Overzicht Tesla stockwagen deals


Tesla is een nieuw automerk uit Californië met de meest geavanceerde elektrische voertuigen in aanbieding. Hoewel ze vrij duur zijn, bieden ze de meeste waarde voor uw geld wanneer de prijs wordt vergeleken met de elektrische actieradius. Tesla is ook het toonaangevende automerk met de snelste acceleratietijden, elk model in hun gamma accelereert naar 100 km/u in minder dan 6 seconden. Hun tijdloze en simplistische designtaal wordt alom gewaardeerd over de hele wereld. Dankzij een zeer creatieve oprichter, Elon Musk, is de gemeenschap van Tesla-eigenaren een unieke groep liefhebbers die met geen enkel ander automerk kan worden vergeleken. Terwijl de early-adopters fase bij Tesla is vervaagd, als gevolg van grote verbeteringen in de loop der jaren, is het nu een ideaal moment om in elektrische auto's te stappen bij een Tesla. Hun grote betrouwbare en steeds groeiende netwerk van superchargerstations geeft Tesla-eigenaars de beste rijervaring met een elektrische auto. Geïnteresseerd in een Tesla? Bekijk hun beschikbare stockwagens op mycarena en vind de beste deal.

Model Y
0,6%

Model Y

SUV
Long Range All-Wheel Drive Performance, 450 hp, Automatic, 0 l/100km

Dus, waarom zou je een Tesla stockwagen kopen?

Het veelgevraagde merk van elektrische voertuigen heeft moeite om bestellingen te leveren met het huidige tempo en de alsmaar toenemende vraag naar dit merk. Tesla is tot op heden het meest succesvolle merk van elektrische voertuigen, met een grote voorsprong in EV-technologie ten opzichte van eender ander merk in de wereld. Met slechts een paar modellen te koop en meer in aantocht, kan het verkrijgen van een Tesla een paar maanden van uw kostbare tijd in beslag nemen. Daarom is het kopen van een stockwagen een van de beste keuzes die u kunt maken met een Tesla. Vooral om één grote reden en dat is de configuratie.

Zoals de meesten onder ons weten, zijn de aantal configuratie mogelijkheden bij Tesla zeer beperkt. Je hebt maar een paar opties om uit te kiezen, waarbij alle andere opties software gestuurd zijn. Dat betekent dat u altijd naar die optie kunt upgraden in een later stadium door middel van software activering. Net als bij computersoftware, waar sommige functies beperkt zijn voor gebruikers, tenzij ze upgraden naar een premium plan. Het is een gek idee om te implementeren in een auto, maar Tesla heeft hier veel succes mee gehad. Alle Tesla-auto's zijn uitgerust met volledig autonome rijmogelijkheden, maar ze zijn niet allemaal geactiveerd. Als je een standaard auto van Tesla koopt, maar je wilt bepaalde functies geactiveerd krijgen, kan dit gemakkelijk na de aankoop gebeuren. Door de minieme configuratiemogelijkheden voor exterieur en interieur is de kans dat je exact dezelfde specificatie naar wensen vindt vrij groot.

Het laatste voordeel van een Tesla stockwagen is de korting die je kunt krijgen op een nieuwe auto. Sommige Tesla's worden slechts een paar kilometer gebruikt en terug verkocht als demo wagen. Die stockwagens zijn zo goed als nieuw, maar worden met een interessante korting aangeboden. Kijk zeker eens naar een Tesla via mycarena, om te zien hoeveel u mogelijk kunt besparen op een nieuwe Tesla stockwagen.