Volkswagen Stockwagens

Een goed geregelde auto, Volkswagen.


Volkswagen stockwagens zijn nieuwe onmiddellijk beschikbare wagens. Ze zijn allemaal zeer optimaal en ruim uitgerust met de meest populairste opties. Je kiest voor een Volkswagen stockwagen als je op zoek bent naar de meeste korting en een snelle levering. Stockwagens krijgen meer korting doordat ze vaak toonzaalmodellen zijn en snel verkocht moeten worden. Je krijgt dus veel meer voor uw geld als je voor een Volkswagen stockwagen kiest in plaats van een bestelling af fabriek. Wil je meteen zien wat er in uw budget past? Via de autozoekmachine zie je meteen alle Volkswagen stockwagens beschikbaar op de Belgische markt. Gebruik de filter om te zien wat voor Volkswagen stockwagen in uw budget past.Alle Volkswagen deals

Vind alle Volkswagen stockwagens op mycarena

Volkswagen is een van de oudste automerken ter wereld, dat is ontstaan met als enig doel het bouwen van betaalbare auto's voor de massamarkt. Met de Duitse gedachte van perfectie in het achterhoofd, heeft het merk zich ontwikkeld in het leveren van kwaliteitsproducten die een leven lang mee kunnen gaan als er goed voor wordt gezorgd.

Ondanks hun dieselschandaal met hun welbekende TDI-motoren, heeft het bedrijf zich hersteld van deze fout en is het zich gaan richten op elektrische mobiliteit. Volkswagen streeft ernaar om tegen 2030 50% van de verkoop uit batterij-elektrische voertuigen te laten bestaan. Tegen 2040 moeten 100% van zijn nieuwe voertuigen op de belangrijkste markten volledig elektrische voertuigen zijn. Het succes van Volkswagen is te danken aan een mix van goed uitgevoerde strategieën in de loop der tijd. Tot op de dag van vandaag is Volkswagen het best verkopende merk ter wereld. Hoe hebben ze deze positie weten te bereiken?

Als je iemand vraagt naar een Volkswagen, zal de meerderheid zeggen dat het auto's van goede kwaliteit zijn. Het merk verkoopt geen karakter of emoties zoals een Alfa Romeo of Jaguar. Maar dat is niet wat ze proberen te bereiken. Hun prioriteit voor Volkswagen is een goed werkende auto, die doet waarvoor hij is gemaakt. Passagiers veilig van punt A naar B brengen, zo vaak mogelijk.

Met hun focus op kwaliteit en betrouwbaarheid op lange termijn. De Volkswagen-consument vertrouwt het merk omdat het levert wat voor de meeste kopers het belangrijkste is.

Naast kwaliteit bestreek Volkswagen de automarkt door een grote verscheidenheid aan modellen te ontwerpen en te leveren. Bij Volkswagen kun je elke vorm auto kopen, in meerdere modellen en uitrustingen. Door deze strategie is de kans groter dat consumenten uiteindelijk een Volkswagen kopen vanwege de grote verscheidenheid.

Dus als u op zoek bent naar een stockwagen met een hoge betrouwbaarheid. Bekijk dan zeker het aanbod van Volkswagen, neem een kijkje in hun aanbod modellen en ontdek uw ideale Volkswagen stockwagen via onze autozoekmachine.

Ontdek alle types Volkswagen stockwagens

Compact

Zoals een Golf

Berline

Zoals een Passat

Break

Ook gekend als een Shooting Break of Variant

SUV

Zoals de populaire Tiguan

Cabriolet

Zoals een T-Roc Cabriolet

MPV

Zoals de populaire Transporter of Caddy

ID elektrische mobiliteit

Het submerk Volkswagen ID is het elektrische modellengamma van Volkswagen. Hun eerste twee pogingen scoren zeer goed op de elektrische mobiliteitsmarkt. De ID.3 is een elektrische wagen even groot als een Volkswagen Golf die vanaf iets meer dan 33.000 euro op de Belgische markt verkrijgbaar is. Door zijn nieuwigheid krijgt het model heel weinig korting. Het maximum dat we op dit moment zien is 3%.

De ID.4 begint bij iets minder dan 40.000 euro met maximaal 2% korting. Beide auto's bepalen de toekomst van Volkswagen nu ze ernaar streven om in 2040 al hun modellen volledig elektrisch te hebben. Dit is het begin van de nieuwe toekomst bij Volkswagen.

Hoe kom ik aan de juiste Volkswagen?

Volkswagen heeft een grote verscheidenheid aan modellen op onze autozoekmachine. Door al het aanbod door te bladeren zonder gebruik te maken van het filtermenu zal je veel tijd kosten. Om de juiste Volkswagen te vinden, kunt u het beste gebruik maken van het filtermenu, vooral wanneer u op zoek bent naar een Volkswagen stockwagen.

Op onze autozoekmachine kunt u verschillende soorten filters selecteren, om uw zoekopdracht te verfijnen en alleen de auto's te zien die aan uw criteria voldoen.

