Volkswagen ID.5 Stockwagens - 2% korting


Volkswagen • ID.5

The Volkswagen ID.5 is de eerste Volkswagen coupé SUV en is het sportievere alternatief voor de traditioneel gevormde ID.4. De voorkant van de ID.5 heeft hetzelfde koplampconcept zoals de ID.4 met de verbonden LED-strip in het midden en standaard LED-matrixlampen. De voorbumper is in vergelijking met de ID.4 agressiever, met in carrosseriekleur gespoten aerodynamische vinnen. De sportieve daklijn creëert een zeer duidelijke coupévorm langs de zijkant. De ID.5 is een ideale optie als u op zoek bent naar een goed geprijsde, sportief ogende SUV. Bent u op zoek naar de beste prijs voor een ID.5? Gebruik de mycarena autozoekmachine om de meest afgeprijsde ID.5 te vinden!

Alle VW ID.5 deals

Tot 2% korting beschikbaar

Ontvang tot 2% korting op een nieuwe Volkswagen ID.5 SUV, via de mycarena autozoekmachine. Met een paar klikken op de autozoekmachine vindt u de Volkswagen ID.5 met de grootste korting. Nog nooit was het zo eenvoudig om de juiste ID.5 deal te vinden! Van pas dat de juiste auto voor de beste prijs gevonden hebt, klik je op het resultaat en wordt je doorverwezen naar de officiële stockwagen site van Volkswagen. Daar lees je meer over de auto.

Bespaar op een Volkswagen ID.5

Waarom zou je een Volkswagen ID.5 kopen?

Je hebt interesse in de Volkswagen ID.5, maar is deze auto het kopen waard?

De ID.4 en de ID.5 zijn beide mechanisch zeer vergelijkbare auto's. Het zijn beide SUV's met exact dezelfde elektrische aandrijflijn. Het verschil zit in de ontwerpafdeling. Als de ID.5 uw interesse heeft gewekt, werd deze beïnvloed door het gedurfde coupé-SUV-ontwerp. De aflopende daklijn geeft de auto een zeer sportief karakter en onderscheidt zich van veel SUV's op de weg.

De coupé SUV-designtaal werd voor het eerst geïntroduceerd op de BMW X6 en is nu te zien in veel verschillende SUV-modellen. Het ontwerp van de coupé-SUV geeft een heel ander karakter, terwijl de hoofdruimte achterin en een kleinere kofferruimte worden opgeofferd in vergelijking met de traditionele SUV waarop de ID.5 is gebaseerd. De ID.4 is ruimer dan de ID.5. Dus met de ID.5 offert u een mooier ontwerp op voor praktische bruikbaarheid.

Qua afmetingen is de ID.5 1,5 cm breder en 2,5 cm korter. De bagageruimte is in theorie hetzelfde, maar grotere items passen gemakkelijker in de ID.4.

De ID.5 is een volledig elektrische SUV aangedreven door een batterijpakket van 77 kWh. Je vindt de ID.5 in een regulier “pro” model of een “pro performance” model. Het verschil zit hem in het vermogen, met de reguliere pro-versie met 174 pk en de performence met 204 pk.

Het prestatiemodel GTX accelereert in minder dan 6,3 seconden naar 100 km/u, terwijl de reguliere modellen tussen de 10 en 8 seconden zijn.

Is de Volkswagen ID.5 een goede auto?

Wat een elektrische auto zo anders maakt dan een gewone auto is de aandrijflijn. De geruisloosheid geeft een zeer luxueuze rijervaring. Vooral bij lage rijsnelheden in de stad hoor je niets anders dan geringe buitengeluiden van de stad. Wij raden iedereen die geïnteresseerd is in een elektrische auto aan om een proefrit te maken in een van de nieuwste elektrische auto's en zelf te ervaren hoe geweldig een elektrische auto werkelijk is. Het rijden is op bepaalde momenten relaxerend in een elektrische auto.

Met een traditionele auto heb je versnellingen, soms tot wel 10 versnellingen voor extra brandstofbesparing. De acceleratie heeft kleine onderbrekingen omdat de motor constant toeren maakt door de versnellingen om de auto vooruit te trekken. In luxe auto's uit het topsegment voel je bijna niet dat de versnellingen schakelen, maar een elektrische auto is ongeëvenaard. Omdat een elektrische auto maar één versnelling heeft, is de vermogensinput lineair zonder onderbrekingen.De acceleratie is zeer zacht zonder De acceleratie is erg soepel zonder schokkerige bewegingen die je heen en weer duwen in je stoel.

De Volkswagen ID.5 rijdt erg fijn dankzij de elektrische aandrijflijn met één versnelling. In vergelijking met de Volkswagen Tiguan is het verschil in rijcomfort dag en nacht.

Met de ID.5 in GTX-uitvoering krijg je het volledige sportpakket en een snellere motor. Met het 82kWh accupakket accelereert u in 6,3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u.Dit komt overeen met de prestaties van een betaalbare kleine hot hatch. Dus in de echte wereld ben je snel genoeg, zeker in vergelijking met verbrandingsmotoren.

De topsnelheid is begrensd op 180 km/u, meer dan genoeg voor de meeste mensen, zelfs Duitsers.

Uiteindelijk is het een Volkswagen. Die worden met de grootste zorg voor kwaliteit en stevigheid gemaakt. De ID.5 is een erg goede auto. De auto levert behoorlijke prestaties in combinatie met uiterste stilte voor de meest luxueuze rijervaring. Bekijk de ID.5 aanbiedingen op de mycarena autozoekmachine en ontdek hoeveel korting u kunt krijgen op een nieuwe ID.5.

Alternatieven voor een Volkswagen ID.5

Audi Q4 e-tron Sportback stockwagens

Audi Q4 e-tron Sportback

Mechanisch vergelijkbaar met de ID.5, maar met een nog hoger niveau van comfort en stijl.

Volkswagen ID.5 actieradius

Alle Volkswagen ID.5's worden geleverd met een 77kWh batterij. Afhankelijk van de pk's heb je een 174pk motor met een acceleratie van 10,4 seconden naar 100km/u, een 204pk motor met een acceleratie van 8,4 seconden naar 100km/u. Beide motoren, de 174pk en 204pk hebben een actieradius van 515km. De ID.5 GTX heet een acceleratie van 6,3 seconden naar 100km/u en een bereik van 490km.

174hp enkel motor: 10,4 seconden en 515km bereik
204hp enkel motor: 8,4 seconden en 515km bereik
299hp dual motor: 6,3 seconden en 490km bereik


Bekijk Volkswagen ID.5 deals

Volkswagen ID.5 stockwagen prijzen

De vanafprijs voor de Volkswagen ID.5 is 50.000 euro inclusief een klein kortingspercentage van tot wel 2%.

Bent u op zoek naar de beste deal voor de Volkswagen ID.5? Gebruik de mycarena autozoekmachine en vind met één klik de beste beschikbare deal. Onze autozoekmachine doet het werk voor u en doorzoekt alle ID.5 aanbiedingen en sorteert op de meest voordelige deal eerst. Zo hoeft u niet zelf deals te zoeken en de kortingsmarges te berekenen. Het vinden van een deal voor een nieuwe auto is nog nooit zo eenvoudig geweest! Probeer het zelf uit!