Tesla Model 3

Tesla Model 3


Tesla • Model 3

De Tesla Model 3 is een middelgrote volledig elektrische luxe sedan, die concurreert met de BMW 3-serie, Mercedes-Benz C-klasse en Audi A4. De Tesla Model 3 is het populairste model dat ooit door het Amerikaans/Californische merk is uitgebracht, dankzij een zeer aantrekkelijke instapprijs. Het speelse karakter van het merk Tesla zorgt voor veel grappige en opvallende eigenschappen in hun auto's. Zozeer zelfs dat het merk erg populair is in de tech-industrie, dankzij de geeky functies.

De Tesla Model 3 is als stockwagen verkrijgbaar vanaf 50.000 euro met tot 8% korting. Als u op zoek bent naar een Tesla Model 3 stockwagen deal, houdt u dan onze zoekmachine in de gaten en zie direct welke deals er beschikbaar zijn. Door de grote vraag naar Tesla auto's, circuleert de voorraad zeer snel.

Alle Tesla Model 3 aanbiedingen

Tot 8% korting beschikbaar

Ontvang tot 8% korting op een nieuwe Tesla Model 3 stockwagen. De Tesla Model 3 is het meest verkochte model van het merk Tesla dankzij zijn aantrekkelijke prijs en uitstekende prestaties. Hij wordt vaak vergeleken met de BMW 3-serie en de Mercedes-Benz C-klasse. De model 3 is in veel gevallen goedkoper, hoger uitgerust en beter om in te rijden. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Tesla Model 3 stockwagen? Probeer de zoekmachine uit om te zien hoeveel u kunt besparen op een nieuwe stockwagen! Let op: voorraad Tesla's is zeer snel verkocht, vaak binnen 24 uur. Houd onze zoekmachine dus regelmatig in de gaten en reserveer de auto direct online als u de juiste auto voor u heeft gevonden.

Bespaar op een Tesla Model 3

Verschillende Tesla Model 3 motoren

Tesla Model 3 Stockwagens

Standard Range Plus

Een actieradius tot 448 km, een topsnelheid van 225 km/u en een acceleratie van 5,6 seconden naar 100 km/u.
Tesla Model 3 Stockwagens

Long Range

Een actieradius tot 614 km, een topsnelheid van 233 km/u en een acceleratie van 4,4 seconden naar 100 km/u.
Tesla Model 3 Performance Stockwagens

Performance

Een actieradius tot 567 km, een topsnelheid van 261 km/u en een acceleratie van 3,3 seconden naar 100 km/u.

Waarom zou u een Tesla Model 3 stockwagen kopen?

Wat is uw motivatie om een Tesla Model 3 te kopen? Is het de elektrische aandrijflijn, de leuke geeky functies, hoe het eruit ziet? Er zijn inderdaad veel dingen die u leuk kan vinden aan een Tesla Model 3. Wij raden u echter aan een Tesla Model 3 te testen bij uw plaatselijke Tesla winkel om een beter inzicht te krijgen in de auto, hoe het rijdt en al zijn functies. Een proefrit boeken kan eenvoudig en naadloos via de Tesla website.

Er zijn in de meeste gevallen slechts twee nadelen van de Tesla Model 3 die anderen weerhouden om in plaats daarvan een BMW 3 Serie of Mercedes-Benz C-Klasse aan te schaffen. Dat is de oplaadtijd en het gewicht van de auto.

De kleinste Tesla-motor geeft je een actieradius van 448 km. Om dit in perspectief te plaatsen: dat is een rit van Hasselt naar Oostende en terug op één volle lading. De actieradius zal dus voor veel mensen voldoende zijn tijdens de dagelijkse ritten. Maar tijdens langere ritten zal je altijd aan de actieradius moeten denken. Terwijl een traditioneel aangedreven auto geen van deze oplaadproblemen heeft. Als je zonder brandstof komt te zitten, is het dichtstbijzijnde tankstation altijd in de buurt en kost het tanken je maximaal 5 minuten van je tijd.

Het probleem met een elektrische auto is niet het vinden van een oplaadstation. Met de tijd zal er een overvloed aan oplaadstations zijn. Het is de oplaadtijd van 30 minuten die nodig is om van bijna leeg naar 80% op te laden, die voor sommigen storend kan zijn. Zelfs als je 15 minuten oplaadt, is de extra actieradius van 200 km die je bijvult niet genoeg om zorgeloos rond te rijden. Opladen, actieradius en planning zullen altijd in uw gedachten zijn. In vergelijking met een traditionele auto bent u misschien minder geld kwijt aan energie. Maar je zult ongetwijfeld veel langer moeten wachten bij laadstations.

Voor degenen die een probleemloze, gemakkelijke en traditionele ervaring willen beleven met een auto. Is de elektrische technologie er nog niet om u een comfortabel gevoel te geven.

Echter, als je niet al te vaak lange afstanden aflegt. Dan is de actieradius meer dan voldoende en met de mogelijkheid om thuis op te laden heb je altijd een volledig opgeladen accu voordat je van huis vertrekt. Dus voor die kopers is de actieradius voldoende.

