Wat is dan het verschil tussen een Plug-in hybride of Mild hybrid? Bij een Plug-in hybride kunt u het accupakket opladen door een stekker aan te sluiten in de auto. Net zoals je zou doen met een volledig elektrische auto. Plug-in hybride auto's hebben veel grotere accu's en stellen de auto in staat om in volledig elektrische modus te rijden zonder dat de verbrandingsmotor aanslaat. Alleen wanneer de batterij van de auto bijna leeg is of de auto meer vermogen nodig heeft, wordt de verbrandingsmotor ingeschakeld ter ondersteuning. Terwijl een mild-hybride auto alleen zijn elektromotoren gebruikt om de motor te ondersteunen tijdens het optrekken en cruisen. De accu en de elektromotor in een mild-hybride auto zijn niet sterk genoeg om volledig elektrisch te kunnen rijden. De verbrandingsmotor draait dus altijd op een mild-hybride systeem en u merkt niet echt wanneer de motor wordt ondersteund door een elektromotor.

Microhybride auto's maken gebruik van een automatisch start-stopsysteem. Tijdens het remmen wordt energie opgeslagen in de klassieke 12V startaccu. Telkens wanneer de auto tot stilstand komt, wordt de motor uitgeschakeld en wordt de batterij die door het remmen werd opgeladen, opnieuw gebruikt om de auto te starten. Dit betekent dat de auto bij stilstand niet vervuilend is. Micro hybride auto's worden niet beschouwd als een hybride motor. Omdat de auto uitsluitend wordt aangedreven door de verbrandingsmotor.

Hoe vind je een Volvo stockwagen?

Gebruik onze autozoekmachine voor nieuwe stockwagens en vind duizenden auto's van verschillende merken, waaronder Volvo. Wanneer u zoekt naar een stockwagen met onze autozoekmachine, zorg er dan voor dat u voor Volvo selecteert om alle beschikbare Volvo stockwagens te zien. U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen door gebruik te maken van het filter menu. Met de drie tabbladen kunt u kiezen om eerst de meest afgeprijsde auto's te zien, de goedkoopste, of de meest efficiënte. Zodra u op een stockwagen klikt die u bevalt, zal de zoekmachine u doorverwijzen naar de officiële stockwagen website van het merk. Daar kunt u meer informatie vinden over de stockwagen van uw interesse en vindt u alle contactinformatie van de verkoper.

Is een Volvo stockwagen een goede keuze?

Natuurlijk is een Volvo stockwagen een uitstekende keuze voor elk type koper - of u nu op zoek bent naar iets sportiefs of iets stijlvols. Volvo is een van de weinige merken die deze mix van sportiviteit en klasse in één enkel ontwerp weet te realiseren. Beide elementen zijn perfect geïntegreerd in het exterieur en interieur van de auto. Het merk wordt over de hele wereld erkend, omdat het een diplomatieke keuze is. Het past bij elke persoonlijkheid en geeft de eigenaar zijn eigen charme. Het kopen van een Volvo stockwagen wordt een belevenis en overtuigt u om trouw te blijven aan dit Zweedse luxemerk.