Overzicht Porsche stockwagen deals

Porsche is het toonbeeld van Duitse techniek. Het is een van de weinige automerken die zich houdt aan het gezegde "als het niet kapot is, repareer het dan niet" - als iets voldoende goed werkt, laat het dan met rust. Daarom ondergaan al hun modellen een evolutionair design met revolutionaire technologische updates. De bekende Porsche 911 bijvoorbeeld heeft verschillende generaties gekend, maar heeft nog steeds dezelfde designfilosofie behouden. In de loop der jaren hebben ze de auto met iedere generatie aanzienlijk beter en geavanceerder gemaakt.

De huidige Porsche gamma bestaat uit twee SUV's (Macan en Caynenne), twee sedans (Panamera en Taycan) en twee sportauto's (718 en 911). Als u op zoek bent naar de ultieme auto, dan is Porsche uw keuze! Bekijk de beschikbare stockwagens op deze pagina.

Is een Porsche stockwagen de moeite waard?

Porsche stockwagens beschikbaar op mycarena zijn zeker je tijd waard wanneer je direct een gloednieuwe Porsche wilt. Voor het bestellen van een nieuwe Porsche af fabriek, op maat gemaakt naar je wensen, is de wachttijd tussen de 4 tot 12 maanden. Het voordeel van een stockwagen, is de directe beschikbaarheid. Alle stockwagens van Porsche die zichtbaar zijn op onze zoekmachine zijn beschikbaar voor aankoop. Als u vandaag bestelt, rijdt u binnen een week met een gloednieuwe Porsche. Een ander voordeel van een stockwagen is de doorverkoopwaarde. Je moet het merk Porsche en de markt goed kennen om een Porsche te ontwerpen die een hoge marktwaarde zal hebben. In tegenstelling tot een doorsnee automerk, gaat personalisatie van een Porsche in veel meer detail. Je kunt honderden details aan de auto aanpassen met het Porsche Exclusive Manufaktur programma. Alles wat je wilt kan via dit programma.

Iets wat erg gepersonaliseerd is, doet het misschien niet goed op de markt als je besluit de auto te verkopen. Je moet je dus bewust zijn van wat je configureert en zeker kostbare fouten vermijden. Met een stockwagen vermijdt u zowel de lange wachttijd als het risico van een lage doorverkoopwaarde. Alle stockwagens zijn zorgvuldig geconfigureerd om een zo hoog mogelijke marktwaarde te hebben.

Stockwagens worden geconfigureerd door de dealer, met als doel de meest gevraagde configuratie te ontwerpen die snel zal verkopen. Het enige grote nadeel van een stockwagen van Porsche is dat u geen korting krijgt. Dus als je wel een stockwagen vindt, maar je vindt één of twee dingen niet mooi en je vindt de lange wachttijd geen probleem. Dan is het de moeite waard om je eigen Porsche te configureren en nog een paar maanden te wachten op de levering. Je kunt een nieuwe Porsche af fabriek kopen, zonder een kortingsdeal mis te lopen. Al met al denken wij dat een Porsche stockwagen de meest verstandige benadering is voor iemand die voor het eerst tot de Porsche-familie toetreedt. Wie het merk goed begrijpt, zou zich comfortabel genoeg moeten voelen om een eigen Porsche op maat te configureren die bij de massa in de smaak zal vallen.