Overzicht Peugeot stockwagen deals


Bekijk op deze pagina een overzicht van alle beschikbare Peugeot stockwagen modellen en zie hoeveel u kunt besparen! Het merk Peugeot heeft enorme verbeteringen doorgevoerd op het gebied van design, waardoor het zich onderscheidt van veel middensegment merken zoals Renault. Het merk met het leeuwenlogo heeft eindelijk zijn weg gevonden in het implementeren van een leeuwendesign in hun auto's. De dagrijverlichting op alle Peugeot-modellen heeft de vorm van de tanden van een leeuw. Dit opmerkelijke designelement zorgt voor een unieke aanwezigheid op de weg. Het interieur heeft ook een zeer uniek design met een klein stuurwiel en een zeer futuristisch dashboard. De modellenreeks van het merk is heel eenvoudig te begrijpen. Het kleinste Peugeot-model is de 108, oplopend tot de 508 als grootste model. SUV-modellen hebben 4 nummers, zoals de 2008, waarbij het grootste nummer weer de grootste auto is. Peugeot heeft twee modellen met een naam in plaats van een traditioneel nummer. De Rifter is en Traveller, beide modellen zijn monovolumes.

Is het kopen van een Peugeot stockwagen een goede keuze?

Het merk Peugeot heeft enorme stappen voorwaarts gezet op het gebied van merkpositionering en design. De nieuwe Peugeot 308 is daar een goed voorbeeld van en zal een doorbraak betekenen op de automarkt. Het design van de nieuwe 308 is opvallend agressief, met een zeer modern en futuristisch interieurdesign.

Peugeot blijft als merk een middensegmentmerk dat concurreert met Renault, Citroën, Seat, Skoda enzovoort. Het wordt niet beschouwd als een premiummerk zoals BMW, Audi of Mercedes. Bijgevolg moet het merk de massamarkt aantrekken met een overtuigende prijs. Peugeot is echt niet zo goedkoop om te worden beschouwd als een budgetmerk, of een veel goedkoper alternatief voor een premiummerk. Meestal is het verschil voor een goed uitgeruste Peugeot vergelijkbaar met dat van een premium merk.

Zo gaat de BMW 1-serie voor ongeveer 30.000 euro de deur uit voor een goed uitgeruste standaard auto, zoals een 1-serie M Sport. De nieuwe Peugeot 308 GT die op voorraad staat, komt inclusief korting voor zo'n 27.000 euro te koop. Het kleine verschil kan veel mensen afschrikken om een Peugeot te kopen en kiezen liever voor een meer premium merk.

Waar Peugeot wel veel in verschilt, zijn de instapmodellen waar de premium merken niet in kunnen concurreren. De nieuwe Peugeot 308 zal inclusief kortingen net boven de 20.000 euro verkrijgbaar zijn. Voor deze prijs krijg je een zeer goede auto voor een betaalbare prijs.

Vergeleken met de directe concurrentie van Peugeot is het merk qua design veel verder. Ze zien er niet funky uit zoals Citroën, en ook niet te zakelijk zoals een Skoda. Het is een zeer stijlvol merk met aandacht voor sportiviteit.

Een Peugeot kopen is echt een goede keuze als je een instapmodel kiest. Het product dat je voor die prijs krijgt, is niet te vergelijken met veel alternatieven op de markt. Zodra je een hogere uitvoering kiest, is het verschil niet groot genoeg om de prijs te rechtvaardigen.

Voordat je beslist, is het aan te raden een proefrit te maken in de Peugeot van je interesse. Maak ook een proefrit met alternatieve modellen om te vergelijken wat het beste bij u past. Als je eenmaal hebt besloten, gebruik dan mycarena om te zoeken naar de meest voordelige deal op de stockwagen van je interesse!