Nieuwe auto tot 15.000 euro

Op zoek naar een nieuwe uto voor minder dan 15.000 euro?
Via de mycarena autozoekmachine vind je meteen heel wat onmiddellijk beschikbare stockwagens uit verschillende merken in één klik! De autozoekmachine van mycarena zoekt al het aanbod van stockwagens op de verschillende officiële merk websites. In plaats van verschillende websites te bezoeken om het aanbod te bekijken, doet mycarena het werk voor u! Alle wagens van verschillende merken worden in één overzicht weergegeven via de autozoekmachine, probeer het zelf uit!

In dit artikel tonen wij alle nieuwe stockwagens onder de prijs van 15.000 euro. Bekijk dan meteen alle deals voor het geselecteerd model.

Alle deals tot 15.000 euro

Citroen C1 stockwagens

Citroën C1

Vanaf 12.000 euro inclusief dealerkorting.
Citroen C3 stockwagens

Citroën C3

Vanaf 12.000 euro inclusief dealerkorting.
Hyundai i10 stockwagens

Hyundai i10

Vanaf 13.500 euro inclusief dealerkorting.

Hyundai i10 kopen?

De Hyundai i10 is de nieuwste auto in de lijst van de auto's onder 15.000 euro. Dit modeljaar van 2020 is een verfrissend en sportief look, met voldoende ruimte binnenin. Het is een ideale stadsauto beschikbaar met een automatische versnellingsbak. Net als heel wat andere moderne auto's, heeft de Hyundai i10 heel wat veiligheidsvoorzieningen zoals parkeersensoren en automatische remfunctie om een ongeval te vermijden.

De Hyundai i10 is iets duurder dan de Citroën in deze lijst. Maar op vlak van kwaliteit en standaarduitrusting doet de Hyundai i10 veel beter dankzij een recenter modeljaar.

Ben je op zoek naar een Hyundai i10 deal? Bekijk dan alle deals op de autozoekmachine.

Welke nieuwe auto onder 15.000 euro zou ik kopen?

Heel veel keuze voor een auto minder dan 15.000 euro heb je helaas niet meer. Auto's worden duurder en zijn verplicht om bepaalde geavanceerde veiligheidstechnologieals standaard aan te bieden wegens de Europese wet. Bijvoorbeeld een automatisch remsysteem is nu verplicht in alle nieuwe auto's.

Door de komst van elektrificatie zullen toekomstige kleine auto's volledig elektrisch rijden. Batterijen zullen altijd een duur component zijn, waardoor de huidige kleine benzine auto's een van de laatste nieuwe goedkope auto's zullen zijn. Je mag toch rekenen op een prijs van 25.000 euro voor een kleine elektrische auto in enkele jaren tijd.

Als je op zoek bent naar een goedkope auto, dan is het huidige aanbod een van de laatste auto's voor minder dan 15.000 euro. Wij raden de Hyundai i10 aan, het is een veel nieuwer model dan de Citroën C1 en C3. Beide Citroën auto's zullen binnenkort worden vervangen en hoogstwaarschijnlijk duurder zijn dan 15.000 euro. De Hyundai i10 is een modeljaar 2020 en werd pas geleverd het jaar nadien, dus het is een behoorlijk nieuwe wagen met heel wat technologie dat je verwacht in een moderne auto uit deze tijd.

Gebruik de mycarena autozoekmachine om alle goedkope deals terug te vinden van verschillende merken. Wij maken het eenvoudiger voor kopers zoals uzelf, om eenvoudig in één klik alle onmiddellijk beschikbare auto's te vinden!