Over ons

Wij zijn een zoekmachine voor stockwagens, die het voor autokopers gemakkelijker maakt om alle stockwagens te vinden in slechts één enkele zoekopdracht. We zijn momenteel beschikbaar in België, met meer landen op komst!

Hoe het gemaakt werd

Wij hebben een zoekmachine ontwikkeld die alle stockwagens van verschillende merken verzamelt op één enkele pagina. Onze zoekmachine werkt voor merken die een volledig online winkel hebben ontworpen, met de mogelijkheid om een stockwagen online te bestellen. Slechts een handvol merken hebben een dergelijk systeem ontworpen, maar we hopen binnenkort meer merken toe te voegen. Ons front-end systeem toont alle auto's in dezelfde lay-out en maakt het mogelijk om zoekopdrachten uit te voeren over de verschillende merken.

Voor wie

De mycarena zoekmachine voor nieuwe stockwagens werkt het best voor autokopers die het zoekproces hebben afgerond en hun definitieve keuze hebben gemaakt voor welke stockwagen ze willen gaan. Op mycarena vindt u meer dan duizenden nieuwe auto's, van verschillende merken in één enkele zoekopdracht. U kunt onmiddellijk de meest afgeprijsde, goedkoopste of meest efficiëntste stockwagens vinden. Dus als u weet wat u wilt, ga dan naar mycarena en ontdek hoeveel u mogelijk kunt besparen op uw droomwagen.