Hoe vindt u de beste Volkswagen-deal?

De beste Volkswagen deal is die met het hoogste kortingspercentage. Onze autozoekmachine toont u direct de meest afgeprijsde auto, dus waar u ook naar op zoek bent. De eerste paar resultaten die u ziet op het tabblad "meest afgeprijsd", zijn alle auto's met de hoogst gegeven kortingen eerst.

Als u verschillende modellen vergelijkt, let dan op de leeftijd van het model. Nieuwere modellen krijgen minder korting dan oudere. Dus een nieuw model vergelijken met een oud model, is niet altijd een eerlijke vergelijking. Tijd doet auto's in waarde dalen; modellen worden oud, ook al staan ze nog in de showroom te koop.

Volkswagen, een gedeeld merk

Volkswagen maakt deel uit van de grotere Volkswagen Groep die merken als Skoda, Seat en Audi omvat. Met Volkswagen delen deze vier merken heel wat componenten met elkaar. Maar wat duidelijk is, is dat Volkswagen de belangrijkste ontwikkelaar is voor het gedeelde modulaire ontwerp van auto's met een voorwielaandrijving en een motor voorin.

Deze door Volkswagen ontworpen technologie is bedoeld om te worden gedeeld door alle andere merken van de VW-groep. Daarom zie je altijd een alternatieve Volkswagen van de andere merken. Door deze modulaire platformtechnologie kan de Volkswagen Groep één platform maken en meerdere auto's verkopen.

Zou je nog een Diesel Volkswagen stockwagen kopen?

Het dieselschandaal van Volkswagen, ook bekend als Diesel Gate, zal het merk voor altijd blijven achtervolgen. Volkswagen loog over hun uitstootcijfers voor Dieselauto's, door trucjes toe te voegen aan de auto's om zo de emissietests te kunnen detecteren en het vermogen te verminderen. Deze gebeurtenis veroorzaakte veel wantrouwen in het merk, maar Volkswagen moet niet alleen de schuld krijgen voor dit gedrag.

De Europese Unie ging te ver met emissiebeperkingen, waardoor merken zoals Volkswagen en vele anderen "creatief" gingen denken met vaak valsspelen als gevolg. De strenge emissiewetten waren niet realistisch met de toen beschikbare technologie.

Het probleem met dieselmotoren is niet de CO2, in feite hebben ze altijd minder CO2 uitgestoten dan benzinemotoren waardoor ze op papier schoner zijn. Ze zijn ook veel efficiënter dan een auto die op benzine rijdt. Dieselmotoren hebben een hogere compressieverhouding dan een benzinemotor. Eenvoudig uitgelegd is een explosie in een dieselmotor krachtiger dan in een benzinemotor. Dit heeft tot gevolg dat een Diesel efficiënter is en minder brandstof nodig heeft.

Nieuwe dieselmotoren zijn nu uitgerust met dieselpartikelfilters die de meeste hinderlijke roetdeeltjes reduceren. De stikstofoxiden (NOx) blijven echter een probleem bij dieselmotoren. Deze NOx-gassen dragen bij tot smog, zure regen en beïnvloeden de troposferische ozonconcentratie.

NOx zal altijd aanwezig blijven in dieselauto's, geen NOx hebben is bijna onmogelijk te bereiken.

Tot op de dag van vandaag is er echter geen echt alternatief voor een dieselmotor. Consumenten die veel reizen en de auto voor een lange tijd willen bezitten, hebben nog steeds geen andere keuze dan een dieselmotor. Bijna elke Volkswagen met een Dieselmotor doet meer dan 700km op een volle tank. Dit kan niet worden vervangen door een benzine- of elektrische auto. Dus de toekomst van een Dieselmotor is er zeker nog.

Hoeveel korting op een nieuwe Volkswagen?

Volkswagen is vrij gul met het geven van kortingen. Nieuwe of zelfs oudere modellen krijgen tot 20% korting. U kunt alle Volkswagen stockwagens op mycarena bekijken via onze autozoekmachine. Daar ziet u meteen hoeveel korting u kunt krijgen op een nieuwe Volkswagen stockwagen.

Volledig elektrische modellen zoals de ID.3 krijgen niet meer dan 5% korting. De vraag naar elektrische auto's is op dit moment erg groot, met als gevolg dat er op deze modellen erg weinig korting wordt gegeven.

Hoe weet je dat je een goede deal hebt voor een Volkswagen?

Terwijl bij andere merken meestal de oudere modellen veel korting krijgen en de nieuwere modellen veel minder. Heeft Volkswagen geen verschil in kortingspercentage voor nieuw of oude stockwagens. De beste manier om te weten of je een goede deal hebt gevonden, is dus door het model te selecteren in het filtermenu. Dan zie je alle deals van dat model en de meest afgeprijsde deals.

Gebruik de mycarena zoekmachine om de beste Volkswagen deal te vinden.