Volkswagen ID.4 Stockwagens - 2% korting


Volkswagen • ID.4

De Volkswagen ID.4 heeft de afmetingen van een Volkswagen Tiguan, maar is een volledig elektrisch voertuig. Met een maximale actieradius van 520 km in optimale omstandigheden, is de ID.4 een geweldige optie als u een milieuvriendelijke gezinsauto overweegt. Bent u op zoek naar de beste deal voor een nieuwe Volkswagen ID.4, maak dan gebruik van de mycarena autozoekmachine om de meest scherp geprijsde ID.4 voorraadauto te vinden in slechts één klik!

Alle VW ID.4 aanbiedingen

Tot 2% korting beschikbaar

Ontvang tot 2% korting op een nieuwe Volkswagen ID.4 SUV, via de mycarena autozoekmachine. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de juiste auto voor de beste prijs te vinden. De mycarena autozoekmachine maakt het mogelijk om alle stockwagens te bekijken in slechts een enkele klik. Filter door de auto te selecteren die u nodig heeft, bijvoorbeeld de Volkswagen ID.4, en zie direct hoeveel korting u kunt krijgen op deze elektrische SUV.

Bespaar op een Volkswagen ID.4

Koopt u de Volkswagen ID.4?

Met een vanafprijs van 48.000 euro kunt u ervan uitgaan dat de Volkswagen ID.4 een behoorlijke investering is in vergelijking met een Volkswagen van vergelijkbare grootte met een verbrandingsmotor. De populaire Tiguan begint vanaf 35.000 euro, maar is in vergelijking met de Volkswagen ID.4 10.000 euro goedkoper. Is de prijs dan wel gerechtvaardigd?

De prijs hangt echt af van hoe je de auto dagelijks gebruikt. Als je lange afstanden per dag aflegt, bijvoorbeeld meer dan 300km per dag. Dan is het gewoon praktischer om voor een verbrandingsmotor te kiezen.

Echter 300km per dag rijden is een zeer zeldzame gelegenheid, de meeste mensen rijden maximaal 100km per dag van huis naar werk en terug. Een volledig elektrische auto kiezen is volkomen redelijk voor korte afstanden, vooral als u thuis en op het werk kunt opladen. Je begint je reis altijd met een volle lading, waardoor je helemaal niet bang hoeft te zijn voor de actieradius.

Elektrisch rijden vereist een heel andere mentaliteit dan traditioneel rijden. Niet alleen is het rijgedrag heel anders, maar ook de manier waarop je oplaadt en rijdt heeft een heel andere logica. Met een traditionele auto stop je natuurlijk bij een tankstation om de auto vol te tanken. Met een elektrische auto hoef je niet te zoeken naar een tankstation. Waar je ook parkeert, thuis, op het werk of op een openbare parkeerplaats, er zal altijd een oplaadpunt zijn. De mentaliteit is dus heel anders, je laadt vaker op, maar dat wordt na verloop van tijd een gewoonte. Terwijl je met een traditionele auto één keer stopt om vervolgens meer dan 500 km te rijden tot je weer moet tanken.

Daarnaast is een elektrische auto veel goedkoper in bezit en onderhoud. De wegenbelasting voor een elektrische auto is momenteel nihil. De auto is volledig vrij om te registreren en op de weg te rijden. De onderhoudskosten zijn ook lager omdat een elektrische auto veel minder bewegende onderdelen heeft. Hij gaat minder snel stuk, heeft langere onderhoudsintervallen en minder dingen die onderhouden moeten worden.

De totale gebruikskosten zijn lager in vergelijking met een traditionele auto. Maar de vanafprijs is 10.000 euro hoger dan die van de Tiguan, wat betekent dat de besparingen niet opwegen tegen het volledige gebruik van een elektrische ID.4.

Dus waarom zou je er een kopen? Niet per se voor de portemonnee, maar om problemen met de auto te voorkomen. Een elektrische auto is betrouwbaarder dan een traditionele auto. Het is ook meer geliefd door de regering vanwege het feit dat het niet vervuilend is.

Is de Volkswagen ID.4 een goede auto?

De Volkswagen ID.4 is de eerste volledig elektrische familie SUV van Volkswagen. Op hetzelfde platform heeft ook Skoda met de Enyaq hun versie van een elektrische SUV ontworpen. De twee merken hebben zeer aantrekkelijke elektrische auto's op de markt gebracht. Maar is de Volkswagen ID.4 ook zo goed?

De ID.4 is een traditionele Volkswagen waarbij waarde wordt gehecht aan kwaliteit en duurzaamheid. Voor de prijs krijg je een zeer goede elektrische auto die lang mee zal gaan.

Qua design heeft de auto een traditioneel uiterlijk dat helemaal niet futuristisch overkomt. Je zult dus zeker niet opvallen tussen de andere auto's op de weg. Binnenin heb je veel ruimte met maar liefst 543 liter laadruimte, dat is 23 liter meer dan de Tiguan. De ID.4 is iets groter dan de Tiguan met 1 cm in de breedte en 8 cm in de lengte.

De ID.4 heeft slechts 5 zitplaatsen en geen optie voor een derde rij voor 7 zitplaatsen. Naar verwachting komt er in 2022 een Volkswagen ID.6 met 7 zitplaatsen.

Wat de prijs betreft, is de ID.4 in vergelijking met veel andere elektrische SUV's op de markt zeer goed geprijsd. Het totaalpakket van praktische bruikbaarheid, ruimte, kwaliteit en prijs is uitstekend met de ID.4 en kan zeker als een goede auto worden beschouwd.

Alternatieven voor een Volkswagen ID.4

Volkswagen Tiguan Stockwagen

Volkswagen Tiguan

Als u lange afstanden rijdt, is de Tiguan de meest praktische optie voor u.
Skoda Enyaq Stockwagens

Skoda Enyaq

Bent u op zoek naar meer slimme functies voor de prijs die u betaalt voor een ID.4? Dan heeft de Skoda Enyaq veel meer te bieden!
BMW iX3 Stockwagen

BMW iX3

Er zijn zeer goede deals te vinden voor een BMW iX3, het meer premium alternatief voor de ID.4!

Volkswagen ID.4 actieradius

De Volkswagen ID.4 is beschikbaar met alleen de 77 kWh batterij die 520 km bereik WLTP geeft in ideale rijomstandigheden. In werkelijkheid is de actieradius meestal 50 km minder dan wat wordt geadverteerd. Verwacht dus een actieradius van minstens 470 km op een volle lading.

Als je de Volkswagen ID.4 thuis oplaadt, kost het je 8 uur en 15 minuten om van leeg naar 100% te laden. Met een snellader, zoals Fastned of Ionity, duurt het 31 minuten om van leeg tot 80% op te laden.

Bekijk Volkswagen ID.4 aanbiedingen

Volkswagen ID.4 stockwagen prijzen

De vanafprijs voor de Volkswagen ID.4 ligt bij ongeveer 48.000 euro op de mycarena autozoekmachine. De korting marges zijn relatief laag als gevolg van de grote vraag naar elektrische auto's. Vind momenteel tot 2% korting op de Volkswagen ID.4.

De maximale prijs voor een Volkswagen ID.4 stockwagen loopt op tot 70.000 euro. Het gaat dan om een volledig uitgeruste ID.4 in GTX-trim.

Bent u op zoek naar de beste prijs voor de Volkswagen ID.4? Probeer dan de mycarena autozoekmachine en vind alle ID.4 aanbiedingen in één klik! De resultaten leiden u naar de officiële pagina van ID.4 stockwagens van Volkswagen. Probeer het nu uit!