Een ander mogelijk probleem dat sommige mensen opmerken is het gewicht van de auto. Als je een proefrit maakt in een Tesla Model 3 en een Mercedes-Benz C-Klasse of BMW 3 Serie met een traditionele motor. Dan is het grote verschil dat je voelt de lichtvoetigheid van de meer traditionele auto's. Ze voelen zachter en comfortabeler aan op de weg. De Tesla Model 3 is veel stijver geveerd en gaat niet zo goed om met gaten in de weg. Je merkt ook meteen dat de auto veel gewicht meesleept, door de accu's op de vloer.

Door de zachtere vering van traditionele auto's kun je er met meer comfort mee rijden, zonder het gevoel te hebben dat je de auto kapot rijdt door het rijden over kuilen en hobbels.

Dus, is de Tesla Model 3 een goede auto?

Het is echt een zeer goede auto. Naast de twee zeer merkbare minpunten, is het misschien niet voor iedereen een minpunt. Als je niet al te veel reist, is de actieradius perfect. Als je gewend bent om in sportieve auto's te rijden, is de stuggere vering helemaal prima voor je.

Er zijn zoveel positieve punten aan de Tesla Model 3, dat je elk minpuntje zult vergeven. De rij-ervaring is zo uniek ten opzichte van die van een traditionele auto. Het onmiddellijke koppel van de elektromotoren maakt al het vermogen zeer toegankelijk bij iedere snelheid. De stilte dankzij de elektromotoren zorgt voor veel comfort, vooral bij langzaam rijden in de stad is het bijna muisstil onderweg.

Het infotainmentsysteem is een absoluut plezier en kan je erg bezig houden met al zijn verschillende functies. De auto is zeer configureerbaar door middel van een groot aantal verschillende opties op het grote middenscherm. U kunt ook uw e-mails bekijken, op het internet surfen of Netflix kijken wanneer u stilstaat. De software van de auto wordt voortdurend bijgewerkt voor algemene verbeteringen van de auto.

Tesla is ook erg populair om zijn "Autopilot" technologie. Het is een combinatie van Adaptive Cruise Control en Lane Keep Assist. Tesla is zeer superieur in deze technologie omdat het gebruik maakt van gegevens van alle Tesla voertuigen die op dat moment op de weg zijn en zo het systeem leert, aanpast en verbetert. Door deze slimme dataverzameling zal Tesla in de nabije toekomst een volledig autonoom autopilot systeem kunnen uitbrengen.

Tesla auto's zijn ook veel veiliger door het ontbreken van een verbrandingsmotor. De motor voorin een auto maakt het voor ingenieurs moeilijker om een botszone te ontwerpen die de klap opvangt. De motor loopt het risico om in de cabine te worden geduwd bij een zware frontale botsing. Zonder een motor vooraan kan de kreukelzone groter en sterker zijn.

Alle mechanische onderdelen van een Tesla zijn onderin de auto opgeborgen. Hierdoor is er veel meer opbergruimte in de auto. Er is een kofferbak voor en een kofferbak achter in alle Tesla's.

Er zijn nog veel meer geweldige functies in een Tesla Model 3. Maak een proefrit in een Tesla Model 3 bij uw plaatselijke Tesla winkel voordat u een beslissing neemt over de aanschaf van een Tesla Model 3 stockwagen.

Alternatieven voor een Tesla Model 3

BMW i4 M50 Stockwagen

BMW i4

De directe concurrentie voor een Tesla Model 3 van BMW, de nieuwe i4!
BMW 3 Serie Stockwagen

BMW 3 Reeks

De best rijdende middelgrote sedan, de BMW 3 Serie!
Mercedes-Benz C Klasse Stockwagen

Mercedes-Benz C-Klasse

Als u de meest luxueuze ervaring wilt, dan doet de Mercedes-Benz C-Klasse dat het beste!

Tesla Model 3 Long Range

Actieradius is een hot topic als je een elektrische auto wilt kopen. De Tesla Model 3 Long Range is de sedan met de beste elektrische actieradius op de markt. De Long Range motor geeft je een WLTP bereik van 614km. Om dit in perspectief te plaatsen, dat is een reis van Brussel naar Parijs (314km) en terug in bijna één enkele lading. De kans dat u zonder te stoppen naar Parijs reist is zeer klein, maar 5 minuten opladen onderweg volstaat om u een totale actieradius van 700 km te geven.

Tesla Model 3 stockwagen prijs

De Tesla Model 3 is verkrijgbaar vanaf 49.990 euro zonder opties. Op onze zoekmachine vindt u nieuwe goed uitgeruste Tesla Model 3 stockwagens inclusief korting voor iets meer dan 50.000 euro. Het totale bedrag aan korting dat u kunt ontvangen op een Tesla Model 3 is maximaal 10%.

De Tesla Model 3 is een zeer populaire auto en gaat op dit moment als warme broodjes over de toonbank. Tesla Model 3 stockwagens worden zeer snel verkocht, dus houd de zoekmachine in de gaten en reserveer de auto direct online zodra u de Tesla Model 3 stockwagen van uw interesse heeft gevonden.