Overzicht Mercedes-Benz stockwagen deals


Op deze pagina vindt u een overzicht van alle beschikbare Mercedes-Benz stockwagens. Helaas, op dit moment, toont Mercedes-Benz geen kortingen op hun online winkel. Om te weten hoeveel korting u kunt krijgen op een model van uw interesse, wordt u geadviseerd rechtstreeks contact op te nemen met de dealer en zelf te onderhandelen over kortingen.

Het merk Mercedes-Benz is altijd een luxemerk van topkwaliteit geweest met een relatief hoog prijskaartje. Het concurreert met andere topmerken zoals BMW en Audi. Hun huidige collectie van auto's is de meest diverse in de hele auto-industrie. Ze bouwen alle soorten personen- en bedrijfswagens. Het is heel eenvoudig om hun huidige line-up van personenauto's te begrijpen.

Mercedes-Benz modellen bestaan uit verschillende "klassen", beginnend bij Klasse A tot en met Klasse V. De kleinste auto is de Klasse A en de grootste auto in het Mercedes-Benz gamma is de Klasse V. SUV-modellen hebben GL voor de letter, bijvoorbeeld de GLA is de kleinste SUV. Terwijl de GLS de grootste SUV is. Je hebt ook coupémodellen van elke Klasse, maar ook sedan-gebaseerde coupés die beginnen met CL. Onlangs nog bracht Mercedes-Benz zijn volledig elektrische modellen uit onder een nieuwe categorie genaamd "EQ". Dus bijvoorbeeld de EQC is een volledig elektrische auto van het formaat van een C-Klasse.

Is het kopen van een Mercedes-Benz stockwagen een goede keuze?

Het merk Mercedes-Benz richt zich vooral op luxe. Hoewel veel andere merken ook proberen om een luxe auto te ontwerpen, doet niemand het beter dan Mercedes-Benz en het beste voorbeeld hiervan is de S-Klasse. De luxe premium sedan, Mercedes-Benz S-Klasse, is de pionier op het gebied van technologie en luxe in zijn prijsklasse. De S-Klasse heeft in de loop der tijd een zeer hoge standaard gekregen, doordat hij de meest technologisch geavanceerde functies en het meest opmerkelijke design ontvangt. Voor het merk is het een toonbeeld van luxe en de maatstaf voor alle andere modellen die volgen.

Wat het merk duidelijk onderscheidt van alle andere op de markt is het ontwerp. Wanneer u de kans krijgt om het interieur van een Mercedes-Benz te vergelijken met dat van een Audi of BMW. Zult u merken hoeveel geavanceerder het uiterlijk is van de Mercedes-Benz. Hun focus ligt op het leveren van een zeer uniek ontworpen ervaring, met prachtig bewerkte ventilatieopeningen en sfeerverlichting als voorbeeld.

Ook uit hun exterieurontwerp spreekt veel klasse. De lijnen van de carrosserie van een Mercedes-Benz zijn ronder met minder scherpe lijnen om het geheel een zachtere uitstraling te geven. Zelfs met de sportievere AMG-lijnafwerking heeft de auto een stijlvolle uitstraling.

Niet alles is echter perfect aan een Mercedes-Benz. Het merk staat bekend om een mooi vormgegeven design. Maar de kwaliteit van de gebruikte materialen is beduidend minder dan bij merken als BMW. Vooral in het interieur voel je een groot verschil in kwaliteit. Door de modernere vormgeving kunnen sommige onderdelen in het interieur fragiel en slap aanvoelen. Dit resultaat is vooral te danken aan de futuristische design elementen in het interieur.

Terwijl merken als BMW zich bij het interieur vooral richten op ergonomie en minder op stijl. Voelden de onderdelen sterk in elkaar gezet. Dus als dat je kan storen, dan is Mercedes-Benz misschien geen goede aankoop voor jou.

Elk model van Mercedes-Benz is uniek. Test de auto dus goed voordat je overgaat tot de aanschaf van een Mercedes-Benz stockwagen.

Lees meer over Mercedes-Benz modellen

3 resultaten

Mercedes-Benz GLC

De nieuwe Mercedes-Benz GLC is leverbaar als stockwagen met tot 3% korting, prijs vanaf 60.000 euro. Diesel, Benzine en Hybride.
16-6-2022

Mercedes-Benz EQS SUV

Elektrische SUV met een bereik van meer dan 600 km!
21-4-2022
Mercedes-Benz EQS Stockwagens

Mercedes-Benz EQS

Elektrische auto met een bereik van meer dan 600 km!
28-12-